|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Plastyka ud
Hej dziewczyny, czy któraś z was robiła sobie plastykę ud? Czy jesteście zadowolone z zabiegu? Jeśli tak to gdzie i u kogo ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Plastyka ud
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Plastyka ud
Hej ja się przymierzam. Mam problem z udami od lat, schudłam dużo a one niestety dalej są grube, szczególnie na górze, zarówno od wewnątrz i zewnątrz. Moim marzeniem jest mieć chude uda i móc chodzić w następne lato w krótkich spodenkach, albo w legginsach. Operację chciałabym zrobić w grudniu, najlepiej przed świętami. Udało mi się już odłożyć na to kasę. Wybrałam dr Daniluk, mam zamiar umówić się na konsultacje na przyszły tydzień. A Ty już się rozglądałaś po lekarzach? W ogóle jaki masz problem z udami? Wiem na pewno, że przy odsysaniu ważny jest wiek, żeby skóra się "przystosowała" do nowego rozmiaru.
Co do tych nieoperacyjnych metod to jestem sceptyczna, słyszałam, że nie są tak skuteczne jak operacja a mogą być nawet niebezpieczne (te zastrzyki z lipolizy czy jakoś tak). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.