![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Studniówkowe inspiracje 2013 - wątek zbiorczyZ racji tego, że moda zmienia się dość szybko, a studniówka już niedługo (bo przecież styczeń to prawie jutro, ale maj i matury o wieeeeeeeeeeeeeeeeele dalej), poszukiwania czas rozpocząć już teraz. Własnie dlatego zakładam ten wątek z inicjatywy boinnenazwybylyzajete.
Chciałabym aby były tu głównie sukienki, ewentualnie dodatki do nich. Zero offtopów i mało rozmów.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówkowe inspiracje 2013 - wątek zbiorczy
Czuje się zaszczycona
![]() Może ktoś napisać, że to wcześnie, są wieszaki, wcześniejsze wątki, ale prawda jest taka, że pełno kiecek sprzed roku/dwóch już nas nie zachwyci. Zapraszam do wymiany uwag i inspiracji ![]() Osobiście bardziej zwracam uwagę na kroje niż kolory/wzory ![]() ![]()
Mother Tell your children not to walk my way Tell your children not to hear my words Edytowane przez boinnenazwybylyzajete Czas edycji: 2012-08-19 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ostrzegam, że wklejam tu nie tylko sukienki, które mi się podobają, a takie które uważam , że można by założyc na studniówkę. A nuż ktoś przeglądając zdjęcie dla mnie nieciekawej sukienki zakocha się w niej i taką własnie sobie sprawi?
![]() boinne, ta środkowa najbardziej przypadła mi do gustu z dodanych od ciebie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
fryzury i bardziej rockowe propozycje
![]()
![]() |
#5 |
Kuźnia inspiracji
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja planuję kupić na studniówkę maxi dress- oczywiście nie w stylu sukienek na studniówkę sprzed paru lat, tzn. tandetnie błyszczący materiał i ogromny stelaż pod spodem.
Marzy mi się taka jak z 3 zdjęcia, tylko w innym kolorze. Ani czerń, ani czerwień nie jest dla mnie zbyt twarzowa. Edytowane przez zekori Czas edycji: 2012-08-20 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
W ogóle to trochę dziwne- studniówka dopiero w styczniu gdzieś, a my już o ciuchach plotkujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i kilka propozycji z papilota: chociaż moim zdaniem ostania kiecka tragiczna ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i kilka:
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
*.* *.* *.*
jakie piękności tu powstawiałyście, aż się ślinię do monitora ;D ja chciałabym czerwoną sukienkę, ale też zwracam dużą uwagę na krój.. podobają mi się z gorsetową górą i rozkloszowane od talii lub bioder, lubię jak sukienka fruwa razem ze mną, gdy się obracam ;> (if you know what i mean) sukienki w stylu lat 50. http://www.vivienofholloway.com/en/c...atin-dress/77/ http://www.vivienofholloway.com/en/c...lain-dress/79/ propozycje boinnenazwybylyzajete są świetne <3 kocham ![]() nooo... ale najchętniej ubrałabym coś takiego http://p.alejka.pl/i2/p_new/44/02/ns...gratis_0_b.jpg razem z rękawiczkami ;>> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Widzę nową osoba, witamy i zachęcamy do częstego udzielania się
![]() ostatnio stwierdziłam, że nic mi się nie podoba, ale coś wrzucę. xD
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze stylistki:
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Mi się dzisiaj studniówka śniła -.-' oczywiście nie miałam się w co ubrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie - a może coś takiego? Troszkę inaczej.
http://britstyle.pl/index.php/action...1,sub,103.html http://britstyle.pl/index.php/action...1,sub,103.html Edytowane przez malven Czas edycji: 2012-08-25 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
malven, ostatnia jest cudowna. Nie wiesz skąd jest, chodzi mi o tę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1345900907
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że nie zostanę posądzona o kryptoreklamę. Ja ją znalazłam na www.britstyle.pl w ich zakładce Retro. Piszą o niej, że to być może najpiękniejsza sukienka na świecie i troszkę chyba mają rację - mi się najbardziej podoba czarna i kremowa w czerwone kwiaty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ta czarna w czerwone kwiaty to chyba będzie mój zakup, po prostu kosmos. Edytowane przez zekori Czas edycji: 2012-08-25 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
małe czarne z papilota
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witam, ja też w tym roku się bawię na studniówce
![]() ![]() Widzę, że jedne wstawiają sukienki długie a inne przed kolano ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przy moich 158cm wzrostu sukienka do kolana to zły wybór ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie jest więcej dziewczyn w krótkich, do samej ziemi w ostatnim roku były bodajże 5 na całą studniówkę LO. Ale każdy zakłada taką w jakiej lepiej wygląda. Ja przy moim wzroście bym się w niej zgubiła, poza tym długa ogranicza ruchy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Kurczę, wiem już kiedy będę miała studniówkę i zaczynam panikować, że nie zdążę kupić.
U mnie w zeszłym roku było kilka dziewczyn w maksi sukienkach. Edytowane przez zekori Czas edycji: 2012-09-03 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak mnie wzięło na rozmyślanie o studniówkowej kreacji... czy zna się któraś z Was na cenach u krawcowych? Myślałam, że wyhaczę coś taniego na ebay (sama studniówka jest tak droga, że muszę się naprawdę ograniczyć w kwestii ubioru, a biżuterię to chyba sobie zrobię sama, mam już nawet pomysł ![]() Ta czerwona z czarnym szyfonem też mi się strasznie podoba (ozdóbka przy dekolcie już mniej ale nie razi bardzo), ale nie chcę czerni, bo noszę ją na codzień ![]() I jeszcze parę inspiracji ode mnie ![]() (Zminka, chyba nie da się tak, żeby było więcej zdjęć niż rozmów w takim wątku ![]() PS Ta ostatnia to mój mistrz <3 Była dostępna w zimie, naprawdę się zastanawiałam, czy nie zrezygnować z długiej sukienki i nie kupić sobie już, jest po prostu cudna. Teraz najpewniej nie do dostania.
„[…] Loki właściwie tylko przypadkowi zawdzięczał, że go odkrył. Demon postanowił bowiem opętać okolicznego pijaczka i, jak się potem okazało, bardzo zasmakował w alkoholu. Siedzieli więc obecnie razem w jednym ciele na schodkach supermarketu i śpiewali na głosy.” Jakub Ćwiek, „Kłamca” Edytowane przez Rhaenys Czas edycji: 2012-09-04 o 11:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
No to jeszcze kilka inspiracji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.