|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Listopad u Konika - Avon, YR, prezenty gwiazdkowe
Hej, to już kolejny wątek wymiankowy.
Moja wish: - puder Jadwiga do cery tłustej - kosmetyki Kryolan (puder anty shine) - rajstopy rozm 4 - pończochy rozm 4 - ładna wieczorowa bielizna - KUSIĆ MOŻNA ZAWSZE NIE SZUKAM, więc proszę nie pisać do mnie w tej sprawie - UBRAŃ -KOSMETYKÓW # MÓW DO MNIE LINKAMI#
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-11-12 o 22:44 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad u Konika - Avon, YR, prezenty gwiazdkowe
Kosmetyki avon - nowe
2. Mgiełka Perceive - nowa 4. Maseczka rozgrzewajaca Avon - użyta 3 razy 5. Nowy krem Solutions na dzień 6. Podkład Natural beige z 24k złota, sprawdzony tylko kolor 7. Rare Diamonds - nowa woda w kartoniku, sprawdzony tylko zapach
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-12-05 o 18:39 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
YVES ROCHER - perfumki WANILIA -100 ml -nowe
Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Agriculture Bio, Organic Vanilla EDT Woda toaletowa o rozkosznym zapachu wanilii Bourbon otula Cię trwałym, apetycznym zapachem ziarenek wanilii. Składnik pochodzenia roślinnego: wanilia Bourbon pochodząca z upraw biologicznych. link do KWC - kuferek czerwony AVON - kilka razy noszony, ale nie ma żadnych śladów użytkowania - puder do kąpieli Milky - pół opakowania, jako, że słoik jest ciężki i wysyłka będzie droższa wolałabym wymienić samą zawartość lub za coś fajnego, żebym nie była stratna.
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-12-05 o 18:38 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Poniższe kosmetyki są w datach ważności (data jest w nawiasie, jeśli jest napis "brak daty", oznacza to, że nie ma daty na opakowaniu, ale kosmetyk jest świeży). Wszystkie są nowe, nieużywane, oryginalnie zapakowane. Należą do mnie, ale mam tego za dużo dlatego chce wymienić. Szukam za nie tylko i wyłącznie
1. książek kucharskich (ale nowych, nie z lat 70 czy 80) 2. świec, podgrzewaczy 3. ładnej bielizny - komplety,koszulki, pończochy rozm 4, 4. gadżetów do domu typu: otwieracz do konserw, korkociąg, zestaw sztućców, kubki, obrusy, podkładki, pościel, prześcieradło itp 5. książek: literatura faktu, do nauki języków (chiński, niemiecki i hiszpański), po ang i ros. 6. torby na kilkudniowy wyjazd/aerobik 7. jednoczęściowy strój kąpielowy 8. kawa/herbata/słodycze 9. buty EMU rozm 38 - wkładka 24,5-25cm 10. kalosze rozm 38 11. skarpetki, podkolanówki Kosmetyki nieotwarte Ciało 1. Balsam do ciała · Avon, Naturals, Truskawka i guawa (sierpień 2014) · Avon, Naturals, Cytryna i bazylia (luty 2015) · Avon, Naturals, Wanilia, (wrzesień 2014) · Be Beauty, Regenerujący balsam (marzec 2013) · YR kokosowy balsam do ciała (wrzesień 2013) - wymienione Shpilka · Isana Body Cream – oliwkowe masło do ciała (brak daty) · Soraya Summer Slim (lipiec 2014) · Avon Vanilia Mus (listopad 2014) · Lara bellucci (marzec 2013) ·Fennel Awokado (kwiecień 2014) - Edyta · Avon Planet Spa Oliwka i pomarańcza (luty 2015) - Edyta · Sopot Spa Ziaja (marzec 2014) · Spa Verona (lipiec 2014) · Eveline antycell (grudzień 2013) · Verona antycell (lipiec 2014) · Lirene antycell (styczeń 2015) · Avon Solutions antycell (marzec 2014) 2. Krem do rąk · Natura Care – z oliwą z oliwek – (wrzesień 2014) · Natura Care – cytryna (wrzesień 2014) · Be beauty Odżywczy krem do rąk (marzec 2013 · Avon Truskawkowe (marzec 2014) Anna1987 3. Krem do stóp / maseczki do stóp i inne · Anna, Dermolin (luty 2014) · Anna, Dermolin (luty 2014) · Avon, Maseczka lawendowa do stóp z glinką (marzec 2013) · YR Krem dezodorujący (luty 2014) · Pastylka lawendowa do stóp YR (Bral daty) · Eva Lniana seria (wrzesień 2013) · Avon Balsam do stóp Morska Bryza (kwiecień 2014) · 4. Żel pod prysznic · Planet Spa – czarne mydło tureckie (wrzesień 2015) · Fruttini, ananas (brak daty, kupiony w czerwcu 2012) · Fruttini Liczi (brak daty, kupiony w czerwcu 2012) · Fruttini limetka mięta (brak daty, kupiony w lipcu 2014) · Apart 400 ml – Morela i pomarańcza (marzec 2014) · Apart 400 ml – Morela i pomarańcza (marzec 2014) · Apart 400 ml – Liczi i żurawina (marzec 2014) · Avon Gentle od 3 r.ż (maj 2015) · Isana Kokos (brak daty, kupione w maju 2012) · Fruttini Limetka Mięta (brak daty, kupiony w czerwcu 2012) · Fruttini Gruszka (brak daty, kupiony w czerwcu 2012) · Fruttini Mleczna pomarańcza (brak daty, kupiony w czerwcu 2012) · YR Granat(brak daty) - Mikidziuba ·YR kawa (brak daty) - Anna1987 · YR Lawenda (brak daty) - Mikidziuba · Oliwka YR z olejkiem arganowym (kwiecień 2014) - Anna 1987 · Avon Sumer Breeze (lipiec 2014) 5. Peeling do ciała · Be beauty Borówka (brak daty) - Sweetbuterfly · YR orientalny peeling z glinką marokańską (styczeń 2015) - 30 ml - Anna1987 · Avon Lagoon (kwiecień 2015) Mikidziuba Twarz 1. Maseczka do twarzy nawilżająca · Avon Rumianek – (marzec 2014) - wymieniona Sweetbutterfly 2. Maseczka oczyszczająca · Avon, Solutions, maseczka z glinką (kwiecień 2014) · Verona z glinką (sierpień 2014) - wymieniona Sweetbutterfly 3. Maseczka inna · Avon Sake – wygłądzajaca (maj 2015) 4. Peeling do twarzy · St Ives brzoskwiniowy łagodny (brak daty, kupiony w maju 2012) - Sweetbutterfly · Ziaja Ulga peeling enzymatyczny (maj 2014) - Sweetbutterfly · Clean & Clear – rozświetlajacy (kupiony w sierpniu 2012) · Clean & Clear – enargetyzujący (kupiony w sierpniu 2012) - Sweetbutterfly 6. Tonik / płyn micelarny · Planta System (brak daty ważności, kupione b. dawno) 500 ml - produkt drogi, kosztuje ok 60 zł więc nie oddam łatwo. · Ziaja Ulga (maj 2014) - Sweetbutterfly · Oriflame jagoda/lawenda (maj 2015) · YR bławatek (styczeń 2015) - Sweetbutterfly 7. Krem do twarzy na noc · Avon, Planet Spa, Nawilżający olejek na noc lawenda (kwiecień 2014) · · 8. Krem do twarzy na dzień · Alterra (do suchej skóry) (maj 2013) · Oriflame Essentials (grudzień 2013) - Mikidziuba · Lirene Anti – ageing – dzień/noc – (marzec 2015) · Ziaja ulga dzień – (marzec 2014) - Sweetbutterfly · 9. Krem pod oczy 10. Żel/ Emusja do mycia · Avon Solutions - pianka myjąca na zimę (wrzesień 2014) - Sweetbutterfly · Avon Solutions - pianka myjąca na zimę (wrzesień 2014) Włosy 2. Olejek do włosów · Avon , Olejek Lawenda i Jaśmin do włosów (kwiecień 2014) - Sweetbutterfly 4. Odżywka w kremie · YR owies (kupiona w sierpniu 2011) - Sweetbutterfly · Avon Greckie Morza (kwiecień 2014) - Sweetbutterfly · 5. Płukanka do włosów/ nafta · Anna, Nafta z tatarakiem (luty 2014) Inne · olej z pestek malin BU (październik 2013) - wymienione Shpilka · kulka do kąpieli malina YR · Podkład Lirene Light (marzec 2014) - Sweetbutterfly · YR żel do czyszczenia rąk bez mydła (luty 2015) · Avon, żel na wzrost paznokci (luty 2015) · Eyeliner Piere Rene (9 mcy od otwarcia) mam od maja 2012 · Oliwka Spa Energy Lawendowa (marzec 2014)
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-12-09 o 13:02 |
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za always i patrick dempsey?
Pozdrawiam
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos za wode always i podklad?
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się kilka rzeczy u ciebie. Znajdziesz coś w moich wątkach ?
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za wodę patrick dempsey i bańkę chińską?
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
duzo rzeczy mi sie podoba u ciebie
znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś za rare diamonds?
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś za masażer niestety mie otwiera się więc nic z linków
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
CZEŚĆ ZNAJDZIESZ COŚ U MNIE ZA
https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=4972839&d=13524876 lub/i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1352487786
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2012-11-09 o 20:58 |
|
|
|
#16 |
|
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za kuferek i masażer ?
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
hej zainteresowała mnie wanilia YR znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
Woda Always - nowa, zafoliowana, 50 ml Rare Diamonds - woda AVON Patrick Dempsey, nowa, 75 ml, zafoliowana, super na prezent dla mężczyzn |
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
*woda AVON Patrick Dempsey, nowa, 75 ml, zafoliowana, super na prezent dla mężczyzn ?
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
YVES ROCHER - perfumki WANILIA -100 ml -nowe - masażer antycellulitowy Body Puller bańka chińska z wibromasażerem- nowy z baterią, ? |
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
- woda AVON Patrick Dempsey, nowa, 75 ml, zafoliowana, super na prezent dla mężczyzn
YVES ROCHER - perfumki WANILIA -100 ml -nowe 1. Woda Always - nowa, zafoliowana, 50 ml cos u mnie?
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cos za
Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Agriculture Bio, męska wode i Always |
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
coś za :
6. Podkład Natural beige z 24k złota, sprawdzony tylko kolor i ewentualnie mgiełkę Perceive |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś za Wodę Patric Dempsey Krem solutions na dzień Podkład 24K
|
#29 |
|
Lux Mundi
|
Wpiszę się jeszcze do tego wątku, bo już nie wiem co jest aktualne
.Doczytałam wymiary kuferka i jednak nie będzie dla mnie ![]()
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
a no tak
![]() wstrzymam się bo bardziej mi zależało na perfumach przepraszam
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

znajdziesz cos u mnie?

.