|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomoc przy makijazu
Ja z taka mala prosba...
Czy jakas uprzejma wizazanka jest w stanie podpowiedziec mi jak tu sie malowac...? Dokladnie to nie mam pojecia w jakich kolorach jest mi dobrze Probowalam malowac oczy, ale czarne maskary sa za ciemne,moze mam uzywac szarej,brazowej? a jakie cienie? a roz?podoba mi sie taki brudny roz,ale nie wiem czy mi pasuje.. Pomocy wizazanki..please...zagla dam tu czesto i bardzo tu fajnie i przyjemnie.A wy jestescie takie milutkie Przy okazji zycze wszystkim spokojnych, cieplutkich i zdrowych Świąt, w Nowym Roku spełnienia wszelkich marzeń, nawet tych, które wydają się być "niespełnialne". Caluski Jo |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Pomoc przy makijazu
A nie masz jakiejs foteczki?
Jesli masz jasna oprawe oczu to najlepszy bedzie np sliwkowy albo brazowy tusz,moze byc grnatowy-w sumie braz czern i granat to podstawowe kolory kazdej maskary,wiec napewno cos znajdziesz dla siebie. Co do kolorow cieni dla niebieskich oczu temat byl wiele razy poruszany,wpisz w wyszukiwarke np niebieskie oczy,mysle ze cos znajdziesz.
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: Pomoc przy makijazu
Dziekuje Estello
Niestety nie mam zdjecia twarzy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.