|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
<<< <<< Październik u Jovanki85 >>> >>>Wizażanki zapraszam do mojego październikowego wątku wymiankowego Zasady: - Nie wymieniam się na siłę. Szukam potrzebnych mi rzeczy, żeby znowu nie zaśmiecać sobie szafy i kosmetyczki zbędnymi drobiazgami. - Pierwsza wysyła Wizażanka z mniejszą ilością przekupek. - Wysyłam zawsze priorytetem poleconym- tak też umawiam się w drugą stronę. - Staram się zawsze odpisywać w Twoim wątku, choć nie mam zbyt wiele czasu. Jeśli nie odpowiem Ci w taki sposób- wyślij mi priva ![]() - jeśli bardzo Ci zależy na jakiejś rzeczy- zawsze znajdziemy jakieś wyjście, żeby obie strony czuły się usatysfakcjonowane Ubrania proponowane przeze mnie w wymiance są przeważnie w idealnym/bardzo dobrym stanie użyte raz lub tylko przymierzone. Dokładny stan i zużycie każdej rzeczy skrupulatnie opisuję. SZUKAM: - ubranek w dobrym stanie dla niemowlaka (dziewczynki )- ogólnie rzecz biorąc wszystkiego dla niemowlaka (robię wyprawkę... )- ciekawych sukienek (co mi wpadnie w oko ), raczej krótkich-ciepłego płaszczyka/kurtki którą da się założyć na ciążowy brzuszek - ciuszków w kolorze cielistym/nude/beż - ciepłych sweterków, narzutek- różne kolory - legginsów a' la skóra lub z wstawkami - cielistych skórzanych czółenek w kolorze nude lub camel (długość wkładki 25-26cm) - cieni, różów, rozświetlaczy mineralnych Lumiere, Silk Naturals, Lily Lolo, EDM, Lucy Minerals DOKŁADKA: - czarna kredka Jumbo z Inglota użyta może ze 3 razy - nowa farba Wella Wellaton kolor Czekoladowy Brąz 5/77 - połowa Blokera Ziaja - raz użyta pianka do włosów Wella FORTE Super Mocne Utrwalenie i Objętość od Nasady - ok. 3/4 lakieru do włosów Wella Wellaflex Lśniący Kolor Maksymalne Utrwalenie - prawie cały szampon Wella Pro Series do włosów farbowanych 500ml
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-10-24 o 12:02 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: <<< <<< Październik u Jovanki85 >>> >>>
SUKIENKI
SUKIENKA ASOS (?) 36-38 (S-M) Piękna, zwiewna i leciutka sukienka z cieniutkiej żorżety na podszewce. Sukienka jest odcinana pod biustem i wiązana wstążką z żorżety-można ją wiązać z przodu lub z tyłu.. Kolor to intensywna fuksja. Bardzo ładnie podkreśla biust. Sukienka pięknie się układa. Rozmiar to 36, ale z pewnością 38 też się łapie. Ja założyłam ja tylko raz będąc w ciąży i jest idealna jako ciążowa kreacja np. na wesele Mam ją od koleżanki, która twierdzi, że to sukienka z Asos (kupiona w Anglii), ale ma wycięte metki, więc ręki sobie uciąć nie dam... Ma delikatne plamki (taką już dostałam), ale kompletnie ich nie widać przy tym fasonie. <<<>>> KORONKOWA "MAŁA CZARNA" 36 (S) Piękna koronkowa sukienka mini. Krój tuby lekko marszczonej bokami pięknie podkreśla kobiecą sylwetkę, materiał jest rozciągliwy. Delikatnie prześwitująca góra sukienki, malutkie rękawki i delikatny koronkowy golf. Sukienka na podszewce na cieniutkich ramiączkach. Sukienka prezentuje się bardzo elegancko. Wymiary: (Materiał jest dosyć mocno rozciągliwy, sukienka mierzona bez rozciągania) Długość: 92 cm Szerokość w biuście: 38 cm Szerokość w talii: 35 cm Szerokość w biodrach: 42 cm Sukienka w stanie idealnym, założona tylko raz.
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-10-24 o 12:09 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
BLUZKI
TOP AGGI 36 (S) Bluzeczka firmy Aggi. Śliczna bluzeczka na ramiączkach w orientalne turkusowo-brązowe wzory. Założona raz lub dwa, świetny gatunkowo materiał. Stan idealny. <<<>>> SZARY TOP KORONKOWY (UNI) Szary delikatny koronkowy topik w małe groszki. Rewelacyjny jako bluzeczka ciążowa. Rozmiar można określić jako uniwersalny. Mam z wymianki, ale jego stan oceniam na bardzo dobry. <<<>>> BLUZECZKA MISSSELFRIDGE UK 6 (jak dla mnie to 36-S) Bluzeczka z elastycznej bawełny w kolorze morskiego granatu, mgiełkowe żorżetowe rękawki. Przy dekolcie aksamitne kokardki. Bardzo ładnie podkreśla biust. Mam ją z wymianki, ale niestety jest na mnie za krótka. Stan bardzo dobry. <<<>>> BIAŁA KOSZULA 36 (S) Taliowana biała koszula z długim rękawem i mankietami. Zapinana w całości na tzw. haftki. Bardzo ładnie podkreśla biust i figurę dzięki specjalnym zaszewkom. Pięknie prezentuje się z ołówkowymi spódnicami. Założona raz lub dwa. Stan idealny.
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-10-24 o 12:08 |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
CZARNY NIETOPERZ
40 (L) Czarna cieniutka bluzeczka z szerokimi rękawkami i dekoltem w łódkę. Bardzo ładnie się prezentuje. Stan bardzo dobry. <<<>>> RÓŻOWA KOSZULKA QUEEN 38 (M) Koszulka w kolorze delikatnego różu. Jak dla mnie to bardziej S niż M. Bardzo dobry gatunkowo materiał. Założona kilka razy. Stan bardzo dobry. <<<>>> BLUZECZKA GREENPOINT 34 (XS) Biała bluzeczka wiązana na karku. Ma wszytą dodatkowo warstwę materiału na biuście i gumeczkę. Ma miejscami puszczone szwy i zeszyte ręcznie (u dołu). Wycięte metki. Stan dobry. <<<>>> RÓŻOWA BLUZECZKA W KWIATY 34 (XS) Cieniutka bluzeczka wiązana na karku. Stan dobry. Dorzucę jako gratis ![]() <<<>>> BLUZECZKA "21" 36 (S) Bluzeczka na jedno ramię z aplikacją "21". Miły w dotyku elastyczny materiał. Założona kilka razy. Stan bardzo dobry. <<<>>>
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
SPÓDNICE/ SPODNIE/ SZORTY
SPODENKI MORO 36 (S) Bawełniane spodenki z motywem moro w odcieniach brązów i beżów. Bardzo przyjemna bawełna. Noszą ślady użytkowania. Stan dobry. <<<>>> JEANSY LEE (MODEL LEOLA) 29/33 Spodnie dosyć mocno znoszone, ale jeszcze nie mają dziur. Równe nogawki, jasny przecierany jeans, biodrówki. Stan dobry, ale nie zachwycający ![]()
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-10-24 o 12:07 |
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
KOSMETYKI
BIELENDA SEXY MAMA SKUTECZNA KURACJA PRZECIW ROZSTĘPOM 150ml Specjalistyczna kuracja PRZECIW ROZSTĘPOM na wybrane partie ciała: brzuch, biodra, pośladki, uda o formule dostosowanej specjalnie do skóry kobiet w ciąży oraz po jej zakończeniu, polecana zwłaszcza od 4 miesiąca ciąży oraz w okresie karmienia piersią:- zapobiega powstawaniu rozstępów - redukuje istniejące rozstępy - uelastycznia skórę. PREPARAT NIE ZAWIERA: ALERGENÓW, SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I PARABENÓW. JEST BEZPIECZNY DLA KOBIET W CIĄŻY ORAZ W OKRESIE KARMIENIA PIERSIĄ. JEST BEZPIECZNY DLA DZIECKA. Nowy, nigdy nie otwierany. <<<>>> LANCRONE ETUI NA PĘDZLE Wiązane etiu z miękkiej eco-skóry, pomieści 19 pędzli. Stan idealny, nie było używane. <<<>>> BAUERFEIND VENOTRAIN GLIDER Glider jest praktyczną pomocą w nakładaniu i zdejmowaniu medycznych wyrobów uciskowych każdego rodzaju. Produkt oryginalny, raz tylko rozpakowany.
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-10-24 o 12:11 |
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
INNE
![]() SMYCZE "OPEL ZAFIRA TOURER" Oryginalne, nowe, 5 sztuk. <<<>>> SMYCZE "OPEL ASTRA GTC" Oryginalne, nowe, 4 sztuki. <<<>>>
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-10-24 o 12:12 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1349178148 i/lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1349178148
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
cos za szara bluze?
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda tak mi się ta bluza spodobała
![]() z wątku wpadły mi w oko tylko avon-magix i kuracja na rozstępy. Za parę dni planuje jeszcze dołożyć kilka ciuszków niemowlęcych, może jeszcze coś wpadłoby Ci w oko. Chętnie pozbyłabym się rzeczy, może ty też będziesz robiła jakieś dokładki lub masz coś jeszcze poza wątkiem? |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za bombkę?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1349178148
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co nic nie znalazłam kochana
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
kochana u ciebie podoba mi sie tylko https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1349178148
jesli znalazłabys jakies kosmetyki ( może byc szampon czy żel pod prysznic) aby dołozyć do sukienki z checia oddam panterkową i wszystkie body ze zdj
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
kochana - z miłą chęcią - ale niestety nic nie nalazłam
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

)
), raczej krótkich