![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopad - WYMIANA dla każdego ;)
NIEAKTUALNY, ZAPRASZAM DO NOWEGO!
Zapraszam! Witam w moim wymiankowym wątku ![]() Zasady jak u wszystkich, przedewszystkim: *uczciwość ![]() *wysyłka tylko poleconym *ja odpisuję u Ciebie, TY U MNIE *nawet jak nic nie znajdziesz/zrezygnujesz, to napisz, nie gryzę! ![]() Najchętniej wymiana za wish (jak coś masz napewno się dogadamy ![]() ![]() W MIARĘ MOŻLIWOŚCI PROSZĘ O LINKI! _________________________ ___________________ ![]() już mam kurtkę na zimę, więc nie szukam za niego innego płaszcza, aczkolwiek nie oddam łatwo i za bezcen ![]() [COLOR="Silver"] 2. Marynarka granatowa, mam z wymianki (niestety na mnie troszkę za duża), r.S/M, stan prawie idealny.. (zdjęcia zapożyczone od wizażanki ![]() WYMIENIĘ TYLKO NA INNĄ MARYNARKĘ! 3. Bluzka tunika pasiak, z kokardą na plecach r. XS/S/M, długość - 69cm, stan bdb ![]() (zdjęcie zapożyczone od poprzedniej wizażanki ![]() 4. Podkład SLEEK make up - new skin revive - odcień BAMBOO, raz użyty 5. Róż CLINIQUE, odcień 01 New Clover, to miniaturka, jak nowa, raz przetestowana ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2013-01-04 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad - WYMIANA dla każdego ;)
1. Sukienka, ATMOSPHERE - prosto z Primarka w Londynie, kupiona w maju tego roku, r. 36, nowa, tylko przymierzona, marszczona góra, kolor jednolity (bez cieni jak na zdjęciu)
3. Super sukienka bombka, ORSAY, rękaw 3/4, rozmiar XS (ale S i małe M też ok), stan właściwie idealny 4. (trzy zdj.) Cudowna sukienka z Primarka z Londynu, kupiona w maju tego roku, z gumą w talii, wygląda bosko, r. 38, ale to XS/S, stan bdb++, 5. Tunika/sukienka, BAY, na zdjęciu widać małe odprucie - można zszyć, r.38, oprócz opisanej wady stan bdb- 6. (dwa zdj.) Prześliczna sukieneczka, NOWA BEZ METKI, posiada jedną wadę fabryczną widoczną na zdjęciu, i gdzieś miała też malutką, niewidoczną plamkę, nie mogę teraz znaleźć.. mam z wymianki, r. S/M/L - jest mocno rozciągliwa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-12-09 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Spódniczka bombka marszczona, szara, z kokardką, założona zaledwie jeden raz, więc stan idealny, rozmiar na oko S (ale M też myślę, że wejdzie, bo jest rozciągliwa), ślicznie leży
2. Piękna spódnica MAXI, w kolorach: brązowy, beżowy, jasnoniebieski, ogólny stan bardzo dobry-, ma duuuży maksymalny "rozstaw", przy obkręcaniu się pięknie faluje, Wymiary: -w w najwęższym momencie (na samej górze) - 34cm - dł.całk.: 68cm - spod spodu widać brązową podszewkę ) 3. Śliczna, zwiewna kolorowa sukienka, zwężana na plecach (zdj), na ramiączkach krzyżujących się z tyłu (można je odpruć i przedłużyć - są z zapasem), bardzo ładnie leży. Nie ma metki, więc napiszę wymiary: 35cm w biuście, ale da się spoooro rozciągnąć, zwężenie pod biustem: min.:22cm, maks: 47cm, dług. całk: z przodu-92cm, z tyłu-66cm, stan bdb+ 4. Falbankowa spódniczka floral, ATMOSPHERE, r. S (na metce 42, ale była zwężana), stan bdb-- (parę nitek powychodziło, ale nie jest to widoczne) 5. Spódniczka rozkloszowana, ORSAY, z podszewką, śliczna, r. XS/S, stan idealny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-11-01 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
3. Kurteczka/katanka jeansowa, jest świetna!, r. L (jednak najlepsza na S. L-ka może się nie wcisnąć), stan idealny
4. Kurteczka/katanka jeansowa,na wzór marynarki/żakietu, r. M (ładnie na S), stan bdb+ 5. Koszula damska, NO NAME (ale widziałam identyczne w sieciówkach), podpinane rękawy i boki, zapinana, lekko taliowana, śliczna, r. M (noszę na S), stan bdb++ 7. Militarny sweter, z łatami na rękawach, S/M, stan bdb WYMIENIONY! 8. Polarowa kangurka, cieplutka, r. XXS/XS/S, kupiona na allegro, stan bdb+++ ![]() ![]() ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-12-29 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Krótkie spodenki, intensywny żółty kolor, z tyłu w pasie posiadają dwie zszywki dla zwężenia (mogę rozpruć), rozmiar z metki S, ale dla mnie bardziej M, stan db+
2. BIAŁE! szorty, Big Star, kolor przekłamany, rozmiar M, stan idealny- 3. Jeansy rurki, brąz khaki, ze stałymi przetarciami na nogawkach, ROSSA MISS jeans, rozmiar z metki M (na S też dobre), stan bdb - były mało noszone 4. Spodnie w kant, elegackie, FERVENTE, z imitacją kieszeni, z trzema guzikami (jeden schowany, niewidoczny), ze szlufkami na pasek, są ciepłe, nadają się też na zimę na grube rajstopy, rozmiar 36/38, stan idealny 5. Jeansy, dla chętnych zmierze i napiszę coś więcej, na oko to M ![]() 6. Czarne spodnie, z gumkami w pasie i przy kostkach, C&A, rozmiar został odcięty więc podam wymiary bez naciągania: 43cm w pasie, 14cm przy kostce, dł. całk.: 82cm, stan db 7. Rybaczki granatowe, w pasko-kratkę? , CARRY, rozmiar z metki XS, ale jak dla mnie to S/M, stan bdb 8.Rybaczki białe, z dwoma kieszonkami z przodu, i imitacją kieszonek z tyłu, w środku wszyta gumka dla zwężenia (mogę usunąć), rozmiar z metki 146 - XS, stan bdb, 80% bawełna 9. Rurki, taki trochę marmurkowy pudrowy róż z wyższym stanem, są śliczne, ale niestety za duże na mnie , mam z wymianki, TOPSHOP Jamie, rozmiar z metki: W28 (71cm) L32 (81cm), mają lekko podwyższany stan, sprane metki tutaj zdjęcia malutkich plamek: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1349533660 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1349533660 WYMIENIONE! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-12-29 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Top sportowy, PUMA, biały z czarnym napisem, 100% bawełna, rozmiar z metki M, stan bdb+
2. Tunika brązowa, w białe kropeczki, a na dole, przy dekolcie i rękawkach w paseczki, przy ramionach po trzy guziczki-serduszka, rozmiar z metki na170 (na 152 też jak najbardziej ), dług. cał.: 62cm, stan bdb - początkowo miała długie rękawy, jednolite brązowe, króre ścięłam przy samym początku, i jest zgrabniutko 3. Sweterek golf, krótkie, zgrabne rękawki, H&M, rozmiar z metki 40 (według mnie 36), stan bdb- 4. Bluzka, tzw. collegówka, z rozciąganym dekoltem (może opierać się na ramionach), z napisem z fajnego materiału, rękawek 4/5, rozmiar z metki na 164, stan bdb ![]() 5. Biała tuba, XS/S, stan bdb 6. (dwa zdj.) Bolerko ażurkowe, koralowa czerwień, rozmiar na oko XS/S, stan bdb+++ 7. Koszula, krótki rękawek, kolor i wzór jak na zdjęciu, H&M, rozmiar S/M na oko, metki przy szyi obcięte, stan bdb 8. Koszula biała w niebieskie kwiatki, krótki rękawek, ORSAY, r.36, na rękawkach sznureczki do regulowania szerokości, bez jednego guzika, ale jest zapasowy - można doszyć, stan bdb 9. Bluzeczka limonkowa neonowa, PROMOD, metka odcięta, ale to S/M, stan bdb ![]() ![]() ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-11-01 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Płyta składanka rock n' roll'owa, zabawki, pasek na talię - pytać
![]() PERFUMY FM, z kolekcji HOT COLLECTION - zaperfumowane 30%! FM 33 - Orzeźwiająca moc jaśminu, białej róży, bambusa, jabłka i cytryny. mam pudełko do nich, ilość do napisu "by Federico Mahora - mam pudełko Torba, mieści A4, mam z wymianki, jednak jest mi już zbędna, na zdjęciach ukazane wady ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-11-02 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Super polarek, ROXY, rozmiar L, ale wg mnie już na S jest dobry, na zatrzaski przy szyi, stan bdb
2. Koszula damska, NO NAME (ale widziałam identyczne w sieciówkach), podpinane rękawy i boki, zapinana, lekko taliowana, śliczna, r. M (noszę na S), stan bdb++ 3. Gorsecik, FISHBONE, usztywniany drutami, mam z wymianki, r.36 (na metce M, ale był zwężany przez poprzednią wizażankę), stan bdb++ z tego co pamiętam to był nie noszony wogóle, przeze mnie również 4.Top na ramiączkach, w rzeczywistości nie jest taki ostry, Villa clothes, r.S, stan wręcz idealny 5. Militarny sweter, z łatami na rękawach, S/M, stan bdb 7. Bokserka, modny fason, ramiona łączone na plecach, NEW YORKER, rozmiar z metki M, stan db+/bdb- 8. Koszula zapinana, z krótkim marszczonym rękawkiem, mocno zielona, PRETTY GIRL, rozmiar z metki S (36), stan bdb+/idealny, ładny krój ![]() ![]() ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-12-09 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
UWAGA! TELEFON WYMIENIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE NA INNY TELEFON DOTYKOWY W STANIE BDB! NA INNE PROPOZYCJE NIE ODPOWIADAM. 1. Telefon Samsung Star II, stan bdb, gratis dodam etui dopasowane do tego modelu Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-11-01 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
w dół!
![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-12-26 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA! 1. - 6. CAMEIEU, r. XS/S, wszystkie stan bdb+ (w czerwonym jedynie malutkie rozdarcie pod paszką - mogę zszyć) NIE MA PIERWSZEJ! 7. Uroczy sweterek bolerko, r. XS/S/M, MISS SELFRISGE, stan idealny - żadnych zmechaceń 8. Sweterek ażurkowy, KAPPAHL, r. S/M, stan bdb+ ![]() ![]() ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-12-09 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA! 1. (dwa zdj)Jeansy, CALVIN KLEIN, rozmiar W27 ![]() 2. Top, no name, r. S, stan bdb 3. Koszulka, dekolt obszyty koronką, DENI CLER, r. XS/S, stan bdb+ 4. Urocza koszulka, RESERVED, r. S, stan bdb++ 5. Koszula w kratę, nie wiem jaka firma - metka odcięta, r. S/M, stan bdb+ 6. Koszula obszywana ciemniejszą nitką, r. 2 (jak dla mnie S/M), stan bdb+ 7. (dwa zdjęcia) Top kwiatowy, z ramiączkami które można bezboleśne odciąć ![]() 8. Spódniczka rozkloszowana, z zipem, MAX STUDIO, r. S, stan bdb ![]() ![]() ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-11-10 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA! 1. (dwa zdjęcia) Sweterek, BIG STAR, z przeszyciami po bokach - starałam się ukazać to na drugim zdjęciu ![]() 2. Top, H&M, r.S, stan bdb++ 3. Top, ORSAY, idealny do spódniczek z wyższym stanem, r. S, stan bdb++ 4. (dwa zdjęcia) Spódniczka moro, rozkloszowana, r. M, stan bdb++ 5. Top, r.XS/S, stan bdb 6. Spódnica ołówkowa, czarna, r. S, stan bdb++ 7. Narzutka swetrowa dziergana, ASOS, r. S/M, z wymiany mam, jednak nie mam jak nosić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-12-07 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA! 21.12.12r. 1. Sukienka rozkloszowana, r. M, stan bdb, jest śliczna ![]() idealna na bal, sylwester i inne imprezki ![]() DOKŁADKA! 26.12.12r. 2. Zestaw do domowego wybielania zębów American Smile ![]() (zdjęcie zapożyczone z internetu) w skład zestawu wchodzą: - 2 nakładki termokurczliwe - na górne i dolne zęby -2 strzykawki z żelem wybielającym - kartonik z odcieniami zębów - instrukcja w języku polskim Data ważności: do końca stycznia 2013r ![]() DOKŁADKA! 30.12.12r. 3. Mozaika różów NYC - N.Y.C., Color Wheel Mosaic Face Powder, jak nowa tylko maźnięta, świetne recenzje KWC DOKŁADKA! 3.01.13r. ![]() 5. NOWE okulary zerówki, z Claire's, są koleżanki i ona szuka w zamian wyłącznie innych, z cieńszymi oprawkami ![]() Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2013-01-03 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
iiiiiiiio
Edytowane przez trolololo26 Czas edycji: 2012-11-01 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
i prawie od=statni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
iiuhyi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
khkkj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1351772178 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1351772403 ?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś za koszulę
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1351772403 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1351772403 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1351772761
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2012-11-01 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
może coś tym razem za militarny sweter?
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic mi się nie przyda, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za ten sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1351772761 ? Jeśli coś znajdziesz, to podasz mi wymiary(długość i szerokość) I skład?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za: Koszula damska
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
kiedys byłaś zainteresowana u mnie kosmetykami perfecta, niestety wtedy nic nie znalazłam ale teraz wpadł mi w oko brązowy sweterek. może tym razem się uda wymienić?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.