moj chlopak pisze z inna - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-12, 18:36   #1
iwona147
Raczkowanie

moj chlopak pisze z inna

ok

Edytowane przez iwona147
Czas edycji: 2012-10-20 o 10:13
iwona147 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 18:44   #2
magda88
Zadomowienie

Dot.: moj chlopak pisze z inna

Cytat:
Napisane przez iwona147 Pokaż wiadomość
Blagam dziewczyny, nie wiem co mam robic jestem z chlopakiem od 10 miesiecy. Dwa ostatnie miesiace spedzilam za granica w pracy bo mialam okazje. Jak bylam za granica to fakt, odzywalam sie rzadko z powodu braku czasu, kosztow i ogolnie mialam wszystko gdzies. On poszedl do pracy i poznal tam kolezanka. Jest to jego kierowniczka, mezata, starsza o pare lat. I on teraz caly czas z nia pisze. Mnie ma w dupie bo mowi ze ja go mialam jak pojechalam za granice i pisze z nia, wozi do pracy, bo niby ma ja po drodze. Nie chce mi pokazywas sms i mowie ze nie przestanie z nia pisac.co robic?
Jak go olałaś, to się trochę nie dziw, że on teraz Ciebie olewa...dziecinada.Związk u to z tego raczej już nie będzie. Po ile macie lat?
Stary 2012-09-12, 18:45   #3
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Blagam dziewczyny, nie wiem co mam robic jestem z chlopakiem od 10 miesiecy. Dwa ostatnie miesiace spedzilam za granica w pracy bo mialam okazje. Jak bylam za granica to fakt, odzywalam sie rzadko z powodu braku czasu, kosztow i ogolnie mialam wszystko gdzies. On poszedl do pracy i poznal tam kolezanka. Jest to jego kierowniczka, mezata, starsza o pare lat. I on teraz caly czas z nia pisze. Mnie ma w dupie bo mowi ze ja go mialam jak pojechalam za granice i pisze z nia, wozi do pracy, bo niby ma ja po drodze. Nie chce mi pokazywas sms i mowie ze nie przestanie z nia pisac.co robic?
jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.. Sama tak robiłaś a teraz masz pretensje???

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 18:49   #4
iwona147
Raczkowanie

ahjj

Edytowane przez iwona147
Czas edycji: 2012-10-20 o 10:13
Stary 2012-09-12, 18:52   #5
Siouxsie
Raczkowanie

Cytat:
Hmm...a teraz on ma wszystko gdzieś Przepychanki jak w podstawówce.

,,...bo miałam okazję" - omówiliście w ogóle ten wyjazd? Zanim wyjechałaś.

Skoro ty go olałaś to dlaczego on miałby nie olać Ciebie? Jak komuś zależy to zawsze znajdzie sposób, żeby się odezwać (podczas tego wyjazdu).

Ogólnie ten związek nie wydaje się być zbyt dojrzałym - po tym co piszesz.
Siouxsie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 18:54   #6
bridget0505
Raczkowanie

pewnie chce Ci zrobić na złość...

ja bym się do niego przestała odzywać,jeżeli by nie przestał tego robić,to bym zerwała,bo taki związek nie ma sensu.
Stary 2012-09-12, 18:57   #7
iwona147
Raczkowanie

jk

Edytowane przez iwona147
Czas edycji: 2012-10-20 o 10:14
Stary 2012-09-12, 18:58   #8
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Mamy po 21 lat. Nie robilam tak samo, bo z nikim nie pisalam. On teraz tez ma mnie w dupie tylko dodatkowo pisze z nia i to jeszcze jak chce zaobczyc smsy to sie smieje ze nie pokaze. Nie wiem co mam zrobic Czekac? Zerwac? Zabronic z nia pisac?
na czymś takim niestety związku nie zbudujecie.. Ma Cie w du*** bo Ty miałaś jego..
Takie zachowanie czasami jest jednoznaczne.. A to że on z kimś pisze to jego sprawa.. Jak dla mnie to on się z Tobą drażni.. i Nic dobrego z tego nie wyjdzie

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 19:03   #9
nadto_skomplikowana
Raczkowanie

Ty wyjechałaś, miałaś wszystko gdzieś, nie zadbałaś o związek. Teraz, gdy sobie o tym przypomniałaś, okazuje się, że facet zainteresował się koleżanką, olał Ciebie, mówi, że nie przestanie z nią pisać. Tak więc ona mu się podoba bardziej, do Ciebie najwyraźniej nigdy zbyt wiele nie czuł, a swoim "olaniem" jeszcze bardziej osłabiłaś jego zaangażowanie. Ot i cała filozofia...
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "

Ludwig van Beethoven
nadto_skomplikowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 19:06   #10
magda88
Zadomowienie

Cytat:
Ale nie wiem czy jest sens ratowac ten zwiazek czy nie.
jak dla mnie to nie ma sensu
Stary 2012-09-12, 19:06   #11
iwona147
Raczkowanie

okl

Edytowane przez iwona147
Stary 2012-09-12, 19:09   #12
iwona147
Raczkowanie

hgff

Edytowane przez iwona147
Stary 2012-09-12, 19:23   #13
Siouxsie
Raczkowanie

Cytat:
Ale jak go pytalam czy to konczymy to nie powiedzial ze nie. Wiec moze jakas szansa jest. Powiedzial ze nie wie, ze narazie ma wszystko w dupie ale moze mu przejdzie.
Czyli się mści Jak chcesz to możesz poczekać aż mu ,,może przejdzie" i nie robić scen zazdrości (bo on robi to celowo - chyba, że kręcą go mężatki). Druga opcja to zakończyć tą dziecinadę, wyciągnąć wnioski i zbudować poważniejszy związek w przyszłości.
Stary 2012-09-12, 19:26   #14
elsene
Zadomowienie

Bez sensu.
Ty go olałaś. Głupio zrobiłaś.
On teraz pewnie chce się odgryźć.
Ale nie odzywanie się, a pisanie i podwożenie obcej kobiety, gdy jest w związku, to już coś więcej niż dziecinny odwet... .
Na razie ma wszystko gdzieś? I co? Ty masz czekać aż mu przejdzie. O ILE w ogóle mu przejdzie? Nieee.. . Angażowanie w konflikt trzeciej osoby, żeby wzbudzić zazdrość jest już przekroczeniem granicy. Według mnie.

On na razie ma wszystko gdzieś.
Ty też miałaś, gdy byłaś na wyjeździe.
Moim zdaniem to nie ma sensu.
elsene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 19:27   #15
stokrotka710
Raczkowanie

myślę że nie ma co ratować tego związku bo oboje sobie odpuściliście do tego on za każdym razem wypomina ci ten wyjazd.
stokrotka710 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 19:34   #16
iwona147
Raczkowanie

jh

Edytowane przez iwona147
Czas edycji: 2012-10-20 o 10:15
Stary 2012-09-12, 19:45   #17
Siouxsie
Raczkowanie

Cytat:
Jestes pewna ze sie msci? Bo jak tak, to ja przeczekam. a z ta mezatka to nie wiem bo to ona do niego pisze, a on tylko odpisuje. bynajmniej tak mowie. ale bylam swiadkiem jak to ona sie odezwala.

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

bo zaczal to kobiete odwozic i pisac jak ja mialam go gdzies. i co nagle ja dostalam olsnienia a on mial przestac?
Pewności nie ma nigdy, ale mi się tak wydaje...bo czy on byłby w stanie mieszać się w cudze małżeństwo? Może tak...ja tam nie wiem.

Dziwi mnie bardziej to, że jakaś sporo starsza od niego babka, mężatka, w dodatku kierowniczka...pisze do niego Czyżby szukała świeżego mięska?

Może on nie chce się Jej narażać i dlatego odpisuje, odwozi + dodatkowo to wzbudza w Tobie zazdrość, co Jemu pasuje - bo może się mścić

No chyba, że on faktycznie jest zdolny do romansu z mężatką...oO

Tak czy siak...ten związek nie ma chyba większego sensu.

Edytowane przez Siouxsie
Czas edycji: 2012-09-12 o 19:48
Stary 2012-09-12, 19:48   #18
iwona147
Raczkowanie

jh

Edytowane przez iwona147
Stary 2012-09-12, 19:51   #19
prettysimple
Zadomowienie

Co za dziecko... Daj sobie spokój, chyba, że będziesz w stanie znosić jego umawianie się ze starszą koleżanką z pracy :|
Stary 2012-09-12, 20:02   #20
ewa102
Zadomowienie

Głupio zrobiłaś i chyba samej Ci na nim nie bardzo zależy,za to boisz się być samotną [jak dla mnie] Chłopak mimo wszystko przegina.

Jak dla mnie powinnaś pogadać z nim - przeprosić za to,ze nie liczylas sie z jego zdaniem co do wyjazdu,ze go olałaś,że rozumiesz ze sie teraz mści ale jeśli nie zakończy tej relacji to Ty nie widzisz sensu dla tego związku i lepiej go zakończyć,niż się oboje macie męczyć.Powiedz,ze zrozumialas ze jest dla Ciebie bardzo ważny i chcesz zacząć od nowa,ale jeśli związek ma wyglądac na dogryzaniu sobie,to Ty takiego nie chcesz. - Albo się chłopak ogarnie i zakończy z tamtą,albo zerwiecie. To jedyny sposób -albo w prawo,albo w lewo.
Inaczej jesli chcesz przeczekac to stawiasz się jako osoba,która nie ma za dużej wartości i będzie juz Cie inaczej traktować - zawsze!
A tak poza tym,jesli to jest jego szefowa,to raczej nie zakończy i bedzie to wtedy ukrywac
Brak zaufania-brak związku!
ewa102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 20:26   #21
kalincia
BAN stały

Zauważyłyście - nowa forma związku - oni ze sobą piszą. Też coraz częstsze na wizażu. Jakby etap - przed "chodzą ze sobą". Albo przed "mają romans". No tu raczej ta druga opcja, skoro to mężatka...Ciekawe zjawisko, nie uważacie? I jeszcze - nie umieścił naszych zdjęc na FB, nie zmienił statusu - nie wiem więc czy jestem już w związku. Koszmar - wirtualny świat ważniejszy od rzeczywistych emocji. Sorry za off, ale tak mi się jakoś nasunęło.
A wracając do autorki, ja tam nie wiem, czy na pisaniu się kończy. I czy chciałabym żeby "była jeszcze jakaś szansa", gdyby facet angażował się w kontakt tego typu, żeby się zemścić, zrobić na złość, wzbudzić zazdrość. Bo to znamionuje straszliwego dupka, niestety.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 20:26   #22
iwona147
Raczkowanie

hjj

Edytowane przez iwona147
Stary 2012-09-12, 20:28   #23
madana
Zakorzenienie

A dlaczego upierasz się być w związku z kimś, kto nie bardzo jest za tobą, pisze na boku z inną, nie bardzo stara się i zabiega??
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 20:30   #24
iwona147
Raczkowanie

hv

Edytowane przez iwona147
Czas edycji: 2012-10-20 o 10:16
Stary 2012-09-12, 20:35   #25
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to moja wina, gdyz wyjechalam. Wczesniej bylo ok, staral sie i w ogole. I sam mowi ze ma tak przez to ze wyjechalam i mialam go w dupie.p Wiec jezeli jest szansa powrocic do poprzedniej relacji to chce jej sprobowac.
- ale związek, w którym ludzie się kochają, nie działa na zasadzie: "a teraz to ja ci dowalę".Wyjątkowo durny ten argument, że ugania się za mężatką, pisuje itp., bo ty wjechałaś, no durny argument strasznie.
Jak chcesz powrócić do dawnej relacji, to zaczyna się od rozmowy na serio: że i ty nawaliłaś, bo olałaś go na wyjeździe, jednak nie przygruchałaś innego na boku; a masz z kolei prawo oczekiwać, że w związku będziesz jedyną.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 20:38   #26
elsene
Zadomowienie

Cytat:
bo zaczal to kobiete odwozic i pisac jak ja mialam go gdzies. i co nagle ja dostalam olsnienia a on mial przestac?
Skoro miałaś go gdzieś, a on był z Tobą w związku, to powinien był próbować coś uratować. A jak mu się nie chciało i zrezygnował, to trzeba było zerwać i brać się za następną.
I : Tak, gdy Ty-jego dziewczyna nagle dostałaś olśnienia, że zależy Ci na Twoim facecie, to on powinien przestać.
Stary 2012-09-12, 20:39   #27
iwona147
Raczkowanie

hcf

Edytowane przez iwona147
Czas edycji: 2012-10-20 o 10:16
Stary 2012-09-12, 20:39   #28
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Zauważyłyście - nowa forma związku - oni ze sobą piszą. Też coraz częstsze na wizażu. Jakby etap - przed "chodzą ze sobą". Albo przed "mają romans". No tu raczej ta druga opcja, skoro to mężatka...Ciekawe zjawisko, nie uważacie? I jeszcze - nie umieścił naszych zdjęc na FB, nie zmienił statusu - nie wiem więc czy jestem już w związku. Koszmar - wirtualny świat ważniejszy od rzeczywistych emocji. Sorry za off, ale tak mi się jakoś nasunęło.
dokładnie, też mi się to rzuca w oczy. Generalnie aż chce się zaśpiewać Domowe przedszkole, czy słońce, czy deszcz. Nie ma to jak mieć własny związek 2 miesiące w zadku po czym obudzić się "ale mi zależy" jak pies ogrodnika, gdy chłop się zainteresował, całkiem słusznie /teraz abstrahując kim konkretnie/ inną osobą. Myślę, że chce Cię zirytować z czystej zemsty a tak poza tym, to tamta pani mu się rzeczywiście spodobała i nic już między wami dobrego nie będzie.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 20:41   #29
elsene
Zadomowienie

Cytat:
Ale on uwaza ze to tylko znajoma i ze nie moge przeciez zabronic pisac mu ze znajoma. To juz teraz zupelnienie wiem co mam robic. On liczy ze sie bede o niego starac, ale ja nie moge jak on sie tak zachowuje.
Porozmawiajcie i ustalcie, że obydwoje zawaliliście. Umówcie się, że zapominacie wszystko, co było i zaczynacie od nowa. Ty się o niego starasz, on o Ciebie. Inaczej nie widzę szans na poprawę.
Stary 2012-09-12, 20:41   #30
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
- ale związek, w którym ludzie się kochają, nie działa na zasadzie: "a teraz to ja ci dowalę".Wyjątkowo durny ten argument, że ugania się za mężatką, pisuje itp., bo ty wjechałaś, no durny argument strasznie.
Jak chcesz powrócić do dawnej relacji, to zaczyna się od rozmowy na serio: że i ty nawaliłaś, bo olałaś go na wyjeździe, jednak nie przygruchałaś innego na boku; a masz z kolei prawo oczekiwać, że w związku będziesz jedyną.
ja to widzę tak, że chłop stwierdził, że już nie jest w związku, skoro panna go olewa kompletnie i nawet kontaktować jej się nie chce. to się rozglądnął za inną.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości