|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kompletne zaćmienie, brak pomysłu. Prezent urodzinowy.
Witajcie, jak łatwo można zauważyć, czy też zobaczyć z boku, jest to mój pierwszy post. Nie zdziwie się jeżeli będzie umieszczony w złym dziale etc. co często mi się zdarza. Nie przeciągając... Chodzi tu o prezent nie dla znajomego czy rodziny lecz o prezent dla mnie. Tak sie składa, że odprawiam te urodziny dla moich znajomych, i postanowiłem, nie bawić się w setki różnych drobiazgów lecz w jeden porządny prezent. Napisałem do znajomej przystała na to, pogadała i wymyślili kwote 300-350zł, i tutaj kończy się moje szczęście bo kompletnie nie wiem co mam sobie wybrać.
Nie mam jakiś szczególnie wielkich hobby ( jedynie - zwierzęta, a to nie pomysł na prezent ) . Czy ktoś może wymyślec coś z wszelakich rodzajów sprzętów domowych, ubrań, sprzętów sportowych etc. I mógłby pomóc mi wybrać tą jedyną rzecz którą chce? Pierwszy raz zdarza mi się,że nie wiem co chce... Tyle razy słyszałem o wszechstronnie uzdolnionej społeczności wizaz.pl , że musze postawić na was i wam zaufać. Mam czas z pomysłem do soboty ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kompletne zaćmienie, brak pomysłu. Prezent urodzinowy.
Ja proponuję ekspres do kawy z zestawem kapsułek. To według mnie bardzo ciekawy gadżet, gdyż przyda się nie tylko na co dzień, a pijąc rano kawę pomyślisz o idealnie trafionym prezencie. Widziałam w sklepach kapsułki o różnorodnych smakach od zwykłej czarnej kawy, poprzez latte, a kończąc na czekoladzie milce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moi wspolpracownicy na czele z moim TZ zlozyli sie dla mnie na sokowirówke. jestem bardzo zadowolona bo samej bylo mi ciezko wydac tyle pieniazkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
a czego nie masz? Może jest coś co konkretnie Ci sie przyda? mieszkasz sam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Coś, czego sam sobie nie kupisz, bo szkoda Ci kasy. Osobiście poprosiłabym o nowy regał na książki
![]() Odtwarzacz, słuchawki, zestaw głośników, toster, garniki do gotowania na parze, Pad do Play Station, może jakieś fajne gry - zarówno planszówki (są swietne RPG i towarzyskie) jak i (jeśli posiadasz) na PS czy X-boxa (Sing star, Guitar Hero, czy jakieś mniej imprezowe Gearsy/Mass Effect, nie wiem co teraz jest na topie), czytnik Kindle (POLECAM! Obecnie są mega zniżki na Amazonie na Classic 4), fajny box filmowy/książkowy/płytowy danego autora/reżysera/zespołu (może byc kilka sezonów serialu) - świetnie wyglądają na półce i sprawiają dużo radości), gramofon, zestaw naczyń, jakiś mebel (stolik/fotel/regał), fajna lampa... Za trzy stówki można całkiem niezłe rzeczy sobie wybrac ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Masz porządną maszynkę do golenia?
Jeśli nie to w takiej kwocie można już niezłą kupić. Albo np. czytnik ebooków. Ja w podobnej cenie nabyłam Kindle Paperwhite II na allegro.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Może porządna torba sportowa zachęciłaby Cię do np. pójścia na siłownię
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-03-14 o 10:17 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A moze cos niematerialnego...czy jakies sporty ekstremalne Cie pociagaja? Np skok na bungee, ze spadochronem, przejazdzka porsche, lot szybowcek, paralotnia?...Cos z takich przyjemnosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Super pomysłem na prezent jest zegarek. Sami przeważnie nie kupimy sobie markowego zegarka, więc tym bardziej jest to spoko opcja jak dla mnie
![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-07-14 o 11:07 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
a może już takiej lepszej jakości słuchawki? mój brat jest fanatykiem gier i wybrał sobie hyperx cloud 1 (podobno takie naprawdę na wypasie), a ja mogę potwierdzić z własnego doświadczenia, że do słuchania muzyki również jak najbardziej się nadają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Jak dla mnie to koszulka z nadrukiem jest najlepszym prezentem.
Np z BATMANA lub z WŁASNYM NADRUKIEM. kupuje tutaj: www.paga-studio.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.