|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
koszuli jeansowych, kominów, rękawiczek, lordsów, brązowych balerin...
nieaktualne
szukam: - koszuli jeansowej M -komin - sukienki rozmiar M odpowiedniej na 100dniówkę, tylko modne, najchętniej z asosa h&m - krótkie spodenki M, grubsze, takie na zimę - spodnie M (rurki, mile widziane kolorowe,ale także i czarne) -brązowe baleriny 39 -biała koszula damska, na krótki rękaw -male channelki -spódniczki rozkloszowane -czarna kopertówka -tregginsy m -biala bokserka 'czysta' bez niczego, najchętniej prązkowana -boyfreind blazer 38, najchętniej zielony - t-shirty z ciekawymi nadrukami -balsam do ciała -ramoneska czarna 38 - bransoletki pandorki, rzemyki z charmsami - jasne, skórzane rękawiczki macie coś? PROSZĘ O LINKI LUB ZDJECIA nie znalazłaś nic u mnie? napisz - zaraz będę dokładać rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- hop
Edytowane przez kontrargumenty Czas edycji: 2012-11-10 o 21:48 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: koszuli jeansowych, kominów, rękawiczek, lordsów, brązowych balerin...
kominów pełno jest, prędko coś znajdziesz, może w Reserved lub H&M?
radzę udać się do H&M lub C&A po białą prążkowaną bokserkę. jeśli chodzi o kurtkę - Stradivarius lub Bershka, ew. Zara ale tam drożej rękawiczki skórzane - może znajdziesz w C&A z balsamów do ciała niedrogich mogę polecić Ziaja Kozie Mleko, nieco droższy Neutrogena formuła norweska rozkloszowanych spódniczek szukaj w Stradivariusie, nie gardź również second handami ![]() z tymi chanelkami to tego... dużo tego w internecie. jedna z moich propozycji: http://allegro.pl/kremowa-chanelka-p...698696248.html i druga propozycja, tym razem czarna: http://allegro.pl/torebka-gwiazd-szt...701763712.html nie jestem powiązana z tymi sprzedażami, wysyłam tylko to co znalazłam i uznałam za interesujące )mam nadzieję, ze trochę nakierowałam. btw lista zakupów długa, zajmie Ci trochę czasu jej zmniejszenie
Edytowane przez classic_chic Czas edycji: 2012-10-16 o 17:14 |
|
|
|
#3 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chodzi o to żeby zaoszczędzić i wymienić rzeczy których już nie nosze na te, które mogą się przydać
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie szare rękawiczki i balsam do ciała
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie balsamy do ciała i koszula jeans
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
up
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

PROSZĘ O LINKI LUB ZDJECIA