|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Egzamin SAT.
We wrześniu idę do liceum. Później bardzo chciałabym studiować w Stanach. Czytałam, że muszę zdać egzamin SAT. Wiem już jak on wygląda, ale bardzo chciałabym wiedzieć coś więcej na ten temat. Najlepiej od kogoś, kto zdawał ten egzamin. Jak wiele czasu poświęciliście na naukę do niego ? Ile godzin dziennie lub tygodniowo Wam to zajęło ? Nie należę do osób, które lubią się uczyć. Mam dobrą pamięć, więc zwykle nie poświęcam dużo czasu na naukę. Myślę jednak, że jeśli sobie coś postanowię to dam radę ! Chciałabym również wiedzieć skąd wzięliście materiały, aby się przygotować ? Martwię się też moim angielskim. Uważam, że nie jest źle. Uczę się tego języka od czterech lat na prywatnych lekcjach. Uczęszczam na nie raz w tygodniu. Trwają godzinę zegarową. Nie zdawałam jednak nigdy żadnego testu, który pozwoliłby mi poznać poziom, na którym jestem. Obawiam się, że nie znam wystarczająco dobrze tego języka, a czasu nie mam zbyt wiele. Tym bardziej, że niedługo będę musiała też uczyć się do szkoły. Proszę o pomoc. Za wszelkie pomocne odpowiedzi będę bardzo wdzięczna ! Nie wiem już gdzie mam szukać informacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin SAT.
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-09-03 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
-To wódka?- słabym głosem zapytała Małgorzata. Kot poczuł się dotknięty i aż podskoczył na krześle. -Na litość boską, królowo- zachrypiał- czyż ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.