|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ED, odchudzanie
Treść usunięta
. Edytowane przez xxczekoladaxx Czas edycji: 2024-03-18 o 09:08 Powód: Proszę o usunięcie tego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ED, odchudzanie
przed chwilą czytałam ten post na vitalii.
bardzo Ci współczuję i średnio wiem, co poradzić. mogę zaproponować rozmowę (odezwij się na priv jak chcesz). ogólnie mi pomógł wyjazd. co prawda na krótko, ale w tym czasie chociaż trochę uwolniłam się od jedzenia. miałam inne rzeczy, które mnie uszczęśliwiały i 'koleżanka A' nie była mi potrzebna. Nie wiem ile masz lat i jakie masz możliwości, żeby wyrwać się w fajne miejsce, ale bardzo polecam. Na mnie lepiej podziałało niż jakieś psychotropy. W sumie po powrocie nadal było źle, ale na pewno odrobinę lepiej niż wcześniej. Myślę, że to taki mały początek, żeby iść do przodu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A to już drugi przez Ciebie założony temat. Pierwszy to było "Moje życie z ED" i teraz piszesz to samo co w tamtym, co może w pierwszej kolejności podirytować moderatorów forum jako zbędne zakładanie kolejnego wątku.
Po drugie - plan widzę masz taki. Zafiksowałaś się na jedzeniu, całe Twoje życie kręciło się wokół niego, teraz życie Twoich rodziców krąży też w temacie pilnowania Ciebie z jedzeniem, więc masz taki pomysł. Skupić się maksymalnie na tym co jesz i dzięki temu wydobrzeć. Czy coś zauważyłaś ? Bo jak ja odsieje Twojego posta to widzę, ale: mam już dość duszenia tego w sobie.. nie chcę tak żyć nadal nie wiem jak zyć i co mam z sobą robić... mysli samobójcze i okaleczenia Mam dość zycia Brak towarzystwa I jak myślisz-czy jedzenie marchewek czy czegokolwiek innego Ci z tym pomoże ? Zapewni Ci towarzystwo, sens życia ? Edytowane przez Ilta Czas edycji: 2012-09-19 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej. Nigdy nie schudłam do wagi 39 kg, tak jak Ty, ale ważyła 74 kg przy wzroście 168. Czułam się okropnie, rodzice mówili że dobrze wyglądam, gościły u nie na stole słodycze, tłuste żarcie.. Masakra.. Po jakimś czasie moja najlepsza przyjaciółka schudła (zajęło jej to dużo czasu, gdyż robiła to w zdrowy sposób) natomiast ja, schudłam szybko,wage trzymam, aczkolwiek wszycy mówią że jestem za chuda. Jedz warzywka jeżeli musisz zagryźć stres, rób sobie kolorowe sałatki, zajmij się swoją pasją. Kochana, życie to nie ciągłe kontrolowanie wagi., możesz odchudzić się zdrowo i bez wyrzeczeń
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
I zaraz moderator tu wpadnie i po Was pojedzie kombajnem banów.
Kasować cyferki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.