|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Przyciągnąc uwagę :)
Wiem tytuł pożal się ...
![]() Otóż od dłuższego czasu czuje sie ospała , wiecznie zmęczona mam nadwagę i bardzo ciężko jest mi schudnąć a wręcz prawie wogóle nie dam rady zrzucić nadwagi , staram się trzymać dietę , dużo jeżdzę na rowerze w terenie jak i w domu .zrobiłam badania krwi w kierunku tarczycy i wynik mam TSH 4,461 czyli podwyższony do lekarza mam na grudzien i dla tego pytam Was ,Gdy zacznę leczyć się na tarczycę i te hormony nie wiem może wrocą do normy to uda mi się schudnąć ?
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyciągnąc uwagę :)
Zerknij na ten wątek - klik i tam zadaj swoje pytanie.
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Przyciągnąc uwagę :)
Dziękuje Ci bardzo .
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.