|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Black Body
Od paru miesięcy posiadam tą czarną tunike z dziurkami, ale nie wiem jak ją nosić bo jak widać, eksponuje dużo ciała, przedewszystkim tyłka. Górna bluzka/rękawniki to tylko dodatek, chciałam zakryż dekolt bo ma spory, i jest na ramiączka. Macie jakieś pomysły ?
ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK Edytowane przez sneuleu Czas edycji: 2012-09-21 o 13:59 |
|
|
|
#2 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Black Body
Nosilabym do kolorowych legginsow lub rajstop o ile nie bedzie za duzo widac od tylu.
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym jej nigdy nie kupiła
|
#4 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
czytałam opis. moim zdaniem najlepiej będzie wyglądała w koszu na śmieci, bo moim zdaniem jest za przeproszeniem zdzirowata. i nie chcę Cie tu obrazic, poprostu takie jets moje zdanie
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
załóż czarne kryjące rajstopy i czarny podkoszulek pod spód, wtedy nic nie będzie widać przez te "otwory" w sukience
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
a gdyby tak do kryjacych leginsow? i np pod nia jakas obcisla bokserke, albo np podszyc te dziuki materialem, np w jakims fajnym kolorze albo cielistym, dla zachowania seksownego kontrastu, a wtedy mozna nosic do leginsow czy kryjacych rajstop i nie bedzie ich widac z boku przez dziurki
|
|
|
|
#9 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Moim też.
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Widac Ci
Zrob wiecej dzior, wywal do kosza, albo podszyj sukienke materialem. Chociaz po jakie co kupowac sukienke z dziorami ktorej sie wstydzi ubrac?!
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps.tak na przyszlosc, nie spodziewaj sie na szafie wielu sensownych komentow ![]() no i ostatnie: nigdzie nie jest napisane, ze autorka wieszaka ja kupila, a moze np. ją dostala od kogos i szkoda jej wyrzucic, dlatego sie zastanawia co z tym zrobic? poza tym, czasem sie zdarza kupic rzecz pod wplywem impulsu, a potem dopiero sie zastanawia jak i gdzie sie to bedzie nosic. Ciesze sie, ze niektorzy sa tak rozwazni, ze najpierw dokladnie przemysla zakup, ale nie kazdy tak ma. a teksty, ze dobrze by wygladala w koszu czy jest zdzirowata kompletnie nic nie wnosza, bo nie o taka opinie tu chodzi. jeszcze raz sie powtarzam, bo argument i tu pewnie sie pojawi jak zawsze, to, ze jest mozliwosc komentowania, to nie znaczy, ze trzeba pisac zawsze wszedzie co slina na jezyk przyniesie, nawet bez zwiazku z tematem. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- a propo robienia wiecej dziur, mozesz przemyslec opcje, ze faktycznie zrobic wiecej dziur podobnych to tych co sa (np, ostrym nozykiem do papieru), nie naciagac jej jako sukienke tylko zrolowac lub skrocic do dlugosci jak bluzka,bedzie taki dziurkowany topik, ktory mozna nosic na cos obcislego w innym kolorze pod spodem lub na jakas krotka bluzeczke typu sportowy stanik, zeby nie swiecic doslownie stanikiem i na to np. czarna marynarka (o ile jestes na tyle odwazna, bo figure masz taka, ze mozesz sobie na to pozwolic, i masz gdzie w ten sposob wyjsc,a jak nie mieszkasz w Polsce to juz pol sukcesu )
Edytowane przez ultrafiolet88 Czas edycji: 2012-09-21 o 16:56 |
|
|
|
|
#15 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Właśnie zauważyłam że większość odpowiedzi które się tu dostaje są naprawde wredne... Nie musi się coś komuś podobać, ale jaki jest sens wyśmiewania lub obrażania ? Nawet patrząc na komentarze pod rzeczami innych, prawie same negatywne jak coś nie jest "trendy" ... Myślałam że zakładając tu konto dziewczyny będą bardziej pozytywnie nastawione... W końcu to portal dla dziewczyn. Każdy tylko daje minusy gdzie się da, nawet nie podpisując się pod to. Gdyby mi się coś nie podobało, powiedziała bym że najważniejsze jest to, że się to tej osobie podoba, i że dobrze jest mieć właśny styl, ale np. nie jest w moim guscie. Pisząc rzeczy typu "dobrze wyglądała by w śmietniku" są po prostu chamskie... Po co mieć tu konto i się dzielić z takimi ludźmi :/ Dobrze że chociaż są tu jeszcze normalni, mili użytkownicy jak Ty, bo chyba wpadła bym w depresje I masz racje, nie napisałam że ją kupiłam, nie bez powodu. To bardzo stara bluzka mojej siostry, myślałam że może dzięki fajnym sugestiom coś z tego wyjdzie... ps. sorry ża łamany Polski, i dziękuje za miłe słowa i ciekawy pomysł |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak ktoś chwali to "super, dziękuję za opinię" a jak ktoś wyśmieje (bo jest się z czego pośmiać) to już cham i buc.haha
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzies na jakis balet sie nada
przeciez w nocy i to w lokalu az tak bardzo nie bedzie widac ciala,pozatym jak masz ladna szczupla figure to nis smialo ja cale zycie sadzilam,ze spodenki na maxa krotkie to jeszcze nie czas nie pora bo za mloda a teraz mam 32 lata i juz za stara dupa na nie jestem wiec kiedy nosic takie ciuszki jak nie w okolicach 20
|
|
|
|
#18 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak jak pisałam, można wyrazić niechęć w troche milszy sposób, skoro dzielimy się na tej stronie ze sobą. Nie napisałam że liczyłam na same "ochy i achy", bo wiem jak ludzie patrzą na moje ciuchy od dawna, i z góry wiedziałam że nie będzie zbyt pozytywnie tutaj na wizaz. Nie wiem co próbójesz osiągnać swoim małym "konfliktem"... Pokłuciłaś się z rodzicami i masz problem? Jest na to forum, zapraszam ;] Moim zdaniem powinnaś się trochę pochamować, nikt ci żadnej krzywdy nie zrobił ;} ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- .. ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
<3 |
||
|
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdyby tak rzecz byla dla kogos cenna z jakiegos powodu (prezent od kogos waznego, spadek po kims z rodziny (w 70 latach takie kiecki np. jak autorka prezentuje, byly modne i moglaby byc to rzecz czyjejs mamy, ktora odeszla. nigdy sie nie wie, co sie kryje pod dana rzecza)) i moznaby bylo sie zastanowic, czy sie kogos nie dotknie, zanim sie napisze przykry komentarz. ale niestety, internet wydaje sie ludziom anonimowy i pisza rzeczy, ktorych nie powiedzieliby prosto w oczy (pomijam, ze niektorych rzeczy w ogole nie powinno sie mowic). potem tylko odnoszenie sie do "wolnosci slowa" w jej ograniczonym znaczeniu, bo malo kto zdaje sobie sprawe z calosci znaczenia jej definicji. tu sie obrywa wszystkim rzeczom, nawet modnym. ![]() i niestety, to portal dla kobiet, dlatego wlasnie jest jak jest, kobiety sa zawistne, sfrustrowane i zazdrosne, szkoda bardzo, bo powinnysmy sie wspierac, ale taka jest rzeczywistosc. ale nie wpadaj w depresje, u Ciebie nie bylo jeszcze najgorzej, widzialam takie komenty i klótnie, ze az ciarki przechodzily i nie wiadomo bylo czy smiac sie przy plakac jest tu tez sporo fajnych, sympatycznych ludzi i tylko ich wypowiedzi mozna brac na serio, reszte lepiej ignorowac.jak jeszcze jakis pomysl z przerobkami przyjdzie mi do glowy to dopisze ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() zaczyna sie wlasnie to co mowilam: staly argument -wrzucilas, to co chcialas same cukry, przeciez mamy prawo po Tobie jechac. autorko rada ode mnie-nie wchodz w takie dyskusje, bo szkoda czasu i nerwow, beda sie wciaz powtarzac te same teksty, niech sobie pisza
Edytowane przez ultrafiolet88 Czas edycji: 2012-09-21 o 17:54 |
||
|
|
|
#20 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pięknie napisane ![]() ![]() ..i naprawde szkoda że dziewczyny tak rzadko trzymają się razem <3 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda,ze nie widac przodu i tylu kiecki bo to ,ze ma te zdobienia z bokow to MOIM ZDANIEM wcale nie przeszkadza zeby gdzies na wieczor ja ubrac
![]() nie wiem gdzie autorka wieszaka mieszka ale wszedzie nosi sie co innego,ja np nie zalozylabym sporo rzeczy ktore nosze tutaj
|
|
|
|
#22 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie które dziewczyny lubią się ubierać w takie rzeczy na wieczór jak gdzieś wychodzą, nie przeszkadza mi to u innych, ale zdecydowanie nie mogła bym sobie na to pozwolić
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiscie zawsze mialam wiecej kolegow niz kolezanek a to tylko dlatego,ze dziewczyny sa najzwyklejszymi klamczuchami nigdy nie powiedza prawdy,zawsze doradza na odwrot,widac to nawet golym okiem tutaj na szafie niestety,jak sa wieszaki byle jakie,smutne,szare i zle dobrane to oczywista rzecza jest,ze zgodny chorem wiekszosc bedzie twierdzila,ze super,ze fajne i wogole wielki szal a jak na wieszaku nie daj Boziu bedzie dziewczyna fajnie ubrana albo inaczej niz zwykle i na co dzien sie widuje a do tego bedzie jeszcze fajna laska to zaraz beda podpisy jakie to brzydkie ach jakie to be a ja mam to wszystko w nosie i moga mnie laski nie lubiec ale jak cos mi sie nie podoba to bede to pisala ale jak cos jest znow fajne lub inne i niespotykane to czemu mam napisac,ze jest be ??? bo autorka wieszakam jest np odemnie zgrabniejsza i ladniejsza glupota moizm zdaneim ale czesto gesto dziewczyny z zazdrosci pisza nieprawde ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
albo faktycznie jakos skrocic i niech robi za tunike wiadomo,ze na co dzien sie nie nadaje ale na wieczor mozna cos pokombinowac aby zakryc tylek nawet jakies czarne kryjace rajtki i juz bedzie lepiej
|
||
|
|
|
#24 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja także w szkole zawsze miałam kolegów, dziewczyny zawsze wbijały nóż w plecy... A z tym że każdy pisze miłe rzeczy tam gdzie jest szaro, a krytykuje tam gdzie ktoś ładnie wygląda to kompletna prawda... nie stety, i raczej się to nigdy nie zmieni... Zresztą, jak to daje komuś jakąś satysfakcje to niech robią co chcą...
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez jest tak, ze normalne,ladne wieszaki-" nudno, zwyczajnie", wyrozniajace sie wieszaki- "o matko jak tak w ogole mozna". tak zle i tak nie dobrze, zawsze. i racja, jak juz autorka jest ladna, seksowna i jeszcze wrzuci cos nietypowego to juz w ogole zaczyna sie "rozszarpywanie zwlok" ![]() ale tak jak mowie, szklanka do polowy pelna, wizaz jest super portalem, sa tu super osoby i sporo przydatnej wieedzy, a pozostale kwestie lepiej przemilczec
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Mi się ona podoba. Doszyj do niej jakąś podszewkę (beżową, trawiastą, turkusową) i będzie po problemie. Super w niej wyglądasz. Sprawdzi się na jakieś wieczorne wyjścia. Ta sukienka ma potencjał !
|
#27 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki, naprawde, dziękuje... Myśle że właśnie tak zrobie, kto wie może i będzie w moim stylu, a jak nie to pewnie ją po prostu wyrzuce albo zostawie jako koszulke nocną albo po domu, bo jest elastyczna i wygodna...Jest z dobrego materiału. Wiesz może jak się sprawdza szafy innych użytkowników? Jestem tu nowa i chciała bym np. wejść zobaczyć twoje albo kogoś innego ale nie wiem jak. ![]() <3 |
|
|
|
|
#28 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Kompletnie mi się nie podoba.
|
#30 |
|
BAN stały
|
|
|
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

Ja także w szkole zawsze miałam kolegów, dziewczyny zawsze wbijały nóż w plecy... A z tym że każdy pisze miłe rzeczy tam gdzie jest szaro, a krytykuje tam gdzie ktoś ładnie wygląda to kompletna prawda... nie stety, i raczej się to nigdy nie zmieni... Zresztą, jak to daje komuś jakąś satysfakcje to niech robią co chcą...