|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
włoski...
Jestem tu nowa i zdecydowałam sie poprosić Was o pomoc
![]() Uprzedzam, że niestety nie mam zdjęcia, ale postaram się opisać co i jak ![]() Chodzi mi kochane Wizażanki o to, byście pomogły co mam robić z moimi włosami by wyglądały zdrowe. Chciałabym mieć proste włoski i je prostuję [prostownica ceramiczna BabylissPRO] Chciałabym rozjasnić włoski na blond. Nie platynowy ani żaden jasny ale zeby mieć taki średni blond bądź ciemny blond. Jakie kosmetyki używacie by włosy nie były suche? Co trzeba uzywac, żeby włoski sie ladnie swiecily? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: włoski...
Prostowanie grubych,naturalnie kręconych włosów to taka walka z wiatrakami.Tym bardziej ich farbowanie.Postaw na naturalny skręt,dobre cieniowanie i odpowiednie kosmetyki.Dobra odzywka do suchych włosów.Męczysz te włosy, a efekty i tak pewnie nie sa zadowalające.Pozdrowienia .Każdy bardziej "uczciwy" fryzjer ci to powie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
gipsownico, nie uwazam ze to walka zwiatrakami, tzreba tylko stosowac odpowiednie kosmetyki , i jestem nawet bardzo uczciwym fryzjerem
![]() nie tylko "kazdym" ![]() Mysia jezeli masz prostownice bABYLISS PRO , ona jonizuje wlosy podczas prostowania, czyli zamyka luske, uzywajac kosmetykow wspomagajacych prostowanie , ktore rowniez chronia przed dzialaniem temp, jezeli jeszcze do tego uzyjesz serum ReneeBlanche np, efekt murowany, wloski sa gladkie i lsniace oczywiscie na codzien musisz stosowac szampon i odzywke gleboko nawilzajaca poczytaj o nich na wkc lub watkach w archiwum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
dziękuję ślicznie Pani Grażynko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie zgadzam sie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.