|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
podklad dla jasno-oliwkowej cery
Witajcie!
Czy moglybycie doradzić mi w sprawie koloru podkladu? Mam raczej jasna karnacje, o oliwkowym, zimnym kolorycie. Od dawna szukam podkladu o odpowiednim kolorze, z różnymi skutkami. Te dla zimnego typu urody mają różowe odcienie, a to zupelnie mi nie pasuje. Te nie różowe wpadają często w cieply beż, a to też nie to. Jeśli któwaś z Was zna jakiś jasno-oliwkowy, to proszę podajcie nazwę i numer Marta |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
jasny podkład - dziewczyny pomóżcie!!!
Jasnolice odezwijcie się! Ja mam podobny problem. Do tej pory używałam Max Factor 03 Natural i Maybeline 021 Nude, oba są jasne i nieróżowe, ale i tak dla mnie za ciemne. Poradźcie coś!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: jasny podkład - dziewczyny pomóżcie!!!
Ja mam ten sam problem, też mam bardzo jasna karnację. Używam podkładu Unifiance Optic Smoothing Make-up La Roche-Posay numer 21 (najjasniejszy). Nie jest zbyt różowy.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Re: jasny podkład - dziewczyny pomóżcie!!!
perpetua napisał(a):
> Jasnolice odezwijcie się! Ja mam podobny problem. Do tej pory używałam Max Factor 03 Natural i Maybeline 021 Nude, oba są jasne i nieróżowe, ale i tak dla mnie za ciemne. jaśniejszy będzie Max Factor lasting performance Fair 100 oraz revlon colorstay ivory (ale moze być leciutko rózowy) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.