|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kamerzysta
dziewczyny chciałabym się poradzić w kwestii kamerzysty na ślubie i weslu. Zaczęłam się tym interesować i pytać co gdzie i za ile
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kamerzysta
up
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
no ja mieszam na pograniczu łódzkie - śląskie i my pałcimy coś ok 1500 zł w tym są 2 oryginały HVS i DVD oraz dwie kopie w tym formatach. Czy coś wiecej nie wiem, kamierzysta chciał nasze zdjęcia z dzieciństwa żeby zamieścić na wstępie.... ale głupio sie przyznać ja nie ma nam dopiero gdzieś z II klasy podstawówki więc zrezygnowaliśmy. Dodatkowo wspomne, że kamerzysta to ojciec chłopaków którzy tworzą zespół (rodzinny biznes) - wie jaki układ zabaw mają synowie tym samym wie kiedy i gdzie skierować sie z kamerą.
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No właśnie jeden kamerzysta powiedział 1600 a drugi ok 800 za wedłgu mnie dokłądnie to samo czyli od błogosławieństwa przez ślub wesele oczepiny i plener. Dlatego zastanawiam się co jest grane ze różnica jest ak kolosalna bo 800 zl to nie mało dlatego chce sie dowiedzieć jak to u Was było lub będzie
![]() |
#5 |
BAN stały
|
my zapłacilismy kamerzyscie 1000zł był na weselu od samego poczatku tzn od wszystkich uroczystosci w domu pana młodego, dostalismy póxniej 2 kasety w oryginale, kopie robilismy sami w domu, z kasety jestem zadowolona. co do muzyki na kasecie, która została wmontowana to sami podalismy utwory, ktore chcielismy zeby sie tam znalazły, nie chcielismy zeby ktos wmontował nam jakies disco polo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No właśnie udało mi się znaleźć kamerzystę za 800 zł musimy się do Niego z narzeczonym przejść i zobaczyć jakieś jego dzieło
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
u nas na poczateku był album zdjęć od dziecinstwa do razem i podkład muzyczny na moje zyczenie Reni Jusis "kiedys cie znajde". Pozniej w domu, podwórko, krzaczki, "bramka"
![]() A na koniec skrót od początku "w starym kinie". |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Elu a jeśli można wiedzieć ile Wy zapłaciliście???
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ja płace za kamerzyste i sesje zdięciową w studio 1300 zł w tym są 3 kasety HVS i 3 płytki DVD + teledysk z przyjęcia weselnego ... kamerzyste mamy od błogosławieństwa w domciu do 4 rano oczywiście na poczatku wspomnienia z dzieciństwa ... oraz z naszej znajomości + zaręczyny .... co do zdięc to 15 ujęć + 5 gratis ( razem 20 )w albumie ślubnym ... także widzę że nie przepłacam
![]() PozDrawIam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak któraś jeszcze moze mi pomóc to niech pisze ile i za co dokładnie zapłaciła
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]()
My płaciliśmy 1000 zł. i wchodziło w to: plener ok. 40 min przed mszą ,msza i część przyjęcia ślubnego. Dostaliśmy 2 płyty dvd. I jestem strasznie zadowolona, są super nagrane, zmontowane, z delikatnym podkładem muzycznym. Naprawdę wspaniała pamiątka! Oglądam bardzo często!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mamy 2xVHS -orginał i kopia DVD film na 2 cd (I i II czesc, dłuzszy od vhs) pan przyjechał do domu ok 16:00 i był chyba do 02:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dobra cena Elu, ja sie rozgladalam juz i kamerzysta na tyle godzin we wroclawiu oscyluje w granicach 2000
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem czy pan od video pojechałby tak daleko, ale gdyby panienki z Lublina, Warszawy poszukiwały to myslę ze tak... i cena pewnie nie wiele wyższa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
mskladaczku (chyab dobrze odmieniłam prawda?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.