|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Jaki prezent na narodziny dziecka?
Witam Was bardzo cieplutko
![]() Mam problem: otóż przyjaciółka w tym tygodniu urodziła dziecko. Mieszka wraz z przyszłym mężem w Holandii, jednak w tym roku niestety nie pojedziemy ich odwiedzić, dlatego też chciałabym im coś wysłać. Co radzicie? i oczywiście do jakiej kwoty? Sama wysyłka z PL do Holandii będzie wychodzić ok. 30 zł listem poleconym do max 1 kg. Chciałabym aby to nie były jakieś śpioszki tylko coś co zostanie pamiątką. Co myślicie? Możecie coś doradzić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jaki prezent na narodziny dziecka?
Ale do jakiej kwoty to ty masz wiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To zależy ile chcesz wydać, ale myślę,że warto zajrzeć na str. - lilou.pl
Są tam piękne rzeczy i ceny zróżnicowane np.bransoletka z zawieszką +grawer(np.imie dziecka) ok.100 zł .Jeśli to naprawdę bliska przyjaciółka to wydaje mi się,że byłby to odpowiedni prezent a dziecku dasz coś jak się spotkacie osobiście.Ja (mama dwójki maluchów,trzecie w drodze..)ucieszyłabym się z takiego prezentu-ale to by musiała podarować bliska osoba(przyjaciólka też) i miło właśnie pomyśleć o mamie ...przeważnie daje się coś dla maleństwa o mamie zapominając.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a dzieciakowi np złotą monetę kolekcjonerską. Zanim dorośnie to moneta nabierze wartości i będzie nam wdzięczny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Niepraktyczny. Żeby oczy cieszył
![]() Edytowane przez moli1978 Czas edycji: 2012-09-18 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio kupiłam swojemu synkowi śliczny kombinezon dziecięcy na zimę w atrakcyjnej cenie, więc może coś takiego? Kombinezon wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, a zima tuż, tuż, więc na pewno się przyda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja na prezent dla mojej chrzesnicy kupiłam piekna poduszke z haftem: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11521413
Wszyscy byli nia zachwyceni, poniewaz mozna tam umiescic Imię i date urodzenia dziecka - to wspaniala pamiatka ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A to robi się jakieś szczególne prezenty związane z urodzeniem dziecka??
Moim zdaniem ciuszek i skromna zabawka wystarcza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Biżuteria personalizowana artess. Na wisiorku mam odcisk rączki, stópki dziecka, imię i datę urodzenia! Rewelacja. Polecam tego typu pamiątkę. Zostaje na lata i jest niebanalna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Tylko czy na narodziny dziecka zabawka jest odpowiednia? Co do zawieszek itp to zależy jak bliska jest to Twoja przyjaciółka i czy naprawdę chcesz się wykosztować. Jak dla mnie najbardziej uniwersalne są body dla dziecka, zamawiałam dzisiaj koszulki na walentynki na ddshirt i widziałam że mają tam także kolekcje dla dzieci więc może coś takiego? Porzucam link: http://ddshirt.pl/produkt/tata-blue/
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Przepraszam, wydawało mi się że napisałaś że chciałabyś śpioszki, więc nie było tematu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Warto pójść w rzeczy, które przydadzą się rodzicom, czyli najlepiej jakieś ciuszki. Można też zapytać po prostu czego im potrzeba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
a ja polecam swoje działa
![]() http://olx.pl/oferta/tort-pieluszkow...8-IDc6muP.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
trochę problemem jest to że mieszkają tak daleko.
Ja, rodząc się 26 lat temu, dostałam od przyjaciółki mojej mamy taką ogromną wiewiórkę, myślę że miała około 1,5metra wysokości. I mimo tego że jestem już starą 26 letnią babą, to wiewiórka dalej jest, wiadomo już nieco zniszczona, ale jest ![]() ![]()
![]() |
#14 |
swiat_w_kolorze_blond
|
Na pewno najbardziej praktyczne i przydatne będą ciuchy dla malucha, ale można pomyśleć również np. o albumie na zdjęcia z dedykacja dla dziecka
![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja bym poszła w coś przydatnego. Jakieś akcesoria dla mamy, czy ładne ubranka dla bobasa. Fajny pomysł to kocyk z haftem, album pamiątkowy, metryczka dziecka, książeczka kontrastowa. Ja bym się osobiście nie pogniewała też za szumisia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Może taki przytulanko-kocyk Doudou od Nattou? Ich zabawki są bardzo miłe w dotyku! Sama mam jedną maskotkę na pamiątkę bo są po prostu śliczne
![]() ![]() ![]() Szumiś, jak wspomniała kasielka24 też jest wg mnie świetnym pomysłem! A tych to jest do wyboru do koloru, ostatnio widziałam nawet z lampką nocną wbudowaną.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.