|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent erotyczny na 18 dla chłopaka
Cześć wszystkim. Nie wiem czy dobrze to robię iż jestem tu nowa.
Niedługo mój chłopak ma 18stke. Chciałam mu kupić słuchawki do tel (swoją droga jakie dobre słuchawki za 80 zł bo wgl się na tym nie znam). Do tego chciałam dać mu kupony miłości ale kompletnie nie mam pojęcia co na nich napisać. Mieszkamy w małym mieście więc restauracje kino itd odpada. Najlepsze byłyby erotyczne bo to faceci przecież lubią najbardziej. Ewentualnie mogłabym zrobić jakąś grę erotyczną tylko one podobno zazwyczaj kończą się na stosunku a my seksu nie uprawialiśmy jeszcze tylko miłość oralna i peeting. Poradźcie co mam zrobić. Z góry bardzo wam dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent erotyczny na 18 dla chłopaka
nie zawsze erotyczne kazdemu chlopakowi sie spodobaja:P. procz sluchawek moz ekup mu zestaw kieliszkow,a jesli chcesz cos 'erotycznego' to kup mu meskie stringi z kieszonką czy coś:P. Ewentualnie kubek z cycami,a lbo poduszke taką,w s klepach z upominkami pełno takich gadźetów musisz się przejść i sama zobaczyć, może coś Ci w oko wpadnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tylko te kieliszki itp to pewnie od znajomych dostanie. Na samym początku zastanawiałam się nad "nieprofesjonalną sesja" z erotycznymi (nie wulgarnymi) zdjęciami tylko nie jestem zbyt fotogeniczna...;/ teraz przyszedł mi ten pomysł do głowy. Mogłabym zrobić na koniec taka niespodziankę że byśmy to zrobili ale problem znowu w tym że wiecznie w domu ktoś jest u mnie a przecież sama się do niego nie wprosze.
![]() co do erotyki to on jest strasznym zboczuchem więc napewno by się ucieszył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
kup mu miare męskości, w końcu po 18 już jest mężczyzną a nie chłopakiem:P. albo kajdanki z futerkiem.. naprawdę takich upominków na 18 w sklepach z drobiazgami/upominkami jest mnóstwo, nawet Ci wszystkiego nie zlicze..fartuchy z sexy ciałami itp, kostki miłości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Te kostki fajne. Takich nigdzie jeszcze nie widziałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
wyjedz z nim na jedna noc w gory czy gdzies, kup wino i..wszystko jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
z tego co piszesz, to dla mnie fajne byłyby te kupony
![]() ![]() takie zdjęcia to niby dobry pomysł, ale jeśli by je dobrze zrobić ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja kiedyś wysłałam swojemu zdjęcia z kąpieli - komórką zrobiłam. Ale odradzam takie prezenty - w razie zerwania albo jakiejś zemsty (nie życzę, ale nigdy nie wiadomo) on może te foty z głupi sposób wykorzystać...
Zrób mu ciastka w kształcie tyłeczków w stringach i penisków. Wpisz w google ass i penis cookies ![]()
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rozbierane zdjęcia nie są dobrym pomysłem - z wymienionych wyżej powodów. Jest spory wątek odnośnie prezentów dla TŻ-ów. W czasie okołowalentynkowym był chyba nawet osobny o kuponach, mnóstwo rzeczy dziewczyny powymyślaly. Poszperaj.
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ciasto można podzielić na dwie części i do jednej dodać kakao - wyjdą ,ciemnoskóre' ciałka
![]() A na wieczorze panieńskim jeden penisek się pokruszył i wyszedł ,chu... złamany' ha-ha. Nie róbcie zbyt długich.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja przez przypadek natknelam sie na stronei to chyba fajny pomysł. Zamówilam mezowi na prezent a i ja skorzystalam
![]() ![]() Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2015-01-08 o 06:22 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.