|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Morska Tunika / Sukienka
Ostatnio kupiłam tą sukienke w "China mall", za bardzo tanią cenę. Kosztowała tylko 30dhs (ok 27zł) Bardzo wpadła mi w oko bo jest w kolorze morskim, przeszyta świecącymi nitkami, z dodatkiami skóry dziurkowanej po bokach. Ma spory dekolt więc zakryłam psiakiem żebyście się nie denerowowały :P Mam do niej specjalną koronkową bluzeczkę która zakrywa jej dekolt ale jest aktualnie w nie najlepszym stanie ;p Możecie zacząć krytykować ;P Jak chcecie możecie też zostawić linki ze swoimi wieszakami, chętnie je odwiedze!
ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Morska Tunika / Sukienka
Ładny kolor. Następnym razem jakbyś chciała ocenę to stań wyprostowana - PRZODEM do obiektywu (to ta strona w którą patrzysz). Wtedy wyeksponijesz stylizację a nie wypin. Swoją drogą jeśli na szafie nie widać ciucha to czy wieszaki nie powinny być usuwane?
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka fajna i kolor ciekawy, tylko zastanawia mnie jej długość. Może do czarnych kryjących rajstop byłaby ok, a tak to dziewczyny mające dłuższe majtki od sukienki mnie do siebie nie przekonują
może gdybyś nie stała taka wypięta do zdjęcia to wyszłoby, że sukienka jest jednak dłuższa? nie wiem
Edytowane przez Frutti Czas edycji: 2012-09-22 o 14:48 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka mi się nie podoba, jest tandetna. Kolor ma rzeczywiście ładny, ale materiał i fason już mniej mi się widzi. Zakrywanie dekoltu pieskiem nie wiele dało. Uważam, że spory dekolt (a mimo pieska można się domyśleć jaki) plus ekstremalna mini to za dużo na jeden raz.
Poza z wypiętym tyłkiem to nadaje się co najwyżej na erotycznego mmsa do chłopaka a nie na babskie forum, gdzie ocenia się ciuchy. Chyba że oczekujesz komentarzy w stylu "Mmm ale jesteś seksi", ale chyba nie o to tu chodzi. |
|
|
|
#5 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
hehe ;] tylko że ja nie stoje "wypięta", stoje normalnie bokiem, ja mam taką dziwaczną posturę nie moja wina...poza tym... uważam że ta sukienka najładniej wygląda z boku, bo mam tam doszytą skórę, i najwięcej wtedy widać... A z przodu miałam dekolt, więc wolałam nie stać przodem... Chyba zrozumiałe, nie? xx ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Tak jak pisałam powyżaj, nie jestem "wypięta" ja mam taką posturę !!Co do dekoltu, mogła bym nawet nie zakryć, bo to babskie forum i nie ma się czego wstydzić, ale stwierdziłam że tak będzie lepiej, więc nie narzekaj ![]() A jeśli chodzi o jej krótkość, to wcale nie jest krótka, i noszę ją do leginsów, więc spokojnie ;] |
||
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
za krótka. stanowczo. założe sie ze jak sie schylisz widac ci cały tył.
kolor ma fajny ale... mam nieodparte wrazenie ze tu jest wszystkiego za duzo: sukienka nie dość ze sie blyszczy, to jeszcze ma wstawke ze skóry, dziurkowana. moze bez tej wstawki bylo by lepiej bo tak jest przesadzona. dziwny tez ma kroj - te zaszewki z przodu pod dekoltem - zupelnie psuja efekt. nie rozumiem tez po co wsadzasz psa na dekolt?? jak wychodzisz z domu w niej to też masz tam polozonego psa? (ja jak mam dekolt to sie tego nie wstydze, a i nikt na wizazu jakos sie tym nie denerwuje) (dla ciekawych link do mojego wieszaka: https://wizaz.pl/szafa/profil_widok.php?uid=369142)
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać, że jesteś wygięta, poważnie ładne masz kształty i figurę, owszem, ale tu chodzi o ubranie
|
|
#8 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I skoro chodzi o ubranie piszmy o ubraniu o nie o moim ciele |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyśmiewamy się, tylko wyrażamy swoje zdanie
eot.
|
#10 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Nie trzeba mieć wieszaków żeby móc je komentować...
Sukienka a raczej tunika (ze względu na długość) nie jest w moim guście, dla mnie jest za skąpa i zbyt obcisła. Ale pupcię masz fajną jak się tak wypinasz. :P
|
#12 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Można być wszystkim na internecie. Ja się siebie nie wstydzę, i nie mam zamiaru nic ukrywać. Licze się z negatywnymi komentarzami, ale także ci którzy je wystawiają muszą liczyć się z moimi negatywnymi odpowiedziami ;] Pozdrawiam
Edytowane przez sneuleu Czas edycji: 2012-09-22 o 16:02 |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak my się ubieramy i to czy mamy w ogóle ubrania w szafie (wtf? ) powinno Cię mało interesować. Może mamy w szafach kreacje haute couture, a możemy mamy flanelowe koszule w kratę Każdy ma swój styl, a o gustach się nie dyskutuje, nie wiem czy wiesz. Nikogo nie wyśmiewamy-my wyrażamy swoje opinie, a Ty wstawiając swoje zdjęcie ze stylizacją powinnaś o tym wiedzieć, że nie każdemu będzie się podobało to co masz na sobie i tak-skoro wstawiasz zdjęcie to liczysz na komentarze, więc cały świat może się wypowiadać, bo to internet. Fajnie że się siebie nie wstydzisz, ale my tu nie o tym mówimy. Skoro liczysz się z negatywnymi komentarzami, to po co ciągniesz ten temat? Zaprzeczasz sama sobie, więc się zdecyduj
|
|
#14 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Chyba nie bardzo załapałaś mój punkt... Chodzi mi o to że łatwo jest kogoś obrazać nie pokazują własnej twarzy. Ogarnij. Cytat:
Z czym zaprzeczam skoro dodałam że też musicie liczyć się z tym ,że zawsze sama moge odpowiedzieć coś nie miłego ;] każdy ma prawo się bronic. Ty chyba sobie myślisz że można kogoś kompletnie zjechać na internecie, bo sam się prosił, a on musi siedzieć cicho? Prosze cię, dziewczyno... odpuść sobie Edytowane przez sneuleu Czas edycji: 2012-09-22 o 16:13 |
||
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
masz genialne usta, nie mój styl więc nie komentuję ale ust bez komentarza nie mogłam pozostawić
|
#16 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
<3
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Sukienka mi się nie podoba. Moim zdaniem jest kiczowata.
Bo tu nie ma przymusu. Nie każdy ma potrzebę pokazywania siebie ani swoich ubrań. Cytat:
Edytowane przez CarmineRose Czas edycji: 2012-09-22 o 16:22 |
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Niestety ale na szafie właśnie o gustach się dyskutuje. Ubranie, zestaw świadczą o guście danej osoby. Komentarze właśnie tego dotyczą, więc tekst, że o gustach się nie dyskutuje nie ma racji bytu akurat na tym portalu
Tunika nie jest w moim stylu (bo długość jak dla mnie tunikowa), ale kolor ma faktycznie fajny. Jeśli zakładasz do niej getry a nie rajstopy to ok |
|
|
|
#19 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tego, że ja czy inne komentujące użytkowniczki nie mają wieszaków to naprawdę nie powinno cię interesować.
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt tu nie widzi ataku na Ciebie, więc wybacz...
a to co piszesz na pw to zdecydowanie przesada.
Edytowane przez Frutti Czas edycji: 2012-09-22 o 16:58 |
|
|
|
#21 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dokładnie! Ciesze się że zrobiłaś to dla mnie http://images45.fotosik.pl/1556/375ea6825b0c8ff7.jpg http://images45.fotosik.pl/1556/375ea6825b0c8ff7.jpg http://images45.fotosik.pl/1556/375ea6825b0c8ff7.jpg http://images45.fotosik.pl/1556/375ea6825b0c8ff7.jpg http://images45.fotosik.pl/1556/375ea6825b0c8ff7.jpg |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
wyglądasz jak prostytutka
|
|
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
e tam z tymi ostrzeżeniami to wiecie jak to jest
ja kiedyś dostałam za zapytanie się czy ktoś ma narząd odpowiedzialny za myślenie i to zostało uargumentowane atakiem na inną uczestniczkę a drugie za słowo c*pa więc nie domagałabym się w tej kwestii sprawiedliwości. Jednak obrażanie moderatora w prywatnych wiadomościach zawsze chyba skutkuje banem (domyślam się, nigdy tego nie próbowałam )
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Dodając tutaj swoje rzeczy trzeba liczyć się z tym, że każdy ma odmienny gust i nie każdemu musi podobać się twoja przykrótka ''sukienka''. Poza tym, na szafie jest dużo dziewczyn który były krytykowane za swoje wieszaki i żadna z nich nie robiła z tego takiej afery.
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładna sukienka
![]() Ja nie wyszłabym z takim dekoltem ale jeżeli Ty się czujesz w nim dobrze to fajnie ![]() Ta sukienka i nieco mniejszy dekolt i byłoby 6
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle mi się nie podoba...
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

może gdybyś nie stała taka wypięta do zdjęcia to wyszłoby, że sukienka jest jednak dłuższa? nie wiem

widać, że jesteś wygięta, poważnie 

Każdy ma swój styl, a o gustach się nie dyskutuje, nie wiem czy wiesz.