|
|
#1 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Sierpień - Różnorodne ciuszki u VanDort'owej :) + CZARNE, PIĘKNE SZPILKIWitam u Van Dort'owej ![]() ~~~ZASADY~~~ 1) Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza, 2) Proszę, odpisuj u mnie a ja u Ciebie – nawet jeśli nic nie znalazłaś, 3) Wymianka jest wiążąca jeśli wymienimy adresy, 4) Wysyłamy ciuszki dobrze zabezpieczone, 5) Preferuję polecony priorytet (ew. do ustalenia) 6) Wysyłka tylko w kopertach bąbelkowych, 7) Nie odmieniam się, 8) Najbardziej poszukuję rzeczy z Wish, ale kusić można wszystkim ![]() 9) Nie lubię niezdecydowania. Jeśli mamy być w trakcie negocjacji a Ty przestajesz się odzywać, olewasz, ciągle zmieniasz zdanie, odpowiadasz po kilku dniach to w ogóle nie pisz. 10) Jeśli mój ciuszek ma jakąś wadę, piszę o tym od razu, 11) Dodatkowe zdjęcia, wymiary - proszę pisać na pw ![]() ~~~~WISH~~~~ ~Pastelowe marynarki ~Kosmetyki, perfumy, ~Książki, ~Torebki. Można kusić wszystkim ~~~OFERTA~~~ 1.) Piękne, czarne, zamszowe szpilki firmy CCC a marki Jennifer&Jennifer. Byłam w nich tylko raz, niestety okazały się za małe, dlatego komuś innemu mogą posłużyć. Wyjątkowo przyjemne w dotyku, porządnie wykonane. GRATIS: dwie pary nowiutkich, oryginalnych fleków. Kolor: Czarny Tworzywo: Zamsz Rozmiar: 39 + oryginalne pudełko Jennifer&Jennifer. Stan: Bardzo dobry/idealny. (delikatnie starte fleki i niewidocznie mały fragment na czubku lewej szpilki) Bardzo chcę się pozbyć tych butów bo nie mam gdzie ich trzymać. Ale mimo wszystko mogę być wybredna, bo są prawie nowiuteńkie ![]() 2.) Sweterek Melrose (chyba rozmiar 38, wymiary do każdej rzeczy na pw) 3. ) Brązowa bluzka, 100% bawełna, firma ,,User for..'' rozmiar S 4. ) Gorsetowa, gotycka bluzeczka - ma małą, niewidoczną dziurkę na plecach, rozmiar 38 5. ) Czarny topik, rozmiar 38, made in Italy, bardzo wygodna, z przodu ma jakby ,,biustonosz'' z gąbeczek. Chyba na rozmiar C. Pod biustem ma pas cekinowy, nie wiem czy u każdego w monitorze dobrze widać ![]() Wymienione: -Rozświetlacz Circus Circus -Rozświetlacz Cystalliced -2 błyszczyki Circus Circus -Perfumy Christiny Aguilery by Night EDP -Cień do powiek Vipera nr. 73 -Cień do powiek Lemax Colour -Kredka do oczu Essence z limitowanki 50’s Girls Reloaded -Błyszczyk do ust Bell – Royal Glam, numer 061 -Eye liner Pen marki Catrice (black) -Cień do powiek Yves Saint Laurent nr.15 -Cień do powiek Essence - Ballerina Backstage -Kredka do powiek YSL Dessin du regard -Pomadka do ust Dior w odcieniu 465 -Błyszczyk do ust MAC w odcieniu Pink Fade -Tusz do rzęs Artdeco z limitowanej kolekcji Dity Von Teese -Kredka do powiek MAC -Bronzer theBalm ,,Bahama Mama'' -Lakier do paznokci Volare -Pomadka Catrice -Tomasz Lis - ,,Co z tą Polską?'' -Aleksandra Ruda - ,,Odnaleźć swą drogę'' -Hanna Krall ,,Zdążyć przed Panem Bogiem'' -Wendy Markham ,,Nie całkiem do pary''
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2012-08-06 o 11:24 |
|
|
|
#2 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Sierpień - Różnorodne ciuszki u VanDort'owej :) + CZARNE, PIĘKNE SZPILKI
6. ) Łańcuszek marki Apart, mam paragon. Wg. mnie jest trochę zżółknięty, ale wystarczy wyczyścić i wszystko powinno być ok
![]() 7. ) Charms marki Yes, świąteczna skarpetka. Nie ma go na oficjalnej stronie firmy, ale z tego co pamiętam był dosyć drogi, nie mam paragonu bo wygrałam go w konkursie Yes na ich fanpagu na FB. 8. ) Charms od buteleczki perfum Christiny Aguilery
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2012-08-08 o 21:26 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Nic
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
A podałabyś mi wymiary? Bo na fotce wygląda na dużą.
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
mogłabyś doprecyzować swoją wish listę? najszybciej znalazłabym coś z kosmetyków lub książek
![]() bo 4. ) Gorsetowa, gotycka bluzeczka - ma małą, niewidoczną dziurkę na plecach, rozmiar 38 się na mnie patrzy i coś czuję, że z tego wątku bez niej nie wyjdę
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
o, wiem co mam
mam coś co może przypominać trochę retro https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,33382,grace-edp.html zostało mi ok 15-20% wody, długa pompka, mam kartonik od perfumu---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- z kolorówki wszystko używam, a na pół zascbnięty eyeliner w żelu to aż wstyd wymieniać cokolwiek może innym razem? albo jak mi się przypomni to czegoś poszukam
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję Ci za wymiarki - niestety, za duża będzie. Ale pozdrawiam
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
nic nie widzę dla siebie
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
szpilki są świetne jednak nie chodzę w szpilkach, nic innego nie widzę
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za buciki?
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- A jakie książki Cię interesują? ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Nie mam, przykro mi.. |
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
nic
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.