|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się kolega z dawnych lat.
Ostatnio spotkałam mojego dawnego kolege, ktorego dlugo nie widzialam, jestesmy tylko na ,,czesc", wczoraj była taka sytuacja ze spotkałam go na miescie a on mnie zaczepil i chwilę ze mną pogadał. Podoba mi sie ale nie wiem czy mam w ogole do niego jakos zagadac, zawsze tylko mowilismy do siebie czesc i na facebooku z 2 razy z nim gadalam ale to bylo z rok temu moze. Nie wiem czy nie głupio wyjdzie jak do niego napiszę pierwsza na facebooku zeby sobie pogadac i czy w ogole warto, nawet jak pogadamy to nie wiem co dalej bo sama pierwsza przeciez nie zaproponuje spotkania, doradzcie mi prosze
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podoba mi się kolega z dawnych lat.
Czy warto to się dopiero w praniu okaże, nikt Ci nie odpowie na to pytanie.
Teraz będą np. andrzejki, może jednak byłaby ta lub inna okazja do zaproponowania powiedzmy towarzyszenia Tobie na imprezie
|
|
|
|
|
#3 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie musi być zaraz jako osoba towarzysząca, możesz po prostu zaproponować wyjście większą grupą na imprezę. Albo zobacz, co polubił na fb, może dodał tam np. jakiś klub w waszej okolicy i o to go podpytaj. Zapytaj, czy jest tam fajnie, bo sama chciałaś się tam wybrać, ale nie było okazji.I na pewno warto spróbować go bliżej poznać, inaczej będziesz żałować, że nie spróbowałaś i zastanawiać się, co by było gdyby, a nie ma chyba nic gorszego... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny jesatescie swietne
ja zawsze mam obawy a w tej sytuacji boje sie ze on mnie odrzuci a mi bedzie glupio. Ale dziwie sie ze na miescie sam do mnei podszedl i zagadal a tak to na facebooku dawno sie nie odzywal i teraz po tym spotkaniu byl na chwile na facebooku i sie nie odezwal. Ja zawsze mam obawy i w tej sytuacji takze. Czy to nie jest tak ze jak dziewczyna spodoba sie chlopakowi to on caly czas do niej psize zagaduje itd a nie tylko raz sie odezwal i tyle?wiem ze za duzo rozmyslam ale taka juz jestem, mimo wszystko bardzo dziekuje za rady i czekam na inne, im wiecej tym lepiej, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
badz po prostu spontaniczna i rob co na co masz ochote w danej chwili
podoba Ci sie? powiedz mu o tym
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
aż taka spontaniczna nie jest ale dziękuję za poradę
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
My to często tak mamy, że analizujemy, wyobrażamy sobie rozmaite scenariusze zanim jeszcze cokolwiek nastąpi więc nie jesteś wyjątkiem z pewnością. Pomyśl sobie, że nie proponujesz mu w końcu niczego wielkiego, póki co, koleżeńskie spotkanie, a co będzie to się okaże
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie masz żadnych znajomych płci przeciwnej, do których dzwonisz i piszesz niezobowiązująco i po koleżeńsku? Traktuj go normalnie jak kumpla i czekaj jak rozwinie się sytuacja. Sam do Ciebie zagadał, więc na pewno nie wyśmieje Cię, jak zaproponujesz wspólne wyjście na piwo, czy jakąś imprezę. |
||
|
|
|
|
#10 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze nie odbierze tego jako okazanie milosci hehe![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem czy na razie tylko tak napisac czy od razu umowic sie na spotkanie? Dziękuję za porady |
||
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Nie wiem w jakich rejonach propozycja wypicia piwa oznacza okazanie miłości...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Rozumiem, że obawiasz się odrzucenia, ale warto spróbować niż nie spróbować, a potem żałować. Pewien kolega powiedział mi kiedyś, że jeśli mam problem miłosny powinnam włączyć jakąś komedie romantyczną, bo w takich filmach często jest rozwiązanie sytuacjii
Kieruj się sercem, powodzenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.