![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kilian Good Girl Gone Bad edp
***POMYŚLNY KONIEC***
Bardzo dziękuję za wspólne zakupy, doskonałą współpracę i miłą atmosferę. ![]() ![]() ![]() Zakupy>700 zł W przerwie między kolejnymi unisexami, killerami, oudami o większym, czy mniejszym stężeniu, zapragnęłam zapachu wybitnie kobiecego ![]() ![]() Zamówienie złożone, perfumy opłacone, cena 1 ml podana zgodnie z aktualnie obowiązującym kursem walut, czyli z dnia zaksięgowania transakcji przez bank. Najnowsza seria nie posiada niestety w ofercie refilli i traveli, nie jest również dostępna w Polsce, także jeśli ktoś miałby ochotę poznać najnowsze dzieło marki Kilian, serdecznie zapraszam ![]() (minimalna brana ilość - 2 ml) 1. Nazwa zapachu i pojemność: Kilian Good Girl Gone Bad edp - 50 ml 2. Miejsce zakupu: Kilian 3. Link do opisu nut: Fragrantica Lucky Scent Aedes de Venustas Bergdorf Goodman 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 827,09 zł 4a. Kurs waluty: ok. 4,2415 zł 5. Kwota za 1 ml zapachu: 16,54 zł 6. Termin zbierania wpłat: bezpośrednio po otrzymaniu danych do wpłaty 7. Posiadane atomizery i ich ceny: * sampler 2,5 ml (0,63 zł) - dużo * sampler 5 ml (0,76 zł) - dużo * atomizer 5 ml (1,77 zł) - 20 szt. * atomizer 10 ml (2,02 zł) - 10 szt. 8. Sposób robienia odlewek: pipeta laboratoryjna 9. Koszt wysyłki do współkupujących: * 2,5 ml - 5,50 zł * 5 ml - 6,00 zł * 10 ml - 7,00 zł 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: regulaminowo ![]() 11. Lista udziałowców (kupujących)/lista rozliczeń: LISTA CHĘTNYCH: Emiks – 37 ml + F ![]() edziakalitowa - 2,5 ml MatkaWariatka - 2 ml Asiuuuuula - 2,5 ml deluce - 2 ml ewikk - 4 ml (p) ROZLICZENIE edziakalitowa - 47,48 zł - 29.11.2012 - 03.12.2012 - 05.12.2012 MatkaWariatka - 39,21 zł - 04.12.2012 - 03.12.2012 - 04.12.2012 Asiuuuuula - 47,48 zł - 29.11.2012 - 03.12.2012 - 05.12.2012 deluce - 39,21 zł - 27.11.2012 - 03.12.2012 - 05.12.2012 ewikk - 72,42 zł - 30.11.2012 - 03.12.2012 - 06.12.2012 WPŁATA WYSŁANO OTRZYMANO Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2012-12-06 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Vegemamita
|
Dot.: Kilian Good Girl Gone Bad edp
2,5 ml plizzzzzz
![]()
#3 |
Zadomowienie
|
Szalejesz Emiksie, takie drogie perfumy w ciemno kupujesz. Jestem pełen podziwu.
Życzę powodzenia rozbiórce! Mam nadzieję, że zapach Ci (i współkupującym) się spodoba ![]()
#4 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo proszę
![]() Cytat:
![]() ![]() O tym, że uwielbiam zakupy w ciemno, nie muszę przekonywać, a skoro ten nie przewyższył ceny Shaika, to traktuję go jako zakup w granicach rozsądku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
2 ml proszę
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A ja wręcz przeciwnie. Nie lubię ryzykować. Lada moment zaczynam kolejną rozbiórkę, tylko się odrobinę waham nad zapachem, bo jeden inny w bardzo okazyjnej cenie się pojawił, a drugi jest z Missali. Może lepiej zacząć od tego okazyjnego?
#7 |
Zakorzenienie
|
I ja 2,5 ml poproszę ... z flaszką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Bardzo proszę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Emiksiu, jako że bardzo lubię Twoje zakupy w ciemno, to poproszę 2ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Emiks, tak, predyspozycje do rozbierania kilku flakonów już mam, ale mój studencki portfel nie jest gotowy na te predyspozycje.
Poza tym, aby rozbierać 2 flachy naraz musiałbym zamówić atomki, bo by mi nie starczyło ![]()
#12 |
Rozeznanie
|
Uwielbiam Kiliany
![]() ![]()
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Ja również lubię swoje zakupy w ciemno
![]() ![]() ![]() Przy 5 ml oferuję szklany flakon z deficytową złotą nasadką, doskonale wpisującą się w design Good Girl Gone Bad ![]() ![]() Cytat:
![]() Wybierz więc flakon w atrakcyjnej cenie, a na ten drugi przyjdzie odpowiedni moment ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Po kilkakrotnych monitach bank wreszcie raczył zaksięgować płatność i to z wczorajszą datą, jak wynikło z rozmowy telefonicznej - przed godz. 22
![]() Pozytywne jet to, że transakcja zaksięgowana po niższym kursie, niż w chwili zakupu ![]() Wszystkie kwoty w pierwszym poście uaktualniłam, o dalszym postępie będę informować na bieżąco ![]() Lista uczestników jest jeszcze otwarta, zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mam cichą nadzieję, ze w tym tygodniu dotrze flakon
![]() ![]() Dane pozostałych osób mam, więc jeśli się nie zmieniły, wystarczy potwierdzenie w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
deluce, dziękuję za przelew, dotarł wczoraj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Vegemamita
|
Witam ponieważ ostatnio znowu miałam problem z modemem znów byłam odcięta od internetu
![]() ![]() ![]()
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przesyłka wczoraj trafiła na terytorium Polski, więc dzisiaj powinna dotrzeć ![]() MatkaWariatka, Asiuuuuula, ewikk, jak tam Wasze przelewy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Przelane... w sensie, że mój przelew tak metafizycznie w mojej głowie był już dawno przelany, to tylko rzeczywistość za mną nie nadążą
![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
I jak, i jak? Jak zapach? I tamte 2, jak? No jak, jak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ależ z Ciebie niecierpliwa istota
![]() Dopiero od godziny delektuję się aromatem nowo przybyłego Kiliana, więc za wiele nie mam do powiedzenia Musiałam najpierw zmyć z siebie mix testowych pachnideł ![]() Ale już wiem, że dość frywolne i zadziorne otwarcie to splot gorzko - słodkich nut, ze znaczną przewagą tych pierwszych. Wprawdzie ma to być połączenie kwiatów i owoców, jednak wyraźnie wyczuwam bukiet przypraw, świdrujący nozdrza różowy pieprz i kardamon. Teraz zapach przybiera coraz bardziej gładką, kremową postać, z delikatną paczulową poświatą i upojnym, ale nie przesadnym aromatem tuberozy. Jestem niezmiernie ciekawa, co się będzie dalej działo ![]() Edit: c/d ![]() Od początku niemalże do ostatniego tchnienia wyraźnie wyczuwalna jest róża i aromatyczna brzoskwinia, jednak bardziej aksamitna, miękka skórka, niż soczysty miąższ. Całość delikatnie osłodzona ambrową nutą, trzyma się raczej bliżej skóry ![]() To by było na tyle w skrócie telegraficznym ![]() Testy dwóch pozostałych odkładam na jutro ![]() Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2012-11-30 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ta gorycz mnie ciut martwi ale może będzie OK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Uzupełniłam delikatnie swoją poprzednią relację z testów. Aby Was dłużej nie trzymać w niepewności, w poniedziałek rano wyślę zapachowe paczuchy ![]() ewikk, dziękuję za przelew ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
pieniązki wpłacone
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Wprawdzie zaległy przelew wciąż nie dotarł, ale wszystkie przesyłki są już w drodze. Zdjęcia w załączniku pierwszego postu, na drugim widoczny poziom płynu po odlewkowaniu
![]() Przesyłki wysłałam dzisiaj rano
![]() Proszę o potwierdzenie odebrania w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
zapach jest już u mnie
dziękuję bardzo mis ię podoba szkoda, że nie brałam więcej |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.