|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
AUPAIR na Palma de Mallorca
Czesc!
Czy jakas aupair przebywa obecnie lub bedzie przebywala u rodziny w Palma de Mallorca? Ja wylatuje 13 czerwca i fajnie byloby miec kontakt z jakas aupairka z Polski w tym czasie ![]() Edytowane przez kostkaczekolady Czas edycji: 2016-01-12 o 11:45 Powód: Prywatnosc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: AUPAIR na Palma de Mallorca
hej! ma którś ochotę na piwko jutro wieczorem? palma
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
au-pair 2012
cześć
![]() przechodząc od razu do sedna, interesuje mnie wyjazd do Ameryki, po nowym roku, czyli już 2012, okres jakoś od maja ![]() chciałabym się zapytać, czy są może jakieś nowe dziewczyny ( takie jak ja ), które również planują taki wyjazd i w tym, że właśnie terminie ? chętnie bym z Wami porozmawiała o tym, zapoznała się, i kto wie, może jakoś razem przebrnęłybyśmy przez proces rekrutacji, oczekiwania, napięcia, nerwów i ekscytacji ![]() ![]() od razu napiszę, że jestem z Częstochowy ( może ktoś też ? ) mam też pierwsze pytanie do "nowych", jak jest z Waszym angielskim ? p.s jeżeli trafiły na ten wątek osoby, które były, bądź są au-pair, chętnie poczytam Wasze rady, przestrogi etc. oraz mam nadzieję, że udzielicie odpowiedzi na nurtujące Nas pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: au-pair 2012
jest gigantyczny wątek na ten temat... " Bylam jestem au pair"
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja bym pojechała, ale niestety wciąż za mało wiary w siebie
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witajcie! Dzisiaj znalazłam w sieci bloga i...
Nigdy wcześniej nawet nie słyszałam o Au Pair. Bardzo mnie to interesuje, ponieważ kocham podróże i właśnie uświadomiłam sobie, że być może to jest to. Nie wiem tylko czy wystarczy mi odwagi i czy zdołam podszlifować swój angielski. Zastanawiam się również czy każdy może zostać Au Pair. To nie może być takie proste, prawda..? Czy ktoś z Was brał udział w czym takim? Albo zna kogoś takiego? Naprawdę bardzo mnie to zafascynowało. Jeżeli coś wiecie na ten temat śmiało piszcie. Co wogóle o tym sądzicie? Bo przecież równie dobrze taki wyjazd może okazać się najgorszą decyzją w życiu.. Edytowane przez minus Czas edycji: 2012-07-21 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dot.: Au Pair
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post35400667 - jest już wątek dotyczący au pair. Jestem pewna, że dziewczyny Ci tam pomogą
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Au Pair
Ojej, nie zauwazyłam, ze takowy już istnieje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.