|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
puder Shiseido i Cils Booster Lancome
Czesc Dziewczynki!
Mam do Was pytanko i licze, ze mi pomozecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: puder Shiseido i Cils Booster Lancome
Co do bazy Cil Booster wypowiadac się nie będę bo takowej nei posiadam... i wydaje mi się że w Polsce jej sie nei zdobedzie, może po prostu producent jej nie włączył do oferty. Ja mam bardzo jasną - wampirkową wręcz karnację - i używam właśnei L1 - nie masz się co obawiać, efektu gejszy nie będzie na pewno, bo on prawie wcale ni edaje koloru, ten efekt rozświetlenia jest bardzo delikatny i dyskretny. Co do stosowania? Hmmm... tego nei wiem dokladnie, mogę powiedzieć jak ja to robię
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedz Smoczyco
![]() Jak zauwazylam Ty jestes fanka meteorkow Guerlaina ![]() Musze je wyprobowac w perfumerii, tylko ze wolalabym puder prasowany, bo latwiej go schowac do torebki, a slyszalam, ze takie meteorki sa bardzo drogie ![]() Ale... czego się nie robi zeby pieknie wygladac ![]() Mam do Ciebie jeszcze jedno pytanko, bo wiem, ze testowalas już sporo kosmetykow, wiec może ten tez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kochana Szyszko
![]() No testowałam bo ja jestem pudernica z krwi i kości i w ogóle lubię takie tam rózne, kremki, maseczki itp ![]() Meteorków sprasowanych nie miałam - fakt, są bardzo drogie, w sklepie chyba z ponad 500zł! ![]() ![]() ![]() Droga Szyszko jak żywo takiej bazy pod tusz nie miałam nigdy. Moze faktycznie taka baza Heleny Rubinstein jest u nas? Prawdę powiedziawszy nie mam pojęcia bo się nigdy nie interesowałam. Ale nie powinnaś się martwić - jakąś bazę dostaniesz na pewno - z cała pewnością Shiseido ma taką, i wydaje mi się że jeszcze Artdeco. Całuski!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.