|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla mi³o¶ników tej techniki. Lubisz decoupage? Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 527
|
moje pierwsze "dzie³o"
Witam, oto co stworzy³am. Jest to moja pierwsza i na razie jedyna praca, ot takie pude³ko które dosta³am od mamy ¿eby jej zrobiæ. mamie siê podoba, ale jestem ciekawa Waszego zdania, krytyka mile widziana ( warto wiedzieæ co poprawiæ w kolejnych "dzie³ach"), a pochwa³y jeszcze bardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moje pierwsze "dzie³o"
![]() Jak na pocz±tek to ca³kiem nie¼le ![]() ![]() Moje zastrze¿enie dotyczy wykoñczenia, a dok³adnie miejsca gdzie koñczy siê bia³y kolor, a zaczyna jaki¶ inny (w ¶rodku), mo¿e siê czepiam ![]() czekam na kolejne prace i jestem pewna, ze ka¿da z nich bêdzie lepsza od poprzedniej, trening czyni mistrza ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dziêkujê bardzo. tak bardzo skupia³am siê na wierzchu ¿e trochê pominê³am ten ¶rodek i faktycznie jest byle jaki ale w nastêpnych pracach siê poprawiê
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osio³ek z zak±tka :)
Wiadomo¶ci: 11 757
|
Jak na pierwsze dzie³o to bardzo dobrze
![]() Pomijaj±c ¶rodek o którym pisa³a Alinka ja jeszcze da³abym kraka bardziej spontanicznie. W tej chwili kraka na boku odciê³a¶ na równo motywem a ³adniej i ciekawiej by by³o gdyby ten krak z boku by³ bardziej nieregularnie po³o¿ony ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ojej dziêkujê bardzo za mi³e s³owa, rady przyjumjê do serca i obiecuje nastêpnym razem jeszcze bardziej siê postaraæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 895
|
Kole¿anki powiedzia³y wszystko.Ja siê witam i czekam na wiêcej.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
no wiêc tworzê dalej, raz z lepszym raz z gorszym skutkiem ale co tak wklejê wszystko. Ta ¶wi±teczne butelka jest dopiero zaczêta tzn pomalowana i przyklejony motyw czeka ja jeszcze jakie¶ cieniowanie i lakierowanie. Zak³adki zanim posz³y w ¶wiat dosta³y jeszcze wst±¿eczki na górze ale nie zd±¿y³am zrobiæ zdjêæ
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 746
|
zak³adeczki bardzo ³adne .1 butelka i chustecznik jak dla mnie zbyt md³e kolorki ,chyba ,ze zdjêcie nie oddaje rzeczywistego wygl±du .Miko³aj ¶licznie siê prezentuje .
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Chyba zdjêcia nie najlepiej oddaj± kolory. A miko³ajowa butelka jest ju¿ skoñczona i posz³a w ¶wiat do kole¿anki i zapomnia³am zrobiæ zdjêcie ale poproszê kole¿ankê o przes³anie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
Najbardziej podobaj± mi siê zak³adki, jak na pocz±tki to bardzo ³adne wykonania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 895
|
No to teraz kolej na cieniowanie bo tego zdecydowanie brakuje,szczególnie 1 butelce(i zakrêtka!!!) i chustecznikowi aby wzór nie zlewa³ siê z t³em.Je¶li chodzi o uwagi to musisz podk³ad nak³adaæ porz±dniej bo s± prze¶wity-przynajmniej 2 a nawet 3 razy w zale¿no¶ci od krycia farby.Zak³adkom przyda³oby siê wiêcej szlifowania i lakieru.Zreszt± reszcie te¿.Rób dalej i æwicz.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.