|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
A.
|
Narzutki, marynarki,torebki,skinny, pensjonarka. Wejdz zobacz. SIERPIEN
W sierpniu szukam:
*bluzeczek z kołnierzykiem. ZA NIE ODDAM WIELE! *granatowych i czarnych skinnow w rozmiarze M/L. *czarnej/karmelowej torebki mieszczacej A4. Mile widziane listonoszki *katanka jeansowa! Rozmiar M *narzutek tych z New Look jak na foto nr 1. W roznych kolorach *szary blazer! *bluzki w stylu oversize *pasiaki czarno białe/biało granatowe *portfel większy lakierowany lub jakiś w kwiatki ![]() *koszuli jeansowej rozmiar S/M Jesli masz cos z powyzszej listy pisz na pewno się dogadamy. Za rzeczy na czerwono przekopie cały dom ! Edytowane przez anett174 Czas edycji: 2012-08-27 o 15:16 |
|
|
|
|
#3 |
|
A.
|
Dot.: Narzutki, marynarki,torebki,skinny, pensjonarka. Wejdz zobacz. SIERPIEN
odpisane
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Hej mam bluzkę z kołnierzykiem.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=637686
|
|
#5 |
|
A.
|
up
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
mam poza wątkiem narzutkę z new looka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie katanka jeansowa, i koszula (o nią już chyba pytałaś). niestety nic nie widze, chętnie się wymienię, jesli masz coś z mojej wish
|
|
|
|
|
#9 |
|
CORELIPS
|
Mam bluzeczkę z kołnierzykiem.. i do tego jest w paski (granatowo-białe)
Mogłabym zrobić zdjęcie. Jutro. |
|
|
|
|
#10 |
|
A.
|
hooop
|
|
|
|
|
#11 |
|
CORELIPS
|
Wybacz najdroższa, że dopiero teraz podsyłam Ci zdjęcie bluzeczki. Nie wyszła korzystnie, ale nie układałam jej jak niektóre wizażanki, tylko po prostu pstryknęłam fotkę kładąc na łóżku
![]() Na ciele ładnie się dopasowuje - jest to firma GAP, rozmiar XS (jeśli miałaś coś z Gap'a, wiesz, że te ciuszki 'Made in Cambodia' mają świetny materiał i będzie dobra na S, może nawet na M. Osobiście jestem S-ka i leży idealnie).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.