|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kanebo Sensai Highlighting Powder puder rozświetlający
Dokładka 27.09.2012
![]() Chętnie wymienię ![]() zjd. 1,2 -Puder rozświetlający Kanebo Sensai Highlighting Powder zużycie do max 10 %,a może nawet nie tyle, DOKŁADAM zdj.3 -Cienie My Secret Matt ,tylko testowane, kolory: 509 ( głęboki,piękny matowy granat), 504 ( matowy fiolet-róż), -Kredki Avon Supershock gel eyeliner , odcienie: black ( strugany 2 razy ) oraz silver (nigdy nie strugany), -Kredka Miss Sporty 020 Sapphire ( nigdy nie strugana ) zdj. 4,5 -Perełki Avon face pearls, mogą być po terminie,nie jestem pewna,jednak nic się z nimi nie stało/nie zmieniło, używane kilkanaście razy,jednak jak to w przypadku perełek-ubytek zerowy, -Sleek paletka The Original, niektóre cienie kilka razy używane, inne w ogóle, paletka b.mało użytkowana, -Sleek róż w odcieniu Coral, maźnięty pędzlem 2-3 razy, -Inglot paletka 3 cieni,niestety nie pamiętam jakie to numerki, jest to typowa paleta do Smokey Eyes, kolory: czarny matowy(zerowe zużycie), ciemny, połyskujący grafit ( użyty max 2 razy ), jasny połyskujący popiel ( użyty ok. 7 razy ), zdj.6 -The Body Shop masełka 50ml : Satsuma Body Butter ( między 1/2, a 1/3), Sweet Lemon Body Butter (użyty do rąk 2 razy). Z góry przepraszam za słabej jakości zdjęcia. Edytowane przez gochol Czas edycji: 2012-09-28 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kanebo Sensai Highlighting Powder puder rozświetlający
pomyłka
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej, może znajdziesz coś w moich wątkach za niego?
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może u mnie coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=645584
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
.... a moze u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
dziekuje ale nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się masełka i żelowa kredka avon czarna
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:15 ---------- To może innym razem bo nic innego nie widzę co bym mogła przygarnąć.
![]() |
#14 |
BAN stały
|
![]() Poza wątkiem mam jeszcze perfumy J. Del Pozo - In Black. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Interesuje mnie puder Kanebo. Zapraszam do obu wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
-Puder rozświetlający Kanebo Sensai Highlighting Powder zużycie do max 10 %,a może nawet nie tyle, ???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za paletkę i masełka ?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
po namyśle
![]() -Sleek paletka The Original, niektóre cienie kilka razy używane, inne w ogóle, paletka b.mało użytkowana, -Sleek róż w odcieniu Coral, maźnięty pędzlem 2-3 razy, -The Body Shop masełka 50ml : Satsuma Body Butter ( między 1/2, a 1/3), Sweet Lemon Body Butter (użyty do rąk 2 razy). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za paletki sleek i inglot?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.