![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopadowa wymianka: perfumy, kolorówka, pielęgnacja
Witajcie dziewczyny !!!
Mam kilka kosmetyków do wymianki i jeżeli byłybyście czymś zainteresowane to piszcie ![]() Oto one: Pielęgnacja: - PROFESJONALNE ALGI CZEKOLADOWE- do zużycia w tym miesiącu, zostało na ok. dwa razy -GLINKA BIAŁA DO CERY SUCHEJ,SZAREJ I WRAŻLIWEJ- zostało na ok 5 użyć( rozrabia się z wodą) - OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW ZE ZSK- butelka o poj.120 ml. zostało ok 80ml - YVES ROCHER SERUM PRZECIWZMARSZCZKOWE- odżywcza moc Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych Omega 3 6 9 - serum tylko raz testowane poj.40 ml -KREM NAWILŻAJĄCY Z MAROKA Z OLEJEM ARGANOWYM ORAZ WITAMINAMI A,E i F- z 50ml zostało sporo ponad pół opakowania -MYDŁO DO MYCIA TWARZY CLINIQE- do cery tłustej i mieszanej, zostało troszeczkę mniej niż połowa butelki(jest mega wydajne) -MGIEŁKA DO CIAŁA AVON MIAMI PARTY-piękny,delikatnie słodki zapach wakacji w pod palmami ![]() Kolorówka: - ROZŚWIETLACZ ESSENCE SHIMMER POWDER- niewielkie zużycie -RÓŻ PAESE 43 BALET MOTYLI- nowy, dostałam z wymianki odcień brzoskwiniowo-koralowy - RÓŻ JOKO UNIVERSE J375- użyty raz,nie mój odcień... - RÓŻ ESSENCE MIRABLE MANIA-edycja limitowana MOJA WISH!!! Przyjmę w każdych ilościach perfumy (wolałabym jednak w oryginalnych flakonikach ale to oczywiście do uzgodnienia): - DIOR PURE POISON - DIOR J'ADORE -DKNY PURE zresztą nie będę wszystkich wymieniać bo jest tego mnóstwo jak macie coś ciekawego to piszcie śmiało -CIUCHY(szukam głównie kurteczek jeansowych, fajnych bluzek i sweterków "nietoperzy" i takich tam ![]() POSZUKUJĘ KORKA DO BEYONCE HEART I HALLE BERRY "HALLE" -CHĘTNIE PRZYGARNĘ TEŻ PODKŁADY MINERALNE LILI LOLO W ODCIENIU POPCORN LUB WARM PEACH -ODLEWKI LUB PRÓBKI PODKŁADÓW ROZŚWIETLAJĄCYCH YSL, DIORA, GUERLIAN, GIVENCHY chcę je po prostu przetestować ![]() Wymienię również: 1. Piękne, oryginalne korale wykonane ręcznie z wełny z merynosa australijskiego, posiadają regulację.. 2. Ozdoba ślubna do włosów również rękodzieło, miałam ją na sobie raz w dniu ślubu. Robiona na zamówienie. Edytowane przez MadziaMalinka25 Czas edycji: 2012-11-26 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowa wymianka: perfumy, kolorówka, pielęgnacja
znajdziesz cos u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
cos za olej z migdalow?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za róż Essence? który to odcień i jakie zużycie?
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2012-11-13 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za kilka rzeczy
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się w twoim wątku:
-GLINKA BIAŁA DO CERY SUCHEJ,SZAREJ I WRAŻLIWEJ - YVES ROCHER SERUM PRZECIWZMARSZCZKOWE - LOLITA LEMPICKA EDP Znajdziesz coś w moich wątkach ?
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
-RÓŻ PAESE 43 BALET MOTYLI- nowy, dostałam z wymianki odcień brzoskwiniowo-koralowy - RÓŻ JOKO UNIVERSE J375- użyty raz,nie mój odcień... -BRONZER GALENIC- użyty przeze mnie zaledwie kilka r
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
hmm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za róż z joko, paese i olej z migdałów?
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW ZE ZSK- butelka o poj.120 ml. zostało ok 80ml
coś u mnie? ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
tak tak, wiem że mozaika tylko z tego co widziałam to były chyba 2 lub 3 odcieńie,nie ma z tyłu napisane który to? a jaką ksiązke byś chciała? to zależy od jej wartości głównie..gdyby była to jakaś nowsza książka to chętnie wzięłabym za nią ten róż Essence i np róż Paese..także napisz co Cie interesuje, prowadze wymiany także na innych portalach więc część może być zarezerwowana, ale większość jest do wzięcia..
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2012-11-13 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
poczytaj sobie może o tym zapachu na kwc bo ja nie umiem opisywać
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- ale zapach jest raczej świeży, w ciągu dnia ewoluuje na skórze i moim zdaniem raczej dla starszych kobiet niż nastolatek ale wiem, że są też młode zwolenniczki tej chanelki, no po prostu trzeba wypróbować najlepiej, ja brałam go w ciemno i mi nie podpasował ale wolę wlaśnie takie anyżaki jak lolita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos za olej z migdalow?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
zaparaszam, może zmajdziesz coś u mnie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post37013661 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Coś za RÓŻ ESSENCE MIRABLE MANIA?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za - LOLITA LEMPICKA EDP- do zaoferowania mam ok 70ml/100ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuje mnie Lolita i jeszcze krem serum YR
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post37013661 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
na razie jest w rezerwacji do poniedziałku, jeśli będziesz miała atrakcyjną ofertę wymiany za Lolitkę to się wymień a jak chcesz to poczekaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW ZE ZSK- butelka o poj.120 ml. zostało ok 80ml -YVES ROCHER TENDRE JASMIN - nowa,mała buteleczka 15 ML? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
kochana z misiem to nie RI, tylko ten top jest RI
![]() a co do rozmiaru to to taka tuniczka i nie powinna byc za duza jesli nosisz m a co do sweterka w serduszka niestety juz wymieniony zapomnialam zaznaczyc ale moze cos innego sobie wybierzesz Pimkie trzymam dla Ciebie znajdz cos u mnie za owe rzeczy'; ![]() ![]() ![]() jakos sie dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za lolite?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=37646987 ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- chętnie bym oddała, ale cenowo to one się różnią, chyba, że masz jeszcze jakieś perfumy żeby dołożyć? ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- jeżeli masz jakiś atomek to możemy się tak umówić, ale tylko w przypadku BC Chloe nie chcę ruszać ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ewentualnie żeby nie bawić się w rozlewanie możemy sie umówić, że -VAN CLEEF & ARPELS First Love EDT- zostało ok 20-25ml/50ml - LOLITA LEMPICKA EDP- do zaoferowania mam ok 70ml/100ml za Versace ![]() tu bedzie 90 i tu 90 ml wiec chyba fair ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- no pewnie, że ma ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Chloe niestety sporo mnie kosztowało, więc nawet te 2 flakony to za mało ![]() odnośnie zapachów.. do Versace mam sentyment, mi się wbrew pozorom kojarzy z zimą i nawet przyjemnymi momentami mojego życia, ale one na mnie kiepsko pachną, więc to zależy od Twojej skóry ![]() na mojej mamie pachną przecudownie, że można ją wąchąć i wąchać troszkę kwiatowo, ale też świeżo.. a na mnie pachną potem ![]() natomiast chloe.. hm.. szczerze? dla mnie ta wersja jest najgorsza. Najbardziej lubie chloe l'eau i tą sobie kupie, już odkładam kasę i licze, że pod choinką już bedzie ![]() chloe edp bardzo lubie, ale nosić ich nie moge, bo mnie boli od razu głowa. edt są to (dla mnie) czyste mocne mdlące kwiatki, tak jak w l'eau wyczuwam jakąś cytrusową świeżość, tak edt to kwiatki kwiatki kwiatki.. jeśli miałabym wybrać pomiędzy tymi dwoma to chyba jednak spocone versace bym wzięła, bo z chloe źle sie czuje, duszą mnie ale tak jak mówie, co skóra to inaczej się rozwija, więc może dla Ciebie akurat Chloe będa piękne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.