|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
wakacje w Bułagarii
Witam
Osobiście moge polecić wszystkim wakacje w Bułagarii. Cena za opcje allinclusive jest śmieszna w porównaniu z tym co mamy w naszym kraju.Kto lubi dużo leżeć i mieć wszystko podstawione pod nos ten spokojnie może jechać do Bułagarii |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: wakacje w Bułagarii
Polecam narty w Bułgarii, rok temu byłam na wyjeździe z BP w miejscowości Bansko. Z językiem nie problemu, Bułgarzy dobrze mówią po angielsku
Fajny klimat tam panuje, fajne trasy i widoki!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Polecam całe wybrzeże Bułgarii a im dalej od turystycznych miejsc tym taniej
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Witam, ja chciałabym się dowiedzieć czy któraś była w Bułgari w Hotelu Diana **, jedziemy z grupa znajomych i szukam jakiś informacji niestety wszystko co udaje mi się znaleźć to opinie po obozach czy koloniach (domyslilam sie juz ze jest to popularne miejsce dla >18) my tez nie mamy duzo więcej (22-24lata) i nie wymagamy jakiś luksusów. Chcialam tylko wiedziec czy np z biura podroży trafia się nie wiem do innych pokoi z klimatyzacją np.
![]() a i jeszcze jakieś fajne kluby gdzie są i które warto zaszczycić swoja obecnością pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- i jeszcze chciałabym zapytać jak z pogodą w Bułgarii w 1 połowie września ![]()
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Ja się wybieram do Słonecznego Brzegu, w sumie to w Bułgarii będę drugi raz. Ogólnie może i jest dużo ludzi ale jest także gdzie się pobawić
a o to mi także chodzi![]() Kajol - niestety nie znam miejsca, ale myślę że jak napiszesz maila lub zadzwonisz do biura z którego jedziesz to powiedzą Ci o klimie. Albo może będziesz mogła "zaklepać" taki pokój? A co do klubów...to tam jest ich ogólnie sporo, na pewno znajdziecie jakiś Wam pasujący a pogoda we wrześniu jest taka do plażowania
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
dzięki za pocieszenie z pogodą, martwiłam się że we wrześniu może być już trochę kiepsko
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
zastanawiam się nad spędzeniem wakacji w Bułgarii, którą część najlepiej odwiedzić, żeby rozsmakować się w jedzeniu i przy okazji skorzystać z plażowania?
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

Fajny klimat tam panuje, fajne trasy i widoki!