|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
makijaż
Lubię makijaż delikatny. Do tej pory używałam tylko pudru w kremie (matującego Ireny Eris) i pudru w kulkach (brązującego Avonu) oraz tuszu do rzęs. Chciałabym dodać różu na policzki i w najbliższym czasie zaopatrzyć się w korektor albo firmy Paloma albo Art Deco. (raczej ten drugi). Problem z tym że nie wiem od czego zacząć robiąc makijaż. Czy osoby bardziej doświadczone mogłyby napisać jak one to robią? Nie wiem, czy jeżeli użyję korektora Art Deco powinnam zrezygnować z pudru w kremie? Jak ktoś ma chwilkę to może napisać krok po kroku co robić. Będę wdzięczna za każdą opinię.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: makijaż
powiem ci jak ja to robie, poniewaz nie jestem od tego specjalista, ale robie to chyba dobrze, skoro wygladam ładnie
najpierw nakladam korektor w miejscach zaczerwienionych lub tam gdzie mam jakies wypryski, czasem by zatuszowac cienie pod oczami, nastepnie nakladam podklad w kremie a pozniej przypudrowuje pudrem sypkim, nastepnie troche rozu, i efekt gotowy!! pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
makijaż
Witam mam pytanie jak powinnam się malowac? Jakie kolory do mnie pasują ( jestem szatynką o piwnych oczach). I jak najlepiej poprawić niedoskonałości cery ( niweielki trądzik) . Z gory dziękuję za odpowiedż.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Re: makijaż
Załaduj zdjęcie jeszcze raz, bo nic nie widać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.