|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Listopad- szybka wymiana- organiczna pomadka do ust-NUDE- Natural Rose Terrabio!
Wątek Nieaktualny!
Szminka- powędrowała do buzichocho Pomadka Natural Rose zawiera masło shea oraz pszczeli wosk, dzięki temu dogłębnie nawilżają i pielęgnują usta. Główne składniki: Organiczny wosk pszczeli: nadaje skórze jedwabistości Organiczny olej ze słodkich migdałów: znany ze swoich właściwości kojących i zmiękczających skórę, koi podrażnienia. Bogaty w proteiny, węglowodany, witaminę B oraz sole mineralne. O belgijskiej marce TERRABIO słów kilka... Terrabio to innowacyjna marka w 100% naturalnych i organicznych kosmetyków do makijażu stworzonych z myślą o skórze wrażliwej. Produkty nie zawierają parabenów oraz sztucznych składników koloryzujących a wszystkie składniki roślinne pochodzą z organicznych upraw. Marka posiada certyfikat Ecosmetica, który przyznawany jest wyłącznie kosmetykom w 100% organicznym. Kolekcja kosmetyków do makijażu Terrabio składa się z podkładów, pudrów, cieni do powiek, tuszy do rzęs, kredek do oczu i ust, eyelinerów, pomadek do ust. Marka oferuje też podręczny zestaw do profesjonalnego makijażu, który doskonale uzupełni ofertę każdego gabinetów kosmetycznego i instytutu spa. Szminkę kupiłam w cenie 75 zł w internetowym sklepie Market Urody. Jest nowa, "maźnięta" jedynie czystym pędzelkiem do ust dla sprawdzenia koloru. Edytowane przez Florrie20 Czas edycji: 2012-11-28 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Październik- szybka wymiana- organiczna pomadka do ust-NUDE- Natural Rose Terra
Hej! Tak się składa, że mam pędzel do nakładania maseczek, ale jestem akurat poza domem, a wracam dopiero na początku grudnia.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Październik- szybka wymiana- organiczna pomadka do ust-NUDE- Natural Rose Terra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Pędzel kupiłam w Anglii w sklepie z wyposażeniem dla salonów kosmetycznych. Był użyty kilka razy. Zdjęcia niestety nie mam, ale to pędzel bardzo podobny do tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ek-cb-581.html
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Hop! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hmm a masz na wymiankę coś poza szminką?
moja nazywa się Anytime Any Place
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- hop! ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- hop! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Listopad- szybka wymiana- organiczna pomadka do ust-NUDE- Natural Rose Terrabio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- szybka wymiana- organiczna pomadka do ust-NUDE- Natural Rose Terrabio
coś w zamian u mnie w Krk
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Skoro Kraków, to świetnie byłoby się z Tobą wymienić
![]() ![]() Czy masz może coś na zbyciu poza wątkiem? Potrzebne mi są zwłaszcza pędzle do makijażu oczu, nakładania różu bądź kwasów i maseczek ![]() W razie czego chętnie się wymienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że włosie jest naturalne (szczecina), ale nie jestem pewna. Jest dosyć sztywne. A rozmiar podobny do tego, którego zdjęcie wstawiłam wcześniej (tamten ma 17mm).
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurcze, tak szkoda... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Up!
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Up! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za szminkę?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie? poza watkiem mam pędzelek z edmu do nakładania cieni
![]() p.s. tez jestem z Krakowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pędzelek by mi się przydał- od jak dawna go używasz? W jakiej jest kondycji? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A spytam jeszcze z ciekawości, czy masz może coś z minerałów dla jasnej karnacji? (cienie, korektory, pudry, róże, podkłady- nie pogardzę choćby samplami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hmm tzn mnie nie interesuje szminka
![]() ja pytalam co masz poza watkiem ![]()
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za propozycję, ale niestety kolor szmineczki nie dla nie ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ok
![]() Wypatrzyłam w Twojej wishliście peeling- tak się składa, że mam czarne mydło Savon Noir, które działa na zasadzie peelingu enzymatycznego, pochodzące z internetowego Maroko Sklepu. Ubytek jest niewielki, jakieś 15% z 200g. Było otwierane pod koniec września, także jeszcze długo będzie Ci mogło służyć ( data ważności 12 miesięcy od otwarcia, końcowa to 12. 2013 r.) Jeżeli byłabyś zainteresowana, to chętnie przygarnę w zamian Twój puder EDM i róż Annabelle Minerals ( ewentualnie coś innego, tylko napisz co masz z minerałków bądź pędzli poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
miałabym jeszcze połowę różu Lucy Minerals Glow i dużą próbkę cienia z EDM jewel box shimmer eyes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy możemy się tak umówić? ![]() Edytowane przez Florrie20 Czas edycji: 2012-11-25 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
hej, niestety nie interesuje mnie pomadka, ale jeśli masz coś mojej wish to napisz
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.