|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Oddam kamerę internetową w zamian za mp3 playerTak jak w temacie, chętnie oddam kamerkę internetową ( w 100% sprawna, a ślady użytkowania widać tylko na opakowaniu, bo włączałam ją tylko parę razy - chcę oddać bo mam dwie, a zepsuł mi się odtwarzacz mp3). Nie jest to jakaś kamera z wyższej półki, ale w sam raz, żeby się nią pobawić lub do wideorozmowy np. z rodziną przez internet. Oczywiście oddałabym cały zestaw, czyli kamerę wraz z kablem USB, płytą ze sterownikiem, z instrukcją i z opakowaniem. W zamian poszukuję odtwarzacza mp3 - może być najtańszy i używany, może być bez słuchawek, byle by działał. Jeśli ma typowe wejście USB to może też być bez kabla. Na wymianę mam: Kamera Manhattan MiniCam USB Specyfikacja techniczna -Sensor CIF CMOS z regulacją ostrości; 100 000 pikseli (możliwość programowego zwiększenia do 300 000 pikseli) -Obsługiwana rozdzielczość do 640 x 480 -Sygnał video do 30 klatek na sekundę (przy rozdzielczości 320 x 240) -Współpraca z systemami Windows 98SE/Me/2000/XP -Regulacja obrazu: nasycenie, kontrast, ostrość -Wbudowana kompresja obrazu Wymagania systemowe -Komputer klasy IBM PC lub notebook z portem USB -Procesor Pentium 200 lub szybszy -System Windows 98SE/Me/2000/XP -20 MB wolnej przestrzeni na dysku twardym -Napęd CD-ROM -Karta graficzna VGA z obsługą DirectX [COLOR="rgb(75, 0, 130)"] Zawartość opakowania [/COLOR] -Mini kamera USB -Instrukcja użytkownika -Płyta CD ze sterownikami i oprogramowaniem Dane techniczne rozdzielczość maks 640 x 480 interfejs USB 1.1 Może dodam jeszcze, że po zainstalowaniu sterowników działa mi także w systemie Vista. Jeśli ktoś jest zainteresowany, a ma na wymianę odtwarzacz mp3 to zapraszam do kontaktu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.