Może to głupie, ale..... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-04, 18:38   #1
seattle
Raczkowanie

Może to głupie, ale.....

Przez jakiś czas zbierałam kase na wyjazd na kilka dni nad morze , miałam jechać ze znajomymi...no właśnie-MIAŁAM. Ale mnie wystawili w lipcu....wziełam wolne w pracy..a dzien przed dostałam smsa.."sory ale my jednak nie jedziemy teraz, tylko odkładamy kase na nowe auto" ...no ok...trudno....wiec umowiłam sie z innymi kolezankami na babski wypad....4 laski,wszystko zaplanowane, na2 dni nad morze..i co...i znow nie wyszło bo faceci 2 kolezanek sie na to nie zgodzili...w zwiazku z czym nie mam z kim jechac na wakacje....przez ostatni czas charowałam po godzinach żeby na taki wyjazd zarobić. Przyjaciół mam..ale jak widać wycieczki nam nie służą.

Może to głupie ale...może tu znajdzie sie ktoś w sytuacji podobnej do mnie? Ktoś kto chciałby gdzieś jechać-obojętnie-morze,góry,mazury....

chociaz na 2 dni.....nie chce spędzic całego lata w domu

tak się nakręciłam...sama jechać nie chcę, a wiadomo-we dwie zawsze raźniej odezwie się ktoś??

seattle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-04, 18:50   #2
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Może to głupie, ale.....

Jedź sama.
Odpoczniesz, zrelaksujesz się i wreszcie nie będziesz musiała oglądać się na innych.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-04, 18:51   #3
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez seattle Pokaż wiadomość
znow nie wyszło bo faceci 2 kolezanek sie na to nie zgodzili...
Bez komentarza

Cytat:
tak się nakręciłam...sama jechać nie chcę, a wiadomo-we dwie zawsze raźniej odezwie się ktoś??
Na podforum podróże jest taki wątek, z tego co widziałam to wiele dziewczyn znalazło sobie kompanów
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=427056

Ja bardzo lubię wyjeżdżać sama i zapewniam Cię, że nigdy ani przez moment tego nie żałowałam, może też spróbujesz?
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-04, 18:56   #4
alexandrika
Zadomowienie

Cytat:
Przez jakiś czas zbierałam kase na wyjazd na kilka dni nad morze , miałam jechać ze znajomymi...no właśnie-MIAŁAM. Ale mnie wystawili w lipcu....wziełam wolne w pracy..a dzien przed dostałam smsa.."sory ale my jednak nie jedziemy teraz, tylko odkładamy kase na nowe auto" ...no ok...trudno....wiec umowiłam sie z innymi kolezankami na babski wypad....4 laski,wszystko zaplanowane, na2 dni nad morze..i co...i znow nie wyszło bo faceci 2 kolezanek sie na to nie zgodzili...w zwiazku z czym nie mam z kim jechac na wakacje....przez ostatni czas charowałam po godzinach żeby na taki wyjazd zarobić. Przyjaciół mam..ale jak widać wycieczki nam nie służą.

Może to głupie ale...może tu znajdzie sie ktoś w sytuacji podobnej do mnie? Ktoś kto chciałby gdzieś jechać-obojętnie-morze,góry,mazury....

chociaz na 2 dni.....nie chce spędzic całego lata w domu

skąd jesteś??
alexandrika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-04, 19:09   #5
skazana_na_bluesa
.

ja bym ich przyjaciolmi nie nazwala. niezle swinstwo stwierdzic dzien przed, ze nie jada. na 100% wiedzieli wczesniej, ze nie pojada.

a to, ze faceci dziewczyn sie nie zgodzili to... glupie sa, ze tak sie daja sterowac.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-04, 19:10   #6
wisienka_na_torcie
Zakorzenienie

Ja oczywiście nie chcę nakłaniać do czegoś, na co byś nie miała ochoty, ale popieram Wizażanki wyżej, wyjazd samemu, zwłaszcza taki króciutki bardzo dobrze potrafi człowiekowi zrobić. Odpoczniesz, wyciszysz się. Ja przyjechałam na całe wakacje do rodziców, właśnie nad morze, bo stąd pochodzę, często wsiadam na rower i jadę na plażę, sama. Biorę kocyk, książkę, coś słodkiego i naprawdę świetnie się w ten sposób można zrelaksować Poza tym, jak się jest samemu, dużo łatwiej nawiązać nowe znajomości, może uda się akurat kogoś fajnego poznać, wbrew pozorom, wielu młodych ludzi wyjeżdża na wakacje samemu.

Edytowane przez wisienka_na_torcie
Czas edycji: 2012-08-04 o 19:45
wisienka_na_torcie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-04, 19:13   #7
Kaaef
Zadomowienie

Po pierwsze - jacy to przyjaciele?
Po drugie - co to znaczy, że facet pozwala/nie pozwala? A co on jest? Pan i władca?
Po trzecie - nie jedź na Mazury, naprawdę nie ma po co.
I czwarte - jedź sama. Odpoczniesz najlepiej. Może poznasz kogoś na miejscu.

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez wisienka_na_torcie Pokaż wiadomość
Ja oczywiście nie chcę nakłaniać do czegoś, na co byś nie miała ochoty, ale popieram Wizażanki wyżej, wyjazd samemu, zwłaszcza taki króciutki bardzo dobrze potrafi człowiekowi zrobić. Odpoczniesz, wyciszysz się. Ja przyjechałam na całe wakacje do rodziców, właśnie nad morze, bo stąd pochodzę, często wsiadam na rower i jade na plażę, sama. Biorę kocyk, książkę, coś słodkiego i naprawdę świetnie się w ten sposób można zrelaksować Poza tym, jak się jest samemu, dużo łatwiej nawiązać nowe znajomości, może uda się akurat kogoś fajnego poznać, wbrew pozorom, wielu młodych ludzi wyjeżdża na wakacje samemu.
Zazdroszczę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-04, 19:44   #8
wisienka_na_torcie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaaef Pokaż wiadomość

Zazdroszczę
E tam, pogoda w kratę Z resztą, ja jestem typ 'miastolubny', na dłuższą metę brakuje mi strasznie zgiełku Wrocławia

A tak całkiem serio, to myślę, że wyjazd samemu, a ze znajomymi to zupełnie co innego. Samemu bardziej się wszystko przeżywa, lepiej chłonie się klimat miejsca, w którym się jest, dlatego ja bym na miejscu Autorki pojechała sama
Stary 2012-08-04, 19:50   #9
Provocateur
Rozeznanie

To zależy jakim typem osoby jest autorka, ja bym nie odpoczęła jadąc samej gdziekolwiek, raczej bym się zapłakała, że wokół ludzie się bawią itd a ja nie (nie wyobrażam sobie pójść samej np. do klubu) Leżenie plackiem na plaży to też taka ekhem nuda i nic ekscytującego, ale ja mieszkam na Warmii, więc miejsc nad jeziorem na pikniki i kocyki mam full dookoła.
Ja bym na Twoim miejscu popytała jeszcze wśród znajomych, no i jeśli masz odwagę, to zapoznaj się z jakąś Wizażanką i wyjedzcie, kto wie, może poznasz prawdziwą przyjaciółkę (bo tych ludzi, którzy Cię wystawili, ja bym nie nazwała przyjaciółmi tylko $%^$%^)
Stary 2012-08-04, 20:16   #10
seattle
Raczkowanie

też myślałam o tym żeby pojechac gdzieś sama....ale..no właśnie-z kims to zawsze raźniej, czułabym się pewniej gdybym jednak jechała z kimś....sama w pociągu..to mnie troche przeraża.....wieczorem sama na imprezę też nie pójdę w obcym mieście.....

masahiko- dziękuję ,nawet nie wiedziałam że taki wątek istnieje

alexandrika-jestem z okolic Torunia

seattle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości