|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Może to głupie, ale.....
Przez jakiś czas zbierałam kase na wyjazd na kilka dni nad morze , miałam jechać ze znajomymi...no właśnie-MIAŁAM. Ale mnie wystawili w lipcu....wziełam wolne w pracy..a dzien przed dostałam smsa.."sory ale my jednak nie jedziemy teraz, tylko odkładamy kase na nowe auto" ...no ok...trudno....wiec umowiłam sie z innymi kolezankami na babski wypad....4 laski,wszystko zaplanowane, na2 dni nad morze..i co...i znow nie wyszło bo faceci 2 kolezanek sie na to nie zgodzili...w zwiazku z czym nie mam z kim jechac na wakacje....przez ostatni czas charowałam po godzinach żeby na taki wyjazd zarobić. Przyjaciół mam..ale jak widać wycieczki nam nie służą.
Może to głupie ale...może tu znajdzie sie ktoś w sytuacji podobnej do mnie? ![]() chociaz na 2 dni.....nie chce spędzic całego lata w domu ![]() tak się nakręciłam...sama jechać nie chcę, a wiadomo-we dwie zawsze raźniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może to głupie, ale.....
Jedź sama.
Odpoczniesz, zrelaksujesz się i wreszcie nie będziesz musiała oglądać się na innych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Bez komentarza
![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=427056 Ja bardzo lubię wyjeżdżać sama i zapewniam Cię, że nigdy ani przez moment tego nie żałowałam, może też spróbujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
ja bym ich przyjaciolmi nie nazwala. niezle swinstwo stwierdzic dzien przed, ze nie jada. na 100% wiedzieli wczesniej, ze nie pojada.
a to, ze faceci dziewczyn sie nie zgodzili to... glupie sa, ze tak sie daja sterowac.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście nie chcę nakłaniać do czegoś, na co byś nie miała ochoty, ale popieram Wizażanki wyżej, wyjazd samemu, zwłaszcza taki króciutki bardzo dobrze potrafi człowiekowi zrobić. Odpoczniesz, wyciszysz się. Ja przyjechałam na całe wakacje do rodziców, właśnie nad morze, bo stąd pochodzę, często wsiadam na rower i jadę na plażę, sama. Biorę kocyk, książkę, coś słodkiego i naprawdę świetnie się w ten sposób można zrelaksować
![]() Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2012-08-04 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Po pierwsze - jacy to przyjaciele?
Po drugie - co to znaczy, że facet pozwala/nie pozwala? A co on jest? Pan i władca? Po trzecie - nie jedź na Mazury, naprawdę nie ma po co. I czwarte - jedź sama. Odpoczniesz najlepiej. Może poznasz kogoś na miejscu. ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
E tam, pogoda w kratę
![]() ![]() A tak całkiem serio, to myślę, że wyjazd samemu, a ze znajomymi to zupełnie co innego. Samemu bardziej się wszystko przeżywa, lepiej chłonie się klimat miejsca, w którym się jest, dlatego ja bym na miejscu Autorki pojechała sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
To zależy jakim typem osoby jest autorka, ja bym nie odpoczęła jadąc samej gdziekolwiek, raczej bym się zapłakała, że wokół ludzie się bawią itd a ja nie (nie wyobrażam sobie pójść samej np. do klubu)
![]() Ja bym na Twoim miejscu popytała jeszcze wśród znajomych, no i jeśli masz odwagę, to zapoznaj się z jakąś Wizażanką i wyjedzcie, kto wie, może poznasz prawdziwą przyjaciółkę (bo tych ludzi, którzy Cię wystawili, ja bym nie nazwała przyjaciółmi tylko $%^$%^)
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
też myślałam o tym żeby pojechac gdzieś sama....ale..no właśnie-z kims to zawsze raźniej, czułabym się pewniej gdybym jednak jechała z kimś....sama w pociągu..to mnie troche przeraża.....wieczorem sama na imprezę też nie pójdę w obcym mieście.....
masahiko- dziękuję ![]() ![]() alexandrika-jestem z okolic Torunia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.