|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
październik XS-XXL Nowe i używane: bielizna, kurtki, torebki, buty, sukienki, bluzki
NIEAKTUALNY
Witam 1. Zawsze wysyłam paczką/listem poleconym, od Ciebie oczekuję tego samego. 2. Osoba z liczbą przekupek do 15pkt lub negatywem wysyła jako pierwsza. 3. Dla zainteresowanych mogę przesłać więcej fotek przedmiotu oraz napisać dokładniejsze wymiary. 4. Nie śledzę wątków, szanujmy swój czas- ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie. 5. Jeśli z jakiegoś powodu zmieniłaś zdanie i nie jesteś już zainteresowana wymianką - napisz o tym! Jeśli natomiast masz mi tylko zawracam głowe - nie pisz w ogóle. 6. Wszystko co mnie interesuje mam wymienione w wątku "SZUKAM", za nic innego się nie wymieniam. 7. Proszę nie pisać do mnie na gg, ani proponować sprzedaży na PW!!! Z ciuchów i dodatków szukam:
Noszę ciuchy w rozmiarze M/L Reszta rzeczy, których poszukuję (książki, kosmetyki etc): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579183 Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2013-02-19 o 15:37 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: październik XS-XXL Nowe i używane: bielizna, kurtki, torebki, buty, sukienki, b
1,2. czarne buty na obcasie z CCC Jennifer&Jennifer rozm. 37 i 38
mam dwie pary identyczne w rozm. 37 i 38 buty założone tylko raz, więc są w idealnym stanie 3. czarne szpilki Niko rozm. 38 założone tylko 2 razy wkładka jest skórzana, były dosyć drogie długość wkładki (w najdłuższym miejscu): 25,5cm 4. japonki, rozm. 39 NOWE 5, 6. tenisówki KEEP rozm. 38 mogą mieć lekkie przybrudzenie na gumowych elementach 7, 8. koturny Old Navy z USA rozm. 8, czyli 38,5 stan: bdb- nie oddam łatwo 9, 10 sandałki dla dziewczynki rozm. 35, stan: db+ ZA DROBIAZG |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: październik XS-XXL Nowe i używane: bielizna, kurtki, torebki, buty, sukienki, b
1. NOWE czarne baleriny ze skórzaną wkładką rozm. 37
raczej typowe 37. zakupione za ponad 50zł, ale okazały się za ciasne, za coś o podobnej wartości 2,3. skórzane klapki na obcasie NINE WEST, rozm. 7,5 czyli nasze polskie to 38,5 stan: db+ (lekko zdarty obcas - zdjęcie) DOKŁADKA 11.10. 4,5,6. NOWE czarne adidasy marki U.S. POLO ASSN. z USA rozm. 8,5 czyli polskie 39,5 Mogą być dobre zarówno na 39 jak i 40. są sporo warte, nie oddam łatwo Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-10-11 o 23:02 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1,2,3. czarny mały plecak ze skóry ekologicznej w stanie dst- ODDAM ZA DARMO
dla zainteresowanych więcej zdjęć 4. dżinsowa torebka, stan: bdb 5,6,7. torba (bez kitki) stan: idealny 8. kitka brelok NIE MA 9.10.mała torebka Roberto Cavalli ma elementy skórzane, lekkie przybrudzenie z tyłu (zdjęcie) jest dużo warta, nie oddam łatwo Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-11-13 o 21:35 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1. bolerko wiązane seledynowe rozm. uniw, stan: bdb ZA DROBIAZG
2. bolerko szare zapinane na guziki rozm. L CROPP 3. bolerko czarne, rozm. uniwersalny, stan: bdb ZA DROZBIAZG 4. czarna bluza ze złotym suwakiem (lekko zdarty kolor) HOUSE rozm. L stan: bdb- wg. mnie pasuje też na M 5. NOWY śliczny, czarny sweterek, marki CROFT&BARROW z USA, rozm. XL na większy tez będzie dobry, nie oddam łatwo 6. tunika w paski, rozm. L, ale raczej jest to M, stan: db+ 7,8. oversize sweterek ze złotą nitką JEANNE PIERRE, rozm. z metki: 1X, to XL (na większy będzie dobry) NOWA Z USA i kosztował 58$, nie oddam łatwo 9. niebieska bluzka z dekoltem, rozm. wg mnie S/M , stan: bdb 10. brązowa koszula NEXT rozm. 38, stan: bdb Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-12-07 o 14:45 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
WIĘKSZOŚĆ ODDAM ZA DROBIAZG albo ZA POKRYCIE KOSZTÓW WYSYŁKI
1. bluza szara rozm. M/L, stan: bdb 2. a'la wężowa skórka, półgolfik (materiał w przybliżeniu), rozm. M, stan: bdb+ 3. niebieska bluzka, rękawy 3/4, rozm. wg mnie XS/S (jest krótka), stan: db 4. niebiesko-biała bluza na suwak, rozm. wg mnie S, stan: bdb- 5. szara bluzka rękawy 3/4 GIGGY rozm. 7, na oko XS, stan: bdb 6. elegancka bluzka ecru rozm. wg mnie S, stan: db+ ze względu na plamkę, ale est ona niewidoczna 7. czarna bluzka, rozm. wg mnie XS/S, założona 2 razy, stan: bdb+ 8. różowa bluzka, rozm. wg mnie to 38, stan: bdb 9. niebieska bluzka, rozm. wg mnie to 38, stan: bdb 10. dziewczęca elegancka łososiowa koszula, rozm XS/S stan: plamki są minimalne i w mało widocznym miejscu poduszeczki na ramionach Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-12-23 o 18:54 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1,2. biała, elegancka koszula z poduszeczkami na ramionach, wymiary dla zainteresowanych, stan: widać jedną plamkę na fotce, a tak to bdb rękawy można spinać 3,4. czarna przylegająca do ciała bluzeczka z cyrkoniami rozm. na oko S stan: bdb 5. niebieski, milutki sweterek, cieniutkie różowe paski, rozm. na oko S, dla zainteresowanych mogę podać wymiary 6. bluzeczka dziewczęca, a raczej sweterek na suwak, stan: bdb rozm. z metki: 146 7. błękitny sweterek na suwak, rozm. na oko XS/S stan: bdb+ 8. ciemna fioletowa bluzka (jakby sweter), rozm. S/M, na metce jest napisane 158cm wzrostu, stan: db 9, 10. niebieski dres - bluza i spodnie, rozm. M, stan: bdb pasowałby na pewno na mniejszy rozmiar Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-12-28 o 16:56 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. różowy sweter rozm. wg mnie S stan: db
rozciągliwy ODDAM ZA DROZBIAZG/DORZUCE DO WYMIANKI 2. sweter w paski TROLL, rozm. L, wg mnie M, stan: db+ 3. brązowy sweterek, golf rozciągliwy, rozm. M. stan: db szer. od pachy do pachy: 42cm długość: 59cm długość rękawa: 62cm (mierzona od ramiona) 4. bluza w paski TROLL, rozm. M, wg mnie S/M stan: db+ (do kompletu jest biała spódniczka) 5. bardzo ciepły polar, DEEP, rozm. L, na M tez powinien być dobry stan: bdb- 6. granatowy kardigan Miss Selfirdge rozm. z metki 16, L/XL/XXL, stan: bdb nie oddam łatwo szer. między pachami: ok. 47cm długość: 81cm długość rękawa: 70cm 7. biała koszulka, rozm. XS/S z lycra, stan: bdb- brakuje ostatniego guzika 8. różowy sweterek na suwak rozm. wg mnie S, stan: bdb 9,10. biała bluzka/koszula zapinana na haftki rozm. S, stan: bdb Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2013-01-09 o 22:22 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1,2. koszula H&M, rozm. 42, ale na 40 tez bedzie dobra (ma ściągacz pod biustem)
założona 2 razy, stan idealny, nie oddam łatwo szer. od pachy do pachy: 48cm szer. pod biustem (ta gumka): 42cm, na gumce, więc się rozciąga dł. rękawka: 48cm (mierzona od ramienia) szer. koszuli na samym dole: 63cm długość koszuli: 87cm 3. wełniany brązowy sweter, wymieniam go bo niestety skurczył mi się w praniu, wcześniej nosiłam go na L, teraz rozmiar wypada na XS/S, podam wymiary dla zainteresowanych wyszczupla optycznie, dopasowuje sie do sylwetki, rękawy 3/4 stan: db+ (na ramieniu miał kiedyś mini dziurke ale została zaszyta) DOKŁADKA 15.11. 4. mgiełka, narzutka przezroczysta granatowa, będzie dobra na każdy rozmiar, stan: bdb 5. sweterkowa fioletowa narzutka o kroju troche nietoperzowym Orsay, rozm. z metki L, ale zdecydowanie będzie pasowała na XS,S,M,L, jak dla mnie to uniwersalny, stan: bdb- dobrze wygląda załozona na bluzkę z długim rękawem 6. czerwony rozciągliwy long, rozm. wg mnie pasuje na M,L,XL, stan: bdb mam z wymiany, ale mi sie pasuje, nie nosiłam troche ciemniejsza czerwień niż na zdjęciu, na zdjęciu troche pomięty Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-11-15 o 21:40 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1. bluzka floral z lycrą Butik rozm. z metki XL, ale to M/L, stan: bdb
szer. od pachy do pachy: 41cm długość: 68cm rozciąga się 2. tunika floral z Primarku rozm. 42, jest troche oversize i ma gumke pod biustem, wiec dobra będzie na 40-44, stan: bdb- szer. w biuscie: 48cm szer. gdzie gumeczka: 38cm (naciąga się) dlugość: 70cm 3. czarna tunika z haftem atmosphere rozm. 40, ma gumke pod biustem, więc dobra będzie na rozm. 40-44 stan: idealny szer. w biuscie: 53cm szer. gdzie gdzie gumeczka: 34cm (max 66cm) dlugość: 86cm 4. tunika, sweterek, sukienka atmosphere rozm. z metki 46, ale wg. mnie będzie dobra na mniejszy 42-46, stan: idealny nie oddam łatwo wymiary są podane w spoczynku, materiał się jeszcze sporo rozciąga szer. na dole: 60cm szer. pod biustem: 44cm długość: 79cm 5. zielona bluzka GEORGE rozm. L stan: bdb- na zdjeciu wyszła troche blada, w rzeczywistości jest ładniejsza 6,7,8. tunika H&M rozm. 40 stan: bdb można ją nosić jako oversize, z paskiem pod biustem też ładnie wygląda, na mniejszy i większy rozmiar też będzie pasować po bokach ma kieszonki, nie oddam łatwo zdjecie8: mini plamka, nie jest widoczna w rzeczywistości 9. czarna bluzka Orsay rozm. L stan: bdb- (nie jest już taka czarna jak przy zakupie, lekko wyblakła) ma ładny, lejący się dekolt, ładnie się układa 10. szary t-shirt F&F rozm. z metki 44, ale wg mnie to raczej 40 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
1. na ramiona MRÓWKA, raz założona, w stanie idealnym rozm. na oko S, podam wymiary 2. biała na ramiona w kwiatki, krótka, rozciąga się, stan: db+ NIE MA 3. ecru z przeźroczystym dekoltem, rozm. M, stan: bdb+ (założona 2 razy)NIE MA 4. czarna w różowe i białe motylki, rozm. uniwersalny NOWA 5. różowa, rozm. uniwersalny, stan:bdb++(założona 3 razy) 6. złotawa na ramiączkach VERO MODA, rozm. S, stan: bdb+ 7. wiązana na szyję TERRANOVA, rozm. S, stan: bdb+ 8, 9. top w kolorze fuksji, RIVA & RO, wiązania się reguluje z tyłu, więc uniwersalna, ale wg mnie raczej małe rozmiary S i poniżej, stan: bdb+ 10. zielona dziewczęca bluzeczka w kwiatki, rozm. XS stan: bdb Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-12-06 o 23:21 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
1. zielona bluzka z wisienkami, rozm. uniwersalny wg. mnie to S, stan: bdb- ZA DROBIAZG
, dorzuce do fajnej wymianki 2. top, czarna bluzka z szerokim dekoltem, (na ramiona) z kwiatkiem, rozm. wg mnie to XS/S , może być też dla dziewczynki NIE MA stan: bdb ODDAM ZA DROBIAZG, dorzuce do fajnej wymianki szerokość między pachami: 40cm długość: 45cm 3. jasna bluzka na ramiączkach rozm. M NOWA 4. czarna bluzka rozm. S/M stan: bdb ZA DROBIAZGalbo dorzuce do fajnej wymianki ![]() 5. zielona bluzka na ramiączkach rozm S/M NOWA ramiączka regulowane 6. bluzka krótki rękawek z dekoltem, rozm. uniwersalny, wg. mnie S/M stan: db kolor: khaki 7. Bluzka na ramiączkach z różyczką, rozciągliwa, Prawdziwy kolor to głęboka czerń rozm. XS/S stan: idealny (raz założona) 8. czarna buzka na ramiączkach LAMA rozm. S stan: bdb ZA DROBIAZGalbo dorzuce do fajnej wymianki ![]() 100% bawełny 9. żółta bluzka z ciekawym dekoltem rozm. z metki M, ale to raczej XS/S stan: idealny, raz ubrana Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-12-07 o 14:20 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
1. Granatowa bluzka rozm. na oko S stan: db ZA DROBIAZG albo dorzuce do fajnej wymianki
2,3. bluzka na ramiączkach rozm. S/M. Z tyłu sznureczki (zdjęcie) stan: bdb ZA DROBIAZG albo dorzuce do fajnej wymiany 4. podkoszulek czarny na ramiączkach bawełniany, koronkowy dekolt UNIKAT, rozm. L, na M bedzie dobry założony 2 razy, stan idealny 5. bluzka czarna TROLL, rozm. z metki L, ale wg mnie to M założona raz, stan idealny nie oddał łatwo szer. między pachami: 55cm (krój to taki nietoperz, więc musi być tutaj troche luźna) długość: 57cm szer. na dole bluzki: 42cm poza tym się rozciąga 6. t-shirt na ramiączkach czarny Orsay, rozm. XL, na L będzie też dobra stan: bdb na zdjeciu wyszła wyblakła ZA DROBIAZG 7,8. CAMAIEU brązowa bluzka folk, rozm. 44, na mniejszy będzie dobry stan: bdb 9.brązowa bluzka, ładnie podkreśla biust, rozm. S/M. Można ją wiązać. stan: db- szer. pod pachami: 37cm długość: 50cm 10. Czarna bluzka Green day rozm. z metki S na M też może być dobra stan: bdb Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-10-31 o 01:13 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
1,2. podkoszulek czarny bawełniany, z przezroczystym dekoltem UNIKAT, rozm. XL na M/L będzie dobra
założona tylko 2 razy, stan idealny szer. między pachami: 44cm długość: 56,5cm szer. na dole bluzki: 47cm 3. bluzka z dekoltem NEW YORKER, rozm. z metki S, ale wg. mnie to M/L założona 2 razy, stan idealny 4,5. tunika w paski ORSAY, rozm. 40 raz załozona, stan idealny 6,7. fioletowy t-shirt H&M rozm. M, stan: idealny NIE MA drugie zdjęcie ze strony H&M lepiej oddaje jej kolor, jest fioletowa Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-10-31 o 01:06 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
1. t-shirt rozm. L TROLL stan: bdb
2. zielona bluzka atmosphere rozm. 42, stan bdb 3. bluzka REPORTER, rozm. z metki XL, ale to L, stan: db+ 4. czarna bluzeczka z dużym dekoltem, rozm. M-L stan: bdb 5. bluzka w paski, rozm. uniw, stan: bdb- 6. t-shirt, rozm. XS/S, stan: db+ (ma plamkę) 7.tunika promod oversize rozm. XL ale będzie pasowała też na mniejsze rozmiary i na wieksze to oversize, mozna ją potraktować jako sukienke stan: idealny, założona 2 razy nie oddam łatwo, kosztowała 100zł 8. bluzka granatowa z bufkami Pull&Bear rozm. L, wg mnie to M, stan: idealny 9. niebieska bluzka floral z haftem Orsay rozm. 40, stan: idealny wg mnie pasuje na 38, 40 i 42, ma rozciągliwy materiał ma falbankowe rękawki |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
1. sukienka wieczorowa rozm. 40
w stanie idealnym, raz założona 2. czarna dziewczęca spódnica, rozm. tak na XS/S, 158, stan: db ZA DROBIAZG 3. spódnica w kwieciste wzory rozm. z metki M w stanie idealnym szer. w pasie: 39cm długość: 60cm 4. mini w kropki atmosphere rozm. 40/42, stan: bdb- 5. lekko marszczona spódnica rozm. wg. mnie 36 na gumce, w stanie bdb 6,7. biała spódnica z paskiem rozm. M/L 8,9. spódnica brązowa z paskiem, w kwiaty, rozm. 42, stan:bdb. ja ją nosiłam na 38/40 i była ok 10. spódnica czarna w białe kwiaty rozm. M/L, stan. bdb |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
1. mini TOPSHOP, rozm. 10, czyli 38 może być nawet 36, stan: bdb
2. spódnica w szkocką krate RESERVED, rozm. M, stan: idealny 3. mini w krate TROLL, rozm. M, stan: bdb- 4. spódnica w kwiatki, letnia, zwiewna, KIKI RIKI rozm.M, stan: bdb ODDAM ZA DROBIAZG 5. krótka spódniczka z paskiem, rozm. 38 z kieszonkami, stan: bdb 6. NOWA mini spódniczka biała TROLL, rozm. M do kompletu jest bluza 7. spódnica RESERVED rozm. S, stan: bdb (jest tylko troche pomięta) ODDAM ZA DROBIAZG szer. w pasie: 37,5cm szer. w biodrach: 45cm długość: 80cm 8. NOWA mała czarna sukienka VERO MODA (z metkami), rozm. 40 ma kieszonki po bokach ramiączka regulowane kosztowała 130zł, więc tylko za coś o podobnej wartości 9,10. biała spódniczka, stan: idealny rozm. na oko XS/S (podam wymiary) |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
1. spódnica NEW LOOK, rozm. 38, stan: bdb
2. mini czarna spódniczka TERRANOVA, rozm. M, stan: bdb 3. spódniczka w kropki atmosphere, rozm. 42, ale może być na 40-44, jest na gumce stan: bdb 4. biała spódniczka H&M, rozm. 40 założona tylko 2 razy, stan idealny 5,6. dżinsowa spódniczka z koronką rozm. 40-42 stan: bdb 7. mini w krate, jest z grubego materiału, rozm. 38, stan: bdb nie oddam łatwo 8. spódniczka z paskiem khaki rozm. z metki 40, ale wg mnie to 36/38 stan: idealny 9. spódnica Orsay wiązana rozm. 40 ale i na 38 też będzie dobra, stan: idealny nie oddam łatwo 10. spódnica w paski na gumce H&M rozm. L, rozciągliwa, na większe też będzie ok, stan: idealny szer. w pasie: 42cm długość: 40cm |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
1. spodnie z paskiem, rozm. tak na M (wymiary na zdjęciu) ODDAM ZA DROBIAZG
widać plamkę, a nogawki są minimalnie przetarte u dołu 2,3. dżinsy rurki NOWE TROLL z metką, rozm. z metki XL, ale to bardziej L nie oddam łatwo ( wymiary na zdjęciu) 4. czarne dżinsy z lycrą (wyższy stan) czerwone cienkie paski, stan: bdb chodzone kilka razy rozm. M (wymiary na zdjęciu) 5,6. białe rybaczki, rozm. S, stan. db ODDAM ZA DROBIAZG mają dwie mini dziurki w kroku 7. przylegające spodnie, biodrówki, rozm. 38, stan: założone zaledwie 3 razy, bdb+ 8. niebieskie rybaczki, będą dobre na S stan: bdb- 9. czarne dżinsy, rurki Cross z wyższym stanem rozm. z metki 38, ale wg mnie to 36 rozciągają się, stan: bdb |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
1. różowe spodnie (spina się je, jak na zdjęciu, do długości 3/4), rozm. 36, stan: idealny
2. rybaczki ecru, rozm. S stan: bdb 3. luźne spodnie w paski, letnie na 158cm na oko XS KYLIE, stan: bdb ODDAM ZA DROBIAZG 4. szwedy, dżinsowe spodnie rozm. 38, stan: bdb dł.: 94cm stan: 23cm 5. dżinsy rozm. 40, ale wg. mnie to 40/42, stan: bdb+ kupione w sklepie NEW LOOK w Anglii, tylko za coś super, nie oddam łatwo załozone tylko 3 razy mają wysoki stan długość: 102cm w pasie: 40cm w biodrach: 46cm szer. nogawki: 15cm stan z przodu: 21,5cm stan z tyłu: 29,5cm 6. dżinsy TROLL, rozm. L chodziłam w nich zaledwie kilka razy, ale nogawki były podwijane więc się troche przetarły i przebrudziły 7. dżinsy MANGO rozm. 40, stan: bdb suwak w rozporku się tylko troche zacina, ale odkąd je kupiłam tak było długość: 101cm w pasie: 43cm w biodrach: 49cm szer. nogawki: 16cm stan z przodu: 18cm stan z tyłu: 26cm 8,9. spodnie dżinsy rozm. 40 NOWE 10. czarne spodenki z paskiem Orsay rozm. 40 stan: bdb dobrze wyglądają do rajstop, idealne na jesień/zime |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
1. spodnie zielone HOUSE, rozm. L, stan: bdb
2,3. dzinsowe szorty, rozm 42, wg. mnie to 40, stan: bdb szer. w pasie: 42cm, rozciągają się do max ok 50cm długość: 25,5cm 4. różowe spodnie 3/4 z paskiem, rozm. z metki 40, ale wg mnie to 38 ODDAM ZA DROBIAZG stan: db+ 5. jasne skinny rurki rozm. 40, stan: bdb szer. w pasie: 39cm długość: 96cm szer. nogawki na dole: 12,5cm wysokość stanu z przodu: 23cm rozciągają się 6. dżinsy skinny F&F rozm. 38 z wyższym stanem stan: bdb szer. w pasie: 39cm stan z przodu: 24,5cm stan z tyłu: 34cm szer. w biodrach: 47cm szer. nogawki: 16cm długość: 104cm 7,8. NOWE z metką skórzane (ekologiczna) spodenki / szorty Fishbone, rozm. L NIE MA nie oddam łatwo Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-12-06 o 23:23 |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
1. jesienno-zimowy płaszcz TERRANOVA, rozm. wg. mnie M, stan: bdb z kapturem
2,3. kurtka zimowa, rozm. M, stan: bdb wewnątrz polarowa ma kaptur, ładnie się układa do sylwetki 4,5,6. zimowa kurtka RAVEL rozm. L NIE MA generalnie jest w stanie bdb, ma wade - trzeba wstawić suwak(jest zepsuty) i nie zapina się przy szyi (zdjęcie 5 i 6) była droga Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2013-02-17 o 17:47 |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
1. biustonosz Panache Cleo model Bobbie, rozm. 32H, czyli 70H NOWY
najchętniej na wymiane za inny biustonosz w rozmiarze 75G/75FF 2. biały biustonosz UNIKAT rozm. 75D stan: db 3. niebieski komplet do spania : koszulka na ramiączkach i spodenki, rozm. S raz założony i wyprany 4. Gorset Talia to komfortowy i elegancki pas wyszczuplający. Elastyczne dzianiny oraz wszyte elastyczne fiszbiny doskonale wyszczuplają i modelują talię. Gorset bardzo stabilny, nie przesuwa się podczas noszenia, zapinany z przodu na podwójny rząd haftek. Całość wykonana z wysokiej jakości, gładkiego materiału pokrytego kwiatowym nadrukiem. Produkcja: polska, jakość pierwsza. Skład materiału: elastan 18%, poliamid 82% rozmiar L obw. talii (cm) 77-83 wysokość całkowita: 43cm wysokość samego pasa: 17cm (zaczynająca się od tego paska) Kolor beżowy Jest nowy w oryginalnym pudełku i kosztował 99 zł - w zamian tylko coś ekstra. 5. kostium dwuczęściowy, majtki rozm. 40 góra z metki 44C, ale obwód był dosyć mocno skracany, wychodzi 85G ogólnie jest w bdb stanie, ale przez to że obwód był zwężany, ramiączka z tyłu są blisko siebie ułozone 6. NOWY biustonosz Curvy Kate EMILY grape black 75G cena sklepowa to 159zł, tylko za coś o podobnej wartości najchętniej za inny w podobnym rozmiarze 7. NOWY biustonosz Cury Kate z kolekcji Showgirl Thrill me 75G najchętniej za ten sam 75F/70G, albo inny 75G/75FF 8,9. legginsy 3/4 KNITTEX rozm. 2 nie były używane, ale zgubiłam sznureczki do nich, dobrze będą wyglądały też bez nich |
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
1. biały biustonosz UNIKAT rozm. 80C, stan: db
2. czarny biustonosz UNIKAT rozm. 80C stan: db+ odpinane ramiączka 3. czarny biustonosz UNIKAT 80D stan: db odpinane ramiączka 4,5. ecru biustonosz Belle Femme 80D stan: dst 6. ecru biustonosz Marks&Spencer 80DD stan: idealny 7, 8,9,10.czarny koronkowy biustonosz Marks&Spencer 75G stan: idealny, ubrany raz i wyprany ma silikon (na zdjeciu), można go nosić bez ramiączek najchętniej za inny w podobnym rozmiarze |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
1,2. rajstopy KNITTEX beż NOWE
3,4. podkolanówki GATTA w paski NOWE 5. NOWE podkolanówki-japonki czerwone KNITTEX 6,7. NOWE getry DOKŁADKA 29.10. 8,9. stanik silikonowy NOWY w oryginalnym opakowaniu, miseczka C wg opakowania nie oddam łatwo Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-10-29 o 14:55 |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
1,2. pasek stan widoczny na zdjęciu
3. pasek stan: bdb 4,5. pasek z łańcuchem Bershka stan: idealny 6,7. pasek na talie stan: idealny 8. czarny pasek stan: bdb 9,10. pasek zebra nie był używany, już przy zakupie miał taka jakby rozmazaną farbke (zdjecie) |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
1,2. skórzany pasek stan: bdb
3,4. pasek, stan: bdb 5. pasek, stan jak na zdjęciu 6,7. pasek, stan jak na zdjęciu 8. opakowanie na płyty NOWE 9.. pajączek 10. filofun |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
1,2,3. telefon komórkowy SIEMENS C65 z ładowarką i słuchawkami
generalnie jest w dobrym stanie, używałam go ponad rok temu i coś z baterią było nie tak, była wymieniana, ale pamiętam, że zdarzało się, że się zawieszał. 4. okulary ZA DROBIAZG 5. quiz ekologia i religia za drobiazg 6. kask dla chłopca 7. szkatułka NOWA 8,9. ramki na zdjęcia 10. gra komputerowa WORMS 3D oryginlna nie jest porysowana, kosztowała 100zł |
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
miejsce na dokładke
Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2012-10-05 o 00:12 |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.