|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pomocy!! rozdwajajace paznokcie!!
mam rozdwajajace sie paznokcie... a nawet czasem kilku warstwowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: pomocy!! rozdwajajace paznokcie!!
bardzo duzo jest watkow na temat rozdwajajacych sie paznokci. skorzystaj z wyszukiwarki. ja dodam ze od dlugiego czas tez mialam strasznie rozdwajajace sie paznokcie. jakis czas temu ( ok 2 tyg) zakupilam sobie odzywke JOKO do rozdwajajacych sie paznokci i zaczelam pilowac je szklanym pilniczkiem (rewelacyjny). jak dotad wszystko OK nic sie zlego nie dzieje (odpukac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja tez kiedys uzywalam odzywke Joko i byla super do rozdwajajacych sie paznokci. moge ja polecic. ale pozniej chwilowo (jakies 2 miesiace)nie moglam jej dostac nigdzie u siebie w miescie i pazurki znow mi sie rozdwajaja a teraz zaczelam (drugi dzien) kuracje odzywka Nail Tek II.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
co do odzywek joko byly niedostepne przed pol roku bo...nie mieli....buteleczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
W sklepie jej nie kupisz. U kosmetyczki zaplacisz okolo 120-140zl ale na allegro sa tansze (50-70zl). Dzisiaj mam 2 dzien stosowania zobaczymy za 2 tygodnie czy bedzie lepiej. jesli nie to przezuce sie spowrotem na joko.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a ile kosztuje ta joko?? bo ta firma jest dosc tania wydaje mi sie... a mam odzywke do paznkci wlasnie z killys... jakis witaminowy mix... i jest nawet dosc dobra... tylko niestety nie moge sie przemoc i codzennie dogladac tych pazurow!! wrr!! ale teraz musze!! dawniej nawet moczylam pazurki w oliwie... ale nie pomagalo... a ini maja takie fajne lapki za darmo!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kiedy jescze je kupowalam to sztowaly kolo 6-7 zl ale teraz to nie wiem. Ale sa naprawde dobre. U mnie tylko joko sie sprawdzilo ale niestety pozniej jakis czas ich nie bylo i
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja zaplacilam w arkadii 11 zl. wszytsklie sa w takiej samej cenie. www.joko.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
oki!! dzieki.. narazie probuje killys mix... i bede je czesto pilowac... a jakby co to to joko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
killys mix? Chodzi tu o Witaminowa Bombe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja mam ten sam problem, a mianowicie strasznie mi sie rozdwajają paznokcie a do tego jeszcze zadzierają i łamią! zaczzełam przyjmowac kapsulki Szkrzypowita oraz kupiłam sobie kuracje utwardzającą JOKO - zapłacilam za to 10 zł. zobaczymy jaki da to efekt!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
ja ze swojej strony polecam na słabe paznokcie bombę witaminowa diademu, u mnie dała świetne efekty, praktycznie od niej zacznałam pielęgnacje moich paznokci, kosztuje około 10zł, tania a naprawdę warto!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
mi joko wogóle nie pomagała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.