|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nowe kosmetyki Avon wymienię na inne nowe
Poszukuję tylko nowych nieużywanych kosmetyków i takie też oferuję w zamian.
Obecnie poszukuję: 1. SVR Rubialine: kremy do twarzy pod oczy, wody micelarne, 2. Soraya podkład sceniczny kryjący 01 jasny beż, 3. Avon Simply Because dla niego 4. Szmpony i odżywki do włosów KERASTASE, 5. Jedwab do włosów FAROUK BIOSILK, odżywki i szampony z jedwabiem, Oferuję: 1. Avon lakier do paznokci real red2. Perfumy Enternal Magic Enchanted AVON 50ml, 3. Perfumy Avon Far Away Exotic 50ml, 4. AVON Little Black Dress 30 ml 5. Maseczka do twarzy z masłem shea AVON 6. AVON Anew Clinical lifting okolic oczu 7. AVON dwufazowy olejek skin so soft 8. AVON woda toaletowa Infinite Moment 50 ml 9. Avon Planet Spa krem do rąk z minerałami z Morza Martwego 10. AVON peeling do ciała Tajski Kwiat Lotosu 11. AVON ANEW Aqua Youth Krem żel Edytowane przez hiacyntka82 Czas edycji: 2012-09-12 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe kosmetyki Avon wymienię na inne nowe
hej, znajdziesz cos za 4. AVON Little Black Dress 30 ml
?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
Perfumy Avon Far Away Exotic 50ml,
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy brsziesz zainterewsowana,mam nowe kosmetyki z Vipery
lakiery satynowy pastelowy losos i pomarancz ze zlotymi drobinkami Rozswietlajacy blyszczyk Miss Kiss bardzo jasny roz pojedynczy cien rozo-wrzos ,nie ma go na zdjeciu olowek Rimmel czarno-bialy kredka fioletowa Mam jeszcze 3 razy uzyty roz Maybelline 3 razy uzyty brazowy eye liner w pisaku z Oriflame |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.