|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
moj chlopak pisze z inna
ok
Edytowane przez iwona147 Czas edycji: 2012-10-20 o 10:13 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: moj chlopak pisze z inna
Cytat:
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ahjj
Edytowane przez iwona147 Czas edycji: 2012-10-20 o 10:13 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepychanki jak w podstawówce. ,,...bo miałam okazję" - omówiliście w ogóle ten wyjazd? Zanim wyjechałaś. Skoro ty go olałaś to dlaczego on miałby nie olać Ciebie? Jak komuś zależy to zawsze znajdzie sposób, żeby się odezwać (podczas tego wyjazdu). Ogólnie ten związek nie wydaje się być zbyt dojrzałym - po tym co piszesz. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
pewnie chce Ci zrobić na złość...
ja bym się do niego przestała odzywać,jeżeli by nie przestał tego robić,to bym zerwała,bo taki związek nie ma sensu.
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
jk
Edytowane przez iwona147 Czas edycji: 2012-10-20 o 10:14 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie zachowanie czasami jest jednoznaczne.. A to że on z kimś pisze to jego sprawa.. Jak dla mnie to on się z Tobą drażni.. i Nic dobrego z tego nie wyjdzie |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ty wyjechałaś, miałaś wszystko gdzieś, nie zadbałaś o związek. Teraz, gdy sobie o tym przypomniałaś, okazuje się, że facet zainteresował się koleżanką, olał Ciebie, mówi, że nie przestanie z nią pisać. Tak więc ona mu się podoba bardziej, do Ciebie najwyraźniej nigdy zbyt wiele nie czuł, a swoim "olaniem" jeszcze bardziej osłabiłaś jego zaangażowanie. Ot i cała filozofia...
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "
Ludwig van Beethoven |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
jak dla mnie to nie ma sensu
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
okl
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
hgff
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak chcesz to możesz poczekać aż mu ,,może przejdzie" i nie robić scen zazdrości (bo on robi to celowo - chyba, że kręcą go mężatki). Druga opcja to zakończyć tą dziecinadę, wyciągnąć wnioski i zbudować poważniejszy związek w przyszłości.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Bez sensu.
Ty go olałaś. Głupio zrobiłaś. On teraz pewnie chce się odgryźć. Ale nie odzywanie się, a pisanie i podwożenie obcej kobiety, gdy jest w związku, to już coś więcej niż dziecinny odwet... . Na razie ma wszystko gdzieś? I co? Ty masz czekać aż mu przejdzie. O ILE w ogóle mu przejdzie? Nieee.. . Angażowanie w konflikt trzeciej osoby, żeby wzbudzić zazdrość jest już przekroczeniem granicy. Według mnie. On na razie ma wszystko gdzieś. Ty też miałaś, gdy byłaś na wyjeździe. Moim zdaniem to nie ma sensu. |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
myślę że nie ma co ratować tego związku bo oboje sobie odpuściliście do tego on za każdym razem wypomina ci ten wyjazd.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
jh
Edytowane przez iwona147 Czas edycji: 2012-10-20 o 10:15 |
|
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może tak...ja tam nie wiem.Dziwi mnie bardziej to, że jakaś sporo starsza od niego babka, mężatka, w dodatku kierowniczka...pisze do niego Czyżby szukała świeżego mięska? ![]() Może on nie chce się Jej narażać i dlatego odpisuje, odwozi + dodatkowo to wzbudza w Tobie zazdrość, co Jemu pasuje - bo może się mścić ![]() No chyba, że on faktycznie jest zdolny do romansu z mężatką...oO Tak czy siak...ten związek nie ma chyba większego sensu. Edytowane przez Siouxsie Czas edycji: 2012-09-12 o 19:48 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
jh
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Co za dziecko... Daj sobie spokój, chyba, że będziesz w stanie znosić jego umawianie się ze starszą koleżanką z pracy :|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Głupio zrobiłaś i chyba samej Ci na nim nie bardzo zależy,za to boisz się być samotną [jak dla mnie] Chłopak mimo wszystko przegina.
Jak dla mnie powinnaś pogadać z nim - przeprosić za to,ze nie liczylas sie z jego zdaniem co do wyjazdu,ze go olałaś,że rozumiesz ze sie teraz mści ale jeśli nie zakończy tej relacji to Ty nie widzisz sensu dla tego związku i lepiej go zakończyć,niż się oboje macie męczyć.Powiedz,ze zrozumialas ze jest dla Ciebie bardzo ważny i chcesz zacząć od nowa,ale jeśli związek ma wyglądac na dogryzaniu sobie,to Ty takiego nie chcesz. - Albo się chłopak ogarnie i zakończy z tamtą,albo zerwiecie. To jedyny sposób -albo w prawo,albo w lewo. Inaczej jesli chcesz przeczekac to stawiasz się jako osoba,która nie ma za dużej wartości i będzie juz Cie inaczej traktować - zawsze! A tak poza tym,jesli to jest jego szefowa,to raczej nie zakończy i bedzie to wtedy ukrywac Brak zaufania-brak związku! |
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
Zauważyłyście - nowa forma związku - oni ze sobą piszą. Też coraz częstsze na wizażu. Jakby etap - przed "chodzą ze sobą". Albo przed "mają romans". No tu raczej ta druga opcja, skoro to mężatka...Ciekawe zjawisko, nie uważacie? I jeszcze - nie umieścił naszych zdjęc na FB, nie zmienił statusu - nie wiem więc czy jestem już w związku. Koszmar - wirtualny świat ważniejszy od rzeczywistych emocji. Sorry za off, ale tak mi się jakoś nasunęło.
A wracając do autorki, ja tam nie wiem, czy na pisaniu się kończy. I czy chciałabym żeby "była jeszcze jakaś szansa", gdyby facet angażował się w kontakt tego typu, żeby się zemścić, zrobić na złość, wzbudzić zazdrość. Bo to znamionuje straszliwego dupka, niestety. |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
hjj
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego upierasz się być w związku z kimś, kto nie bardzo jest za tobą, pisze na boku z inną, nie bardzo stara się i zabiega??
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
hv
Edytowane przez iwona147 Czas edycji: 2012-10-20 o 10:16 |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz powrócić do dawnej relacji, to zaczyna się od rozmowy na serio: że i ty nawaliłaś, bo olałaś go na wyjeździe, jednak nie przygruchałaś innego na boku; a masz z kolei prawo oczekiwać, że w związku będziesz jedyną. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I : Tak, gdy Ty-jego dziewczyna nagle dostałaś olśnienia, że zależy Ci na Twoim facecie, to on powinien przestać. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
hcf
Edytowane przez iwona147 Czas edycji: 2012-10-20 o 10:16 |
|
|
|
|
#28 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Porozmawiajcie i ustalcie, że obydwoje zawaliliście. Umówcie się, że zapominacie wszystko, co było i zaczynacie od nowa. Ty się o niego starasz, on o Ciebie. Inaczej nie widzę szans na poprawę.
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

jestem z chlopakiem od 10 miesiecy. Dwa ostatnie miesiace spedzilam za granica w pracy bo mialam okazje. Jak bylam za granica to fakt, odzywalam sie rzadko z powodu braku czasu, kosztow i ogolnie mialam wszystko gdzies. On poszedl do pracy i poznal tam kolezanka. Jest to jego kierowniczka, mezata, starsza o pare lat. I on teraz caly czas z nia pisze. Mnie ma w dupie bo mowi ze ja go mialam jak pojechalam za granice i pisze z nia, wozi do pracy, bo niby ma ja po drodze. Nie chce mi pokazywas sms i mowie ze nie przestanie z nia pisac.co robic?

Przepychanki jak w podstawówce. 

Może tak...ja tam nie wiem.