|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szukam chętnej osoby do wyjazdu ( praca )Cześć ! Nie jest to oferta pośrednika, nie chcę żadnych pieniędzy !
Szukam osoby (płeć bez znaczenia) chętnej do wspólnego wyjazdu i pracy w Anglii . Najlepiej młoda osoba, ponieważ sam mam 20 lat.. Ciężko obecnie znaleźć uczciwą agencję, bądź osobę, która ułatwi nam start w nowym kraju ! Dlatego postanowiłem sam się tym zająć .. Znalazłem parę ciekawych ogłoszeń w sprawie wynajmu pokoi (2os.) w normalnych mieszkaniach, domkach, dość często osoby już tam mieszkające, wyrażają chęc pomocy w rozpoczęciu nauki, czy znalezieniu pracy (czemu ? - zapewne chodzi o odciążenie kosztów wynajmu oraz polskie towarzystwo). Niestety nikt z moich znajomych obecnie nie jest zainteresowany wyjazdem, więc w ten sposób szukam chętnej osoby, wiadomo, że zawsze raźniej i bezpieczniej! Jeśli chodzi o koszty : Koszt wynajmu (rachunki wliczone) to ok : 280 funtów miesięcznie / 2 = 140f Jedzenie + przyjemności (bez zaciskania pasa) to ok : 300 funtów = 440 funtów Biorąc pesymistyczną wersję (brak premii,nadgodzin,stawka) zarobimy ok 860f Zostaje nam 420 funtów odłożone do skarpetki ! = 2000 zł/msc mając bezpieczny dach nad głową oraz pracę na normalnych warunkach. Wygląda zachęcająco, prawda ? ;-) Szukam osoby: - chętnej do wyjazdu ![]() - najlepiej młodej, spokojnej - bez nałogów (np narkotyki!) - uczciwej - mile widziany dobry/komunikatywny j.angielski Fajnie jakbyś był/a z Dolnegośląska Jeśli ktoś jest zainteresowany to napiszcie parę słów o sobie, jakie języki/wykształcenie macie oraz czemu chcecie wyjechać, mile widziane zdjęcie ! Postaram się odpowiedzieć na wszystkie wiadomości, PISZCIE JEDYNIE NA EMAIL : omego123@gmail.com ponieważ tutaj nie zaglądam ;-) Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
szukam koleżanki do pokoju Tunezja
Czesc
Mam 24 lat. Jestem bezkonfliktowa osoba. Poszukuje osoby do pokoju podczas pobytu w Tunezji, od 21 sierpnia 2012. Tydzien czasu, all inclusive. Zawsze to taniej wyjdzie niz doplacac do pokoju jednoosobowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
szukam koleżanki na wypad na Teneryfę
hej, szukam koleżankę na wyjand na Teneryfę ok 20 sierpnia lub 30 września.Podaje eamila anusiaaa85@o2.pl.Pisz dogadamy się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Szukam kompana do dalekiej podróży :-)
Witam! Planuję podróż na przełomie listopad/grudzień. Nie wiem jeszcze co to będzie. Może Włochy w pigułce a może Tajlandia? Póki co szukam kompana, więc jeśli jesteś miłośnikiem przygód, zapraszam do siebie
![]() Osoby w wieku 20-30 lat bardzo mile widziane. Na wstępie eliminuję Turcję, Tunezję, wybrzeże hiszpańskie, Chorwację, Bułgarię. Edytowane przez medzia104 Czas edycji: 2012-09-25 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam kompana do dalekiej podróży :-)
Hej!
zalogowałam się na portalu, bo zainteresował mnie Twój wątek. Także poszukuję kompana na podróż "trochę" dalej. Mam 28 lat i planuję wyjazd w listopadzie. Interesuje mnie jakieś ciepłe miejsce. Nie chcę jechać na wycieczkę objazdową, ale zwiedzanie jest obowiązkowe. Jeśli chodzi o kierunek to szukam raczej w rejonach Wysp Kanaryjskich, Jordanii, może Tajlandia a ostatnio nawet zaglądałam na oferty do Kenii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Szukam koleżanki na wakacje
nieaktualne
Edytowane przez olaszcz Czas edycji: 2013-09-09 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam koleżanki na wakacje
aktualny wątek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Tak
![]() ![]() Edytowane przez olaszcz Czas edycji: 2013-07-19 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Hej, też szukam koleżanki na wyjazd tylko mnie interesuje druga polowa sierpnia
![]() Jak ktoś też przypadkowo został bez planów daj znać na prv. ![]() Mam 23 lata, wylot najchętniej z Warszawy.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a gdzie byś chciała jechać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.