|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wrześniowy duży wszystkowątek - dla każdego coś pięknego!WĄTEK NIEAKTUALNY - ZAPRASZAM DO NOWEGO! Witam w moim wrześniowym wątku! ![]() Moje zasady: 1. Nawet jeśli nic nie znajdziesz - odpisz proszę, szanujmy swój czas 2. Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek - równocześnie przy pokazaniu skanu nadania 3. Dokładne wymiary podaję zainteresowanym 4. Paczki wysyłamy listem POLECONYM, do dogadania priorytet 5. Nie odmieniam się - wyrzucanie pieniędzy w błoto. 6. Za rzeczy z wishlisty jestem w stanie dużo oddać, poszukać poza wątkiem, na pewno się dogadamy ![]() CZASEM ZDARZA MI SIĘ ZAPOMNIEĆ ODPISAĆ, LUB PRZEOCZĘ POST - PO PROSTU SIĘ PRZYPOMNIJ ![]() WISH: - paski wybielające do zębów w każdej ilości - WANTED: marynarki rozmiar S/XS - wszystkie kolory - czarne obcasy, rozmiar 39, nie za wysokie - WANTED: MP3 itd. - za Ipoda oddam co zechcesz! - WANTED: rurki - granatowe, jasny róż, ale obejrze chętnie wszystkie *.* - bluzy - rozpinane, kangurki, przez głowę... - WANTED: sweterki rozpinane w każdej ilości (morelowy, kobaltowy, szary...) - apaszka jakaś - w róże, pudrowy róż, kobaltowa - zobaczę każdą WISH w osobnym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=643286 DOKŁADKA 13 WRZEŚNIA! DOKŁADKA 14 WRZEŚNIA! DOKŁADKA 15 WRZEŚNIA! DOKŁADKA 19 WRZEŚNIA! DOKŁADKA 20 WRZEŚNIA! DOKŁADKA 21 WRZEŚNIA! DOKŁADKA 22 WRZEŚNIA! DOKŁADKA 23 WRZEŚNIA! - #3 DOKŁADKA 27 WRZEŚNIA! - #8 MIŁEGO BUSZOWANIA!
Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-10-01 o 16:05 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowy duży wszystkowątek - dla każdego coś pięknego!
1. Spodnie w kant, elegackie, FERVENTE, z imitacją kieszeni, z trzema guzikami (jeden schowany, niewidoczny), ze szlufkami na pasek, są ciepłe, nadają się też na zimę na grube rajstopy, rozmiar 36, stan idealny
2. Czarne spodnie, z gumkami w pasie i przy kostkach, C&A, rozmiar został odcięty więc podam wymiary bez naciągania: 43cm w pasie, 14cm przy kostce, dł. całk.: 82cm, stan db 3. Szorty w kolorze bordo, na gumce, ze szlufkami, rozciągliwe, z imitacją rozporka, rozmiar z metki M, stan db+ 4. Piękna spódnica MAXI, w kolorach: brązowy, beżowy, jasnoniebieski, ogólny stan bardzo dobry-, ma duuuży maksymalny "rozstaw", przy obkręcaniu się pięknie faluje, Wymiary: -w w najwęższym momencie (na samej górze) - 34cm - dł.całk.: 68cm - spod spodu widać brązową podszewkę ) 5. Rybaczki granatowe, w pasko-kratkę? , CARRY, rozmiar z metki XS, ale jak dla mnie to M, stan bdb 6. Spódniczka bombka marszczona, szara, z kokardką, założona zaledwie jeden raz, więc stan idealny, rozmiar na oko S (ale M też myślę, że wejdzie, bo jest rozciągliwa), ślicznie leży DOKŁADKA 29 WRZEŚNIA! 7. Sweterek DIY, z koronkowym serduszkiem, oversize, ale najlepiej na r.S/M Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-30 o 21:16 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 24 WRZEŚNIA! 1. Koszula pidżamkowa, H&M z Hello Kitty, przy ramiączkach i na klatce piersiowej troszkę zmechacona - do ogolenia, stan db++ 2. ![]() 3. 4. Spódniczka rozkloszowana, ORSAY, z podszewką, śliczna, r. XS/S, stan idealny 5. Koszulka sweterkowa, w paski, rozmiar z metki L, ale był zmniejszany na XS/S, stan bdb+ 6. Róż spiekany, FM, kolor delicious papaya, ma świetne recenzje na KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ked-blush.html , praktycznie tylko muśnięty, jak nowy ![]()
Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-24 o 17:37 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1. Płyta CD w twardej okładce z książeczką, Król Elvis i jego dwór, był to dodatek do gazety wyborczej, płyta sprawna, chodzi - na płycie 24 utwory różnych rock 'n' roll'owych wykonawców.
2. Tor HOT WHEELS, w zestawie: 12 dróg, 3 specjalne samochodziki, 3 jakieś gadżety (w jednym nie działa wypychanie samochodu) o.O 3. Piękna, zgrabna sukienka czarna w białe groszki, rozmiar S, ale jest rozciągliwa więc M też wejdzie, pod biustem ma z przodu wstążkę z płaską kokardką, powyżej ma malutką dziurkę (widać na zdj.3), której normalnie nie widać, ale spokojnie da się zszyć i od niej puszczoną nitkę, której też normalnie przy noszeniu nie widać. , regulowane ramiączka, stan bdb- 4. Koszulka, biała w czerwone paseczki, zwężana pionowo sznureczkiem z przodu, z dużym wycięciem, ORSAY, rozmiar M? - chętnym podam wymiary - ZA DROBIAZG! 5. 4. Koszulka na ramiączkach, wiązana dodatkowo na szyji, w dwóch odcieniach zielonego, rozmiar XXL - stanowczo zawyżony, jak dla mnie to M/L, stan bdb- ZA DROBIAZG! 6.Koszulka jasnozielona, w białe paski, długie rękawy, kołnierzyk, rozmiar M, stan db+ (trochę sprana) 7. Bluzka, tzw. collegówka, z rozciąganym dekoltem (może opierać się na ramionach), z napisem z fajnego maeriału, rękawek 4/5, rozmiar z metki na 164, stan bdb 8. Koszula body, biała, VERO MODA, ma malutką, prawie niewidoczną plamkę na dole (przy zapiętych guzikach jej nie widać), myślę, że do sprania, rozmiar S, stan bdb+ 9. -muszę się do niej dokopać, dla chętnych dokładne info, z tego co pamiętam to rozmiar S- Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-15 o 12:28 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1. Sweter golf, brązowy (nie taki, jak na zdjęciu), H&M, rozmiar z metki S, stan bdb- (jest trochę sprany)
2. Sweterek golf, krótkie, zgrabne rękawki, H&M, rozmiar z metki 40 (według mnie 36), stan bdb- 3. Tunika brązowa, w białe kropeczki, a na dole, przy dekolcie i rękawkach w paseczki, przy ramionach po trzy guziczki-serduszka, rozmiar z metki na170 (na 152 też jak najbardziej ), dług. cał.: 62cm, stan bdb - początkowo miała długie rękawy, jednolite brązowe, króre ścięłam przy samym początku, i jest zgrabniutko 4. Śliczna, zwiewna kolorowa sukienka, zwężana na plecach (zdj), na ramiączkach krzyżujących się z tyłu (można je odpruć i przedłużyć - są z zapasem), bardzo ładnie leży. Nie ma metki, więc napiszę wymiary: 35cm w biuście, ale da się spoooro rozciągnąć, zwężenie pod biustem: min.:22cm, maks: 47cm, dług. całk: z przodu-92cm, z tyłu-66cm, stan bdb+ 5. Pasek, CTM MODA, ciekawe zapięcie, szerokość: 7cm, baaardzo rozciągliwy, minimalnie 33cm, maks: ok. 55cm, polecam! 6. Koszulka biała w niebieskie kwiatki, NEW LOOK, bardzo ładna, rozmiar z metki 14 (czyli 42), ale na 40 też powinna być ok, stan bdb 7. Elegancka koszulka z krótkim rękawkiem, FB, kremowo-beżowa, z żabotem, i kokardką, jak do pracy lub na uroczystość , na jasnej podszewce, stan bdb+, rozmiar 68 (?), na oko S/M 8. T-shirt szary, S.OLIVER, uniwersalny, z ładnym dekoltem, rozmiar z metki S, stan bdb (posiada tylko jedną malutką dziurkę z tyłu na dekolcie, wewnątrz, dziurka na jednej warstwie materiału, więc przy noszeniu nie widoczna) 9.Top sportowy, PUMA, biały z czarnym napisem, 100% bawełna, rozmiar z metki M, stan bdb+ Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-08 o 21:11 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1. Jeansy rurki, brązowe, ze stałymi przetarciami na nogawkach, ROSSA MISS jeans, rozmiar z metki M (na S też dobre), stan bdb - były mało noszone
2. Bluzeczka koronkowa, prześwitująca (gęsto pokryta wzorkami), rozmiar z metki M-L, stan idealny 3. Czarna, prosta sukienka, City Triangles, rozmiar z metki S, 100% poliester, wycięcie po lewej stronie na dole, stan bdb 4. Etui na aparat, uniwersalny rozmiar, czarne, posiada 3 kieszonki wyścielone niebieską podszewką, z tyłu rączka do złapania, w najmniejszej kieszonce z przodu siateczka na rzepę do schowania zapasowej karty etc., odczepiany "sznurek", etui bez żadnych uszkodzeń, jak nowe, stan bdb+ - WYMIENIONE! 5. Sweterek czarny, rozpinany, bez dwóch guzików (mogę doszyć podobne), rozmiar z metki 44 (ja nosiłam na S), stan db 6. Koszula zapinana, z krótkim marszczonym rękawkiem, mocno zielona, PRETTY GIRL, rozmiar z metki S (36), stan bdb+/idealny, ładny krój 7. Top jasny żółty, modny fason, ramiona łączone na plecach, NEW YORKER, rozmiar z metki M, stan db+/bdb- 8. Sweterek śliwkowy, dekolt w kształcie V, MARKS&SPENCER, rozmiar z metki UK 16 (czyli 44), stan db (troszkę zmechacony od prania) Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-29 o 20:38 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1. (zdj.1,2) Czerwona ciemna torebeczka, bardzo praktyczna, kieszeń główna (w niej kieszonka na telefon i siateczka na jakieś drobiazgi) i jedna z przodu i jedna z tyłu, regulowany pasek, na uchwycie suwaczka oderwane miniaturowe literki, przy użytkowaniu nie robi to żadnej różnicy , stan db+, trzeba jedynie odświeżyć
2. (zdj.3,4,5)Czerwona, zgrabna torebeczka, na dwóch paseczkach, ma jedną kieszeń główną, zapinaną i jedną z przodu. Na tej kieszonce ma dwie malutkie pionowe dziurki od jakiejś przyczepki, można zamaskować, stan db+ 3. Torebeczka dżinsowa, ciemno-jasna, z beżowymi obramkami, i beżowym odczepianym paseczkiem, jedna, główna kieszeń, a w niej skrytkowa boczna i super bonus: TRZYKROTNIE ZWIĘKSZA SWOJĄ OBJĘTOŚĆ OD STANU NA ZDJĘCIACH! DOKŁADKA 25 WRZEŚNIA! 1. Przecudny sweter ze splotem, CUBUS, jest z angorą, więc na powierzchni trochę pokłaczony, r. S, stan bdb ![]() 2. Tunika/sukienka, BAY, na zdjęciu widać małe odprucie - można zszyć, r.38, oprócz opisanej wady stan bdb-
Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-25 o 19:15 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Zabawki - takie jak na zdjęciach
- samochodzika ze 3 zdjęcia nie ma! Zainteresowanym podam szczegóły DOKŁADKA 27 WRZEŚNIA! 1. Czarny koronkowy top DIY, t. S/M, zawiązywany na dole, wygląda mega na białym topie, stan idealny (wymiana bez białego topu ze zdjęcia!) 2. HICIOR! Pudrowa (kolor jak na drugim foto) narzutka AMISU, kupiona z najnowszej kolekcji, trochę mnie kosztowała, z kieszonkami, stan idealny - ZA COŚ MEGA! 3. BIAŁE! szorty, Big Star, kolor przekłamany, rozmiar M, stan idealny- Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-27 o 19:06 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
KOLCZYKI HAND-MADE Kolczyki przeze mnie robione z modeliny/piórek/guzików/koralików. Wszystkie z biglami otwartymi. Wymienie zarówno te na zdjęciach, jak i postaram się zrealizować Wasze własne pomysły (już gotowe mam również: pomarańczowe piórka, brązowe guziczki, czerwonopomarańczowe koraliki i pojedyncze białe koraliki) - PROSZĘ PYTAĆ! DOKŁADKA 29 WRZEŚNIA! PART II 1. Szara koszulka, H&M, dorabiany kołnierzyk z koronki, r.XS/S/M, stan bdb- 2. Top na ramiączkach, w rzeczywistości nie jest taki ostry, Villa clothes, r.S, stan wręcz idealny 3. Kwiatowa bluzeczka, AMISU, z koronką, z wiązaniem na dekolcie, r. XS/S/małe M, założona zaledwie 2 razy 4. Nietoperz kobaltowy, cudownie leży, r. XS/S/M, stan bdb- (trochę zmechacony) Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-29 o 17:57 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka 13 września! + coś jeszcze
1. Sukienka, ATMOSPHERE - prosto z Primarka w Londynie, kupiona w maju tego roku, r. 36, nowa, tylko przymierzona, marszczona góra, kolor jednolity (bez cieni jak na zdjęciu), za coś super! 2. Bolerko, koralowa czerwień, rozmiar na oko XS/S, stan bdb+++ 3. Koszula biała w niebieskie kwiatki, krótki rękawek, ORSAY, r.36, na rękawkach sznureczki do regulowania szerokości, bez jednego guzika, ale jest zapasowy - można doszyć, stan bdb 4. Koszula, krótki rękawek, kolor i wzór jak na zdjęciu, H&M, rozmiar S/M na oko, metki przy szyi obcięte, stan bdb 5. T-shirt SUPER SIOSTRA , ze strony koszulki.com, rozmiar M, ale to XS/S, stan bdb- (aplikacja minimalnie sprana)6. Aparat Canon PowerShot A540, ZEPSUTY, tj. da się włączać i wyłączać, ale na ekranie się pojawiają jakieś plamy, brak jednej nieostotnej części. Może się komuś przyda ![]() DOKŁADKA 14 WRZEŚNIA! 7. Bluzeczka łososiowa z bufkami, STRADIVARIUS, r. S, troszkę ciemniejsza niż na zdjęciu, ślicznie leży, stan bdb (na zdjęciu nie wyprasowana Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-24 o 16:40 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 15 WRZEŚNIA!
zdj.1,2,3 - Sweterek kardigan waterfall, zielony, GARDEUR, r.38, był zwężany,więc bardziej na S, XS, ma w składzie 45% wełny, 5% kaszmiru, stan bdb pozostałe zdj- kurtka, FISHBONE, r.M, ale ja nosiłam na XS, i potem S, w jednym miejscu na rękawe na czarnym ściągaczu była zszyta, przyda jej się przepranie (szczególnie przy rękawach), stan bdb-- (normalne ślady użytkowania), kaptur odpinany na zamek Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-15 o 12:05 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 19 WRZEŚNIA! DOKŁADKA 20 WRZEŚNIA! 2. Rurki H&M, r. 164, stan bdb 3. Kardigan długi, rozpinany, pasiak, jest świetny, MARKS&SPENCER GIRLS LIMITED, metki ucięte, ale wg mnie to S/XS, troszkę zmechacony, można ogolić ![]() 4. Super polarek, ROXY, rozmiar L, ale wg mnie już na S będzie fajny, na zatrzaski przy szyi, stan bdb 5. Bluzeczka cytrynowa neonowa, PROMOD, metka odcięta, ale to S/M, stan bdb 6. (dwa zdjęcia) Koszula jeansowa, wygodna, zapinana na zatrzaski, rozmiar z metki 128, ale ja mam duże S i też świetnie wygląda z podwiniętymi rękawami, stan bdb++ Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-23 o 09:56 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka 20 września - część ii 1. (zdj. 1, 2) Sukienka lekko rozkloszowana, ORSAY, z zipem z tyłu przez prawie całą długość, r. 36, stan właściwie idealny 2. Sukienka bombka, ORSAY, rękaw 3/4, rozmiar XS (ale S i małe M też ok), stan też właściwie idealny 3. 4. Kurteczka/katanka jeansowa, LEE 5. Kurteczka/katanka jeansowa, jest świetna!, r. L (jednak najlepsza na S. L-ka może się nie wcisnąć), stan idealny 6. Kurteczka/katanka jeansowa, wygląda na wzór żakietu, r. M (ładnie na S), stan bdb+ Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-24 o 18:48 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka 21 września! 2. Falbankowa spódniczka floral, ATMOSPHERE, r. S (na metce 42, ale była zwężana), stan bdb-- (parę nitek powychodziło, ale to nie robi problemu) 3. Nietoperz, ORSAY, jest świetny, ucięłam metkę bo mnie uwierała ;d, ale to XS/S/M, stan bdb++ DOKŁADKA 22 WRZEŚNIA! 4. Gorsecik, FISHBONE, usztywniany drutami, mam z wymianki, r.36 (na metce M, ale był zwężany przez poprzednią wizażankę), stan bdb++ z tego co pamiętam to był nie noszony wogóle, przeze mnie również 5. Super beret z daszkiem, czarny, C&A, cieplutki, stan bdb KOLCZYKI I ZAWIESZKI HAND MADE 6. kolczyki z koralikami 7. po lewej: kolczyki kostki do gry, po prawej: kolczyki donuty ![]() 8. po lewej: dwie pary białych piórek, po prawej na górze: kolczyki guziki, po prawej na dole: arbuzy ![]() 9. na górze: dwie strony jednej pary kolczyków zrobionych decoupagem na dole: dwie strony jednej pary kolczyków zrobionych decoupagem 10. zawieszki na łańcuszek I jak to hand-made, nie jest wszystko idealne i równiutkie.. ![]() ZAPRASZAM! Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-09-28 o 17:26 |
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za depilator?
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- nie zrobię zdjęć na nodze, mam skręconą kostkę i z pewnością nie założę obcasów
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1346501840 ? |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane.
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, nic nie znalazłam za paletkę.
|
|
|
|
#20 |
|
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za body?
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane.
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
hej, wszystko pomierzę w poniedziałek, bo do końca weekendu nie będę miała dostępu do butów
o które buty 38 Ci chodziło, bo wkleiłaś link tylko do botków? co do nich - miałam je na nogach raz i stwierdziłam, że mimo niezbyt imponującego wzrostu buty inne niż płaskie są dla mnie złym pomysłem ale tak, ładnie wyglądają na nodze, gdybym miała więcej samozaparcia to pewnie bym je sobie zostawiła ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- jak mówiłam, zmierzę w poniedziałek, ale jeśli nosisz buty z wkładką (około) co najmniej 25cm, to porzuć niestety nadzieję, bo ja się w nie nie wciskam ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- ok, zmierzę wysokość
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1346503307 ? |
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za depilator? Jeśli nie, to czy masz jakąś wish, coś czego mogłabym poszukać i Ci zaoferować w zamian?
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane.
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Hop. |
|
|
|
#28 |
|
A.
|
podoba mi sie depilator
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane.
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
szerokość między pachami:2x40
na dole:2x57 (ku dołowi jest poszerzana) długość całkowita:65 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.