|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ibiza i Barcelona - pomoc z organizacjąHej
![]() ![]() Najlepszy byłby tydzień-dwa w Barcelonie plus jeden na Ibizie;D Albo po półtora tyg i tu i tu. Wiem, że pomiędzy B. a I. kursuje prom za ok 230euro/2os/w 2 strony Pytanie - taniej dostać się na Ibizę czy do Barcelony? I tańszy wylot będzie z Polski czy z Niemiec? Oraz czy znacie jakieś kempingi w pobliżu Barcelony i na Ibizie?( Takie, na których można mieć własny namiot. ) Albo hostele? To mają być najlepsze wakacje w naszym życiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ibiza i Barcelona - pomoc z organizacją
A nie lepiej lecieć z barcelony na Ibizę samolotem? Na pewno będzie taniej.
Do Barcelony są bezpośrednie loty z wielu miast Polski, więc lepiej najpierw tam lecieć, a dopiero z Barcelony na Ibizę.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Pływałam na Majorkę z Barcelony i w druga stronę, ceny są wyższe od tych samolotowych. Byłam w maju w porcie i ceny poszły bardzo do góry, Balearia najtańsza. Nie wiem czy obecnie są jakieś bezpośrednie loty z PL na Baleary, ale parę lat temu, wiele osób tak robiło- leciało najpierw do Londynu, i dopiero z Londynu na Baleary właśnie, poszukajcie takich połączeń. Jeśli kupicie parę miesięcy wcześniej może to być cena 100zł+100zł. Na Ibizie może nie, ale na obrzeżach Barcelony od ręki możecie znaleźć jakiś tani hotelik (ok 40e za noc) bez wcześniejszych rezerwacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Do Barcelony np z Katowic bilety są bardzo tanie ! ja płaciłam ok 350 zl w obie strony(w kwietniu)... i wydaje mi się że to połączenie jest najtańsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najlepiej szukać biletów czarterowych na Ibizę - tu polskie biura podróży latają w ścisłym sezonie wakacyjnym, a do Barcelony to dziś możemy się dostać z prawie każdego polskiego lotniska. Tanie bilety Wizz Air na lotnisko El Prat, ale również hiszpańskie linie Vueling czy Ryanair.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.