|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
co w sobie lubicie?
Zadam wam trudne pytanie
Jak w temacie, ale zaznaczam ze nie chodzi mi o wyglad (bo taki watek juz byl), tylko o cechy charakteru. Schowajcie skromnosc do kieszeni i napiszcie co sprawia ze jestescie fajni i dlaczego warto was poznać .Mam nadzieje ze wątek się przyjmie i skloni was do pozytywnych mysli na swoj temat
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: co w sobie lubicie?
Zdecydowanie poczucie humoru
Wiem,ze mam i bardzo cenie u ludzi.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
nie boję się wyrażać swojej opinii-to narazie byloby na tyle,potem pomyślę nad tym głębiej i może znów coś napiszę
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Spostrzegawczość-nie znam drugiej tak spostrzegawczej osoby jak ja-zauważam wszystko o 10 sek. wcześniej niż przeciętny człowiek.Poza tym, zauważam dużo więcej.
Może nie tyle to lubię, co jestem z tego bardzo dumna, to bardzo przydatna cecha.A lubię to, że jestem fajna i bezproblemowa.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Lubie w sobie moje poczucie humoru, zwykle w towarzystwie to ja rozbawiam ludzi sama tez lubie się smiać do rozpuku
Lubie w sobie to ze do tej pory nikt sie na mnie nie zawiódł a za przyjacielem pójde w ogień. Wogóle chyba jestem fajna tylko brak mi pewności siebie niestety
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
hmmm
jestem szczera do bólu, nigdy nie kłamię, dla bliskiej mi osoby mogłabym zrobić wszystko, nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych wierzę w siebie, w swoje marzenia, w ludzi, pracuję nad sobą, swoimi wadami, staram się nie ranić bliskich mi osób. reasumując tak, chyba lubię siebie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm chyba to,że ludzie mogą na mnie polegać... jeśli zdradzą mi swoją tajemnicę to wiedzą,że pół miasta się o tym nie dowie
Moje poczucie humoru... (chociaż niektórych podobno też irytuje ![]() Dotrzymuję słowa. Podobno "zarażam" optymizmem... ![]() Nie jestem skąpiradłem
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
I może jeszzce to w sobie cenię..że potrafię pójść na kompromis- w razie potrzeby
Ale też potrafię walczyć o swoje .I chyba jeszcze to,że dla bliskiej osoby potrafię zrobić z siebie durnia .Albo wykłócać się o coś za tego kogoś.. (kiedyś w autobusie "najechałam" na chłopaczka który ciągle machał i dotykał plecakiem moją przyjaciółkę po twarzy.. ona na to nie zareagowała-ale ode mnie mu się dostało )Jestem lwicą...jeżeli widzę ,że dzieje się krzywda moim bliskim
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubie sie chwalic ale tym razem zrobie wyjatek
![]() chyba moje poczucie humoru ludzi przyciaga i tez uwielbiam ludzi ktorzy potrafia sie szczerze smiac, nienawidze takich smutasow co wiecznie narzekaja jestem szczera, czasem az za bardzo ![]() i potrafie sluchac, niby proste ale nie kazdy potrafi sluchac tego co sie mowi mam kumpele, ktora wymaga od in. aby jej sluchali, ale jak sie chce zeby ona cos tam poswiecila pare sekund to nigdy nie ma czasu itd.pozdr.
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie umiem sie obrażać ...
![]() po prostu - lubie ludzi |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też napiszę
w sobie to lubię żarty (moje poczucie humoru) zawsze bawię towarzystwo i mówią że jestem dobra w rozchmurzaniu smutasów i słuchać umiem i pocieszać(jak tylko ktoś mi pochlipuje do słuchawki to prędziutko biegnę na ratunek) i jestem miła i dobra dla ludzi i zwierząt hihihi)
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Fajny topic
zmusza do zastanowienia... Po pierwsze OPTYMIZM -to się w głowie nie mieści jak mi to ułatwia życie Po drugie SILNA WOLA -jeżeli uda mi się przekonać do czegoś samą siebie to na pewno się nie zniechęcę po trzech dniach. Inna sprawa, że często postanawiam zrobić/robić coś, do czego nie mam przekonania i wtedy d*** a nie silna wola Po trzecie SPONTANICZNOŚĆ -jakieś 4,5 lat temu wydawało mi się, że muszę być ciągle silna i ukrywać swoje emocje ale się przełamałam i potrafię się cieszyć byle czym I ostatnie, może nie cecha charakteru ale cecha
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie ze tak szybko podlapalyscie temat
![]() Ja lubie swoja szczerosc, chociaz to nie jest najlepsza reklama mojej osoby bo niektorzy niechetnie otaczaja sie ludzmi szczerymi... ![]() Wydaje mi sie też, że jestem osoba "do tańca i do różańca" . Bardzo cenie naturalnosc - sama taka jestem i co najwazniejsze pozwalam ludziom być przy mnie "sobą". I wlasnie to w sobie lubie - jestem naturalna, nie tlumie emocji, pozwalam sobie na spontanicznosc itp. Jak pozniej sobie cos przypomne to jeszcze dopisze, teraz musze zmykać
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
A ja uwielbiam pomagać swoim bliskim, nieraz tym dalszym też...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
hm.. ja lubię w sobie to, że mimo swej odpowiedzialności strasznej, potrafie byc szalona. równiez lubię w sobie to, że ludzie lgną do mnie i nie mam chyba żadnych wrogów. i lubię w sobie to, ostatnio nauczyłam sie uśmiechać.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
naprawde trudne pytanie hmmm ja mysle nad tym i mysle juz 10 minut i nic mi do glowy nie wpada
czyzbym nie miała żadnych zalet a może to co w sobie lubieto to, że sie nie wywyższam i zawsze staram sie byc usmiechnieta, miła szczera i otwarta do ludzi a jednak mam jakąś zalete a juz myslałamze ze mną źle
|
|
|
|
|
#18 |
|
Mrs Mrau
|
a ja mam anielską cierpliwość
(jak przypomne sobie więcej to dopiszę )
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Hmm mi też to pytanie sprawiło trudność, już łatwiej byłoby wypisać co w sobie nie lubie
, ale myślę jestem osobę niekonfiktową, z która łatwo dojść do porozumienia,wydaje mi się, że nie jestem skąpa,chętnie dziele się swoimi rzeczami, i potrafię przyznać się do błędu...
|
|
|
|
|
#20 |
|
... choć nie Westwood
|
Poczucie humoru, spontaniczność, otwartość, szczerość i... sarkazm
Ten ostatni nie zawsze się innym z kolei podoba Ja w ogóle jestem wspaniała. I skromna!
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja napisze tylko jedna ceche, bo innych nie znam (same zle przychodza mi do glowy!
) - jestem DOBRA, ZA DOBRA!
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
ja lubie swoje poczucie humoru i wrazliwosc(zwlaszcza na krzywde innych)
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
tez cos w sobie lubie, lubie poczucie humoru i to, ze bardzo duzo sie smieje, lubie tez moj niezlomny optymizm i to , ze gdy cos lezy mi na sercu,potrafie o tym powiedziec
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
o jejq co ja w sobie lubie?
![]() lubie to, ze potrafie sie smiac z samej siebie, z swoich wad, jkis niedociagniec ![]() lubie swoja wrazliwosc, dzieki ktorej raz po raz uda mi sie naprawic swiat ![]() lubie w sobie swoj upor, dzieki ktoremu duzo juz osiegnelam lubie swoj pesymizm, ktory nie raz mi pomogl (dziwne nie?)lubie swoja szczerosc i otwartosc lubie swoje wady ![]() lubie swoja nieskromnosć
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Lubie w sobie otwartosc w stosunku do kazdego czlowieka,spontanicznosc, ,i chyba to wszystko
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Aktualnie to nienawidzę siebie
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię w sobie osobliwe poczucie humoru [czasami nie wiadomo, czy żartuję, czy mówię powaznie i to jest fajne
hehe], nieprzewidywalność pomysłowość [jej efekty sa rózne, ale co tam ]i to, że potrafię też smiać się z siebie. Poza tym jestem, wbrew pozorom, bardzo wrażliwa [za bardzo], co raczej mi sie nie podoba, bo jeśli na kimś mi zalezy,to ta osoba może mnie bardzo łatwo zranić każdym słowem [często nieswiadomie] ![]() A, zapomniałabym o indywidualności [teraz zobaczyłam to w innej wypowiedzi i od razu przypomniałam sobie], nie lubię byc taka jak inni, zawsze czyms sie wyrózniam, bardziej lub mniej świadomie No chyba niegłupia jestem, ale i tak za dużo już napisałam, więc na tym skończe
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię swój obiektywizm, racjonalne podejście do wielu rzeczy i poczucie humoru.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
fajny watek. dla odmiany moge pomyslec o tym, co dobre we mnie
lubie swoja szczerosc i indywidualnosc - staram sie nie isc na kompromisy w pewnych kwestiach i jestem wierna (staram sie byc) temu jaka jestem, nie lubie byc sztuczna, nie lubie rzucac slow na wiatr... wiec jesli cos mowie to z reguly to szczera prawda mozna na mnie liczyc - jak cos obiecam to zrobie wszystko, zeby dotrzymac (chyba ze zapomne, a zapominam niezwykle latwo, ale to juz temat na inny watek )jestem wrazliwa, czasem az za bardzo. chetnie pomagam ludziom, wierze w karme. jstem naturalna osoba i mysle, ze wiekszosc osob czuje sie swobodnie w moim towarzystwie. poza tym jestem madra i spostrzegawcza (jak koko ) i z reguly dobrze wyczuwam ludzi, mam tzw intuicje.do tego dochodzi poczucie humoru (specyficzne) - ogolnie fajna za mnie babka ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

.

Wiem,ze mam i bardzo cenie u ludzi.

Może nie tyle to lubię, co jestem z tego bardzo dumna, to bardzo przydatna cecha.

czyzbym nie miała żadnych zalet
a może to co w sobie lubieto to, że sie nie wywyższam i zawsze staram sie byc usmiechnieta, miła szczera i otwarta do ludzi