![]() |
#1 |
BAN stały
|
MAC Clinique Alverde Isadora Del Pozo Biosilk + zestaw różności *we wrześniu*NIEAKTUALNY Witajcie w moim wrześniowym wątku. PIELĘGNACJA + SUPLEMENTY: - BIOSILK Hydrating Shampoo - szampon głęboko nawilżający 350 ml - nowy (kupiony za 49 zł) - GOSH mus samoopalający KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-i-twarzy.html - OFF! preparat odstraszający komary i kleszcze - ZIAJA Sopot Sun SPF 30 preparat na usta i znamiona - nowy, z kartonikiem - SEPHORA Express Solutions `Bobos` ekspresowy krem regenerujący - nówka, z kartonikiem - APAP Extra - zostały 4 tabletki w kartoniku - ASEKURELLA preparat łagodzący skutki antykoncepcji hormonalnej - zostało 7 tabletek w kartoniku - PLUSZ DETOX - została ponad połowa opakowania (tabletki musujące) - MB Active Brain memory activator - preparat poprawiający pamięć i koncentrację, zostało 17/20 tabletek; tutaj więcej informacji: http://solidna-apteka.pl/mb_active_m...gn=direct_l ink MAKIJAŻ + PAZNOKCIE: - CLINIQUE podkład Superalanced Makeup w odcieniu 01 Petal - używany przez ok. tydzień - CLINIQUE podkład korygujący Anti Blemish w odcieniu 02 Fresh Ivory - używany przez ok. tydzień KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...orygujacy.html - ALVERDE naturalny róż do policzków w kremie w odcieniu 20 Dark Apricot - przetestowany - MAYBELLINE szminka Color Senastional w odcieniu 132 Sweet Pink (raz użyta) - ISADORA korektor w odcieniu 00 Natural - użyty kilka razy - L'OREAL Studio Secrets srebrny cień do powiek podkreślający brązowy kolor oczu - użyty kilka razy - BARBARA HOFFMAN (z Douglasa) - pędzel kabuki z naturalnego włosia - użyty i umyty raz (oddam za coś z wish) - GOLDEN ROSE lakier brokatowy niebieski - EVELINE Colour show niebieski - nowy - EVELINE Colour show lakier nr 634 - nowy - BRAUN Silk Epil depilator WISH - w zamian szukam zwłaszcza: - lakierów i odżywek Essie - burgundowego lakieru do paznokci - cieni (beż, szampański, taupe, ciemny brąz etc.) chętnie w kremie - róży w kremie - bardzo jasnego bronzera i korektora jasnego do cery dojrzałej (konieczny stan idealny; na prezent) - produktów marki MAC, Pat&Rub, Dr Hauschka - nowej tarki do stóp - nowego płynu do higieny intymnej - pędzli Sephora, Hakuro, EcoTools, MAC - końcówek do szczoteczki elektrycznej Oral B - Caudalie Beauty Elixir - Payot Pare Grise _________________________ _________________________ ______________ - CATRICE lakier do paznokci, odcień: 650 Goldfinger - EVELINE olejek rozświetlający z drobinkami z SPF 6 - SIMPLE naturalne oczyszczające mleczko do demakijażu, niedostępne w Polsce - ESSENCE kajal pencil w odcieniu: 11 Cool Breeze (turkus) - raz użyty - GOLDEN ROSE lakier brokatowy czerwony - CLINIQUE róż/rozświetlacz Fresh Bloom All Over Colour (słynny maczek), odc. 03 Almond Blossom - raz przetestowany (za coś extra!) - MAC Technakohl Liner Eye-liner kajal z limitowanej kolekcji Glitter and Ice w odcieniu: Going for Gold - tylko przetestowany - FRED FARRUGIA Kit Regard odcień 02 - podwójny cień do wypełniania brwi + czarny liner w kremie - testowane, za coś extra - BARE MINERALS korektor mineralny w odcieniu Bisque - użyty 2 razy Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-10-01 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: MAC Clinique Alverde Isadora Del Pozo Biosilk + zestaw różności *we wrześniu*
6) BIOSILK Hydrating Shampoo - szampon głęboko nawilżający 350 ml - nowy (kupiony za 49 zł)
cos u mnie? odpisz proszę u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAC Clinique Alverde Isadora Del Pozo Biosilk + zestaw różności *we wrześniu*
może coś u mnie za ALVERDE naturalny róż do policzków w kremie w odcieniu 20 Dark Apricot
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Odpisane.
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Nic, dziękuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za podkład superbalanced ?
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się Jezus Del Pozo plus korektor Isa Dora(do jakiej cery?) lub spódnica Mexx
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To jak z tym czekoladowym balsamem TBS ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ok, zgadzam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Niestety będę musiała zrezygnować z uwagi na to, że róż jest już po terminie ważności.
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- No trudno ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3628024 5]cos u mnie za roz alverde i wode termalna evian?[/QUOTE] Raczej podziękuję ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś za biosilk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie jesus dle pozo
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- 25,5 cm obcas 10 cm w tym 2 cm ukryta platforma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
konjac polecial
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() BIOSILK Hydrating Shampoo - szampon głęboko nawilżający 350 ml - nowy (kupiony za 49 zł) EVELINE odżywka do paznokci 8 w 1 - użyta raz, z kartonikiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej! pamiętałam o Tobie!!! tylko szukałam swatchy w necie
![]() u mnie podoba Ci się: 4. SENSILIS Ritual Care Rice Peeling Powder - ryżowy peeling w proszku do wszystkich typów cery. Zużycie niewielkie - widoczne na zdjęciu. Kod LOT: D001. oraz pędzel Hakuro? a mi u Ciebie: 2) MAC Technakohl Liner Eye-liner kajal z limitowanej kolekcji Glitter and Ice w odcieniu: Going for Gold - tylko przetestowany co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#26 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nie dzieki ;/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej
za diorka nic nie znalazłam, ale podoba mi się: - róż paskowy Essence Crazy About Color - serum Full of Grace Lush czy to odkrojona polówka czy używana? kiedy kupione? ewentualnie: SIMPLE naturalne oczyszczające mleczko do demakijażu, jaka data ważności?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.