|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki do włosów po keratynowym prostowaniu
Hej dziewczyny
![]() Jakie kosmetyki używacie/polecacie po keratynowym prostowaniu? Chodzi mi szampony, odżywki, maski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki do włosów po keratynowym prostowaniu
Cytat:
![]() Zasada jest taka, że unikamy soli (w tym słonej morskiej wody, ale także wody mocno chlorowanej) i wiele osób będzie wolało pielęgnację mniej obciążającą włosy, które po zabiegu są wystarczająco obciążone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
wiatj !
chciałam zapytać mądrej kobiety ![]() ![]() Edytowane przez Aurora_oui Czas edycji: 2013-03-05 o 20:07 Powód: ortografia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Też posiadam serum Organixa do włosów
![]() ![]() Na chwilę obecną myję włosy Biovaxem z keratyną wlaśnie, ale chce się zaopatrzyć w szampon Fekkai, bo zakochałam się w tych kosmetykach do włosów maksymalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Po keratynowym prostowaniu włosówkupowałam kosmetyki w LadySi i polecam kosmetyki ALFAPARF Liss Design oraz Alfaparf YELLOW Liss Therapy są to serie zawierające szampony, odżywki, maski i olejki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.