![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Moje kosmetyki . ! GRUDZIEŃ
Witam.
Chciałabym pozbyc się, pewnych kosmetyków ..których albo nie używam lub nie przypadły mi do gustu. ![]() Zawadzają mi w mojej łazience... `odpisuje u Ciebie. ![]() Wszelke uzgodnienia co do wymiany, zapraszam na PV. `Soraya . Balsam do Ciała ,roświetlająco- nawliżający. Piękne Ciało Celebrity . Nowy,nieużywany! Poj.200ml. `JOHNSON'S® Baby Care.Balsam do Ciała. Z masłem shea i masłem kakaowym Nowy ,nieużwyany !Poj.400ml `Neutrogena .Intensywnie Odżywczy Balsam .Poj 190ml Ubytek znikomy. `Puder Sypki mineralizowany .Face Professional. Vipera Cosmetics. matujący do twarzy i ciała Ma pęknięte budełeczko..ale nie przeszkadza to w zamknięciu pojeminiczka. Razem z gąbeczką..w plamki lamparta ![]() Nowy,nieużywany ! `Tonik to twarzy ,wraz z kremem o ofekcie matującym . Z Riveal de Loop. Poj.150ml i 50 ml. Nowy ,nieużywany ! `Nivea Visage .Łagodzący krem na dzień. Pure &natural. Cera sucha i wrażliwa. Poj 50 ml. Zurzyte kilka razy,w pojeminiczku miesc się więcej niż połowa. `Nivea Visage .Regenerujący krem na noc.Cera normalna i mieszana. Regeneruje i nawilża. Poj.50 ml Ubytek znikomy. `Perfecta.Peeling gruboziarnisty .Cera tłusta i mieszana. Poj 60 ml. Ubytek znikomy. `Tabletki Belissa Cera .. Do cery problemowej .Z 50 tabl ,zostało 43 `Róż do policzków.City blush fun. Vipera cosmetics. Numer koloru 25. Nowy,nieużywany ! `Długotrwały róż do policzków.Maybeline . New York. brak pędzelka. 76 golden bronze . Ubytek znikomy ! `Dave summer glow.Samoopalający balsam do Ciała. Poj.250 ml. Ubytek znikomy ! `Garnier Skin Naturals .Kremowy peling złuszczający .Z Witaminą E Oczyszcza i wygładza cerę. Poj.160 ml Nowy,nieużywany ! `Próbki kosmetyków dermatologicznych .Inwostin Purritin .żel do mycia twarzy,Peling kremowy,Emulsja matująca. `MaxFactor CreMe PUFF. Puder prasowany 42Deep Beige. Poj.21 g. Nowy,nieużywany ! `Clean Clera. Głęboko oczyszczająca pianka do mycia twarzy. Poj.150 ml. Ubytek znikomy,jest go więcej niż połowa. `Schwarzkopf. Schauma.Pielęgnujący spray do włosów ,suchych i zniszczonych. Poj. 200ml. Ubytek znikomy! Brak zakrętki..ale produkt ,nie wylewa się. `Pomadka Candi . Ochronna ,na pękające kąciki ust. Poj.5g Nowy nieużywany ! `Pomadka Lips. Ochronna na zajady, i inne problemy z ustami. Ubytek znikomy. `Podkład Pharmaceris Kolor Ivory o1. Ubytek 25 % Dokładka ! `Mam tabletki hormonalne Diane 35,dwie paczki . Nowe,nieużywane. Oraz paczkę Atywia.. też nowe i nieużywane. Daty `Diane 07.2014 . Atywia01.2015 Warunkiem wymiany. Jest wysłanie ,mi recepty. na podane leki. Pomadka Nivea Lip Care ,o smaku arbuzowym . Ubytek znikomy . Pomadka bebe. Sky vanilla Ubytek znikomy. Pomadka bebe .PerlgLanz. Ubytek znikomy. `Perfum La Rive sense. Poj.36 ml. Nowy ,nieużywany! Nuta głowy: gruszka, nasiona ambrette Nuta serca: róża, ylang-ylang, akord wodny Nuta podstawowa: piżmo Zapach zbliżony do Escada Especially `Perfum Bi-es Dynami for woman . Poj 75 ml Ubytek znikomy . `Podkład SEPHORA . kryjaco -korygujący Kolor 15 clair light Poj 35 ml zepsuty dozownik, podkład nie wylewa się. można go otworzyc. Podkład DREM SATIN LIGUID .kolor ivory 010 z Mavbelline Jest w nim więcej ,niż połowa. Brak zakrętki. Poj.30ml Podkład Mavbelline Pudre liouid mineral . kolor 030 Sandi Została w nim połowa.brak zakrętki. Poj. 30ml. Pędzel z nautralnego włosia.Do podkładu. ECOTOOLS. `Krem Bielenda .. Z roślinych komórek macierzystych .Na noc. poj 50 ml Ubytek znikomy. `Szyft wygładzający zmarszczki. SPF15 Ageless Results Ubytek znikomy. To narazie ,na tyle ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez 54ce3fbc88f185a301100989ca5a9ee48614e14d_61d631024e2fc Czas edycji: 2012-12-10 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Moje kosmetyki . !
coś u mnie za
MaxFactor CreMe PUFF. Puder prasowany 42Deep Beige. Poj.21 g. Nowy,nieużywany ! `Neutrogena .Intensywnie Odżywczy Balsam .Poj 190ml Ubytek znikomy.
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
`MaxFactor CreMe PUFF. Puder prasowany 42Deep Beige.
Poj.21 g. Nowy,nieużywany ! `Soraya . Balsam do Ciała ,roświetlająco- nawliżający. Piękne Ciało Celebrity . Nowy,nieużywany! Poj.200ml. `Garnier Skin Naturals .Kremowy peling złuszczający .Z Witaminą E Oczyszcza i wygładza cerę. Poj.160 ml Nowy,nieużywany ! Coś u mnie? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje kosmetyki . ! GRUDZIEŃ
Coś za Neutrogenę, próbki oraz Podkład Pharmaceris Kolor Ivory o1.
Brak zakrętki. Ubytek 25 % ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Perfecta.Peeling gruboziarnisty .Cera tłusta i mieszana. Poj 60 ml. Ubytek znikomy. Róż do policzków.City blush fun. Vipera cosmetics. Numer koloru 25. Nowy,nieużywany ! Pomadka Candi . Ochronna ,na pękające kąciki ust. Poj.5g Nowy nieużywany !
![]() |
#7 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Cos u mnie za:
Tabletki Belissa Cera .. Do cery problemowej .Z 50 tabl ,zostało 43 `Róż do policzków.City blush fun. Vipera cosmetics. Numer koloru 25. Nowy,nieużywany ! `Próbki kosmetyków dermatologicznych .Inwostin Purritin .żel do mycia twarzy,Peling kremowy,Emulsja matująca. `MaxFactor CreMe PUFF. Puder prasowany 42Deep Beige. Poj.21 g. Nowy,nieużywany ! `Podkład Pharmaceris Kolor Ivory o1. Brak zakrętki. Ubytek 25 % ?? ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie MF 42 ,nawymiane mam kolorowke z Vipery nowa blyszczyki jasny roz,fukcja,bialy opalizujacy na roz,cien fiolet,limonka,eye liner brazowy w pisaku 3 razy uzyty z Oriflame ,mam tez cien sypki bezowo- zloty z drobinkami i lakier pomaracz ze zlotymi drobinkami ale narazie zarezerwowany ,roz w kulkach odcien delikatny roz rozswietlajacy przecietnej firmy ale jakosciowo OK
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuje za propozycję,ale podziękuje za nią. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
[1=54ce3fbc88f185a30110098 9ca5a9ee48614e14d_61d6310 24e2fc;38025360]
`Perfecta.Peeling gruboziarnisty .Cera tłusta i mieszana. Poj 60 ml. Ubytek znikomy. `Tabletki Belissa Cera .. Do cery problemowej .Z 50 tabl ,zostało 43 `Garnier Skin Naturals .Kremowy peling złuszczający .Z Witaminą E Oczyszcza i wygładza cerę. Poj.160 ml Nowy,nieużywany ! `Próbki kosmetyków dermatologicznych .Inwostin Purritin .żel do mycia twarzy,Peling kremowy,Emulsja matująca. `Clean Clera. Głęboko oczyszczająca pianka do mycia twarzy. Poj.150 ml. Ubytek znikomy,jest go więcej niż połowa. [/QUOTE]coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za :
`Soraya . Balsam do Ciała ,roświetlająco- nawliżający. Piękne Ciało Celebrity . Nowy,nieużywany! Poj.200ml. `JOHNSON'S® Baby Care.Balsam do Ciała. Z masłem shea i masłem kakaowym Nowy ,nieużwyany !Poj.400ml `Długotrwały róż do policzków.Maybeline . New York. 76 golden bronze . Ubytek znikomy ! ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
`JOHNSON'S® Baby Care.Balsam do Ciała. Z masłem shea i masłem kakaowym Nowy ,nieużwyany !Poj.400ml `Neutrogena .Intensywnie Odżywczy Balsam .Poj 190ml Ubytek znikomy. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Róż do policzków.City blush fun. Vipera cosmetics. Numer koloru 25. Puder Sypki mineralizowany .Face Professional. Vipera Cosmetics. MaxFactor CreMe PUFF. Puder prasowany 42Deep Beige. Poj.21 g. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Dokładka !
`Perfum La Rive sense. Poj.36 ml. Nowy ,nieużywany! Nuta głowy: gruszka, nasiona ambrette Nuta serca: róża, ylang-ylang, akord wodny Nuta podstawowa: piżmo Zapach zbliżony do Escada Especially `Perfum Bi-es Dynami for woman . Poj 75 ml Ubytek znikomy . `Podkład SEPHORA . kryjaco -korygujący Kolor 15 clair light Poj 35 ml zepsuty dozownik, podkład nie wylewa się. można go otworzyc. Ubytek znikomy. Edytowane przez 54ce3fbc88f185a301100989ca5a9ee48614e14d_61d631024e2fc Czas edycji: 2012-12-08 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za:
`Soraya . Balsam do Ciała ,roświetlająco- nawliżający. Piękne Ciało Celebrity . Nowy,nieużywany! Poj.200ml. `JOHNSON'S® Baby Care.Balsam do Ciała. Z masłem shea i masłem kakaowym Nowy ,nieużwyany !Poj.400ml `Puder Sypki mineralizowany .Face Professional. Vipera Cosmetics. Ma pęknięte budełeczko..ale nie przeszkadza to w zamknięciu pojeminiczka. Razem z gąbeczką..w plamki lamparta ![]() Nowy,nieużywany ! `Nivea Visage .Regenerujący krem na noc.Cera normalna i mieszana. Regeneruje i nawilża. Poj.50 ml Ubytek znikomy.
![]() |
#18 |
Kuźnia inspiracji
|
coś za puder Vipery,
`Perfecta.Peeling gruboziarnisty .Cera tłusta i mieszana. Poj 60 ml. Ubytek znikomy. `Tabletki Belissa Cera .. Do cery problemowej .Z 50 tabl ,zostało 43 `Garnier Skin Naturals .Kremowy peling złuszczający .Z Witaminą E Oczyszcza i wygładza cerę. Poj.160 ml Nowy,nieużywany ! ?? Nie chodzi mi o wszystkie, każda między sobą ma lub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Tabletki Belissa Cera .. Do cery problemowej .Z 50 tabl ,zostało 43 `Długotrwały róż do policzków.Maybeline . New York. 76 golden bronze . Ubytek znikomy ! oraz `Schwarzkopf. Schauma.Pielęgnujący spray do włosów ,suchych i zniszczonych. i Perfecta Peeling ![]()
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pani Mizantrop
|
Coś u mnie za balsam do ciała Soraya i peeling Perfecta?
Mam dokładki w obydwu wątkach, więc przejrzyj je, proszę dokładnie ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic ale daj znac jak cos dolozysz bo chetnie oddam Ci perelki
![]()
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Dokładka !
Podkład DREM SATIN LIGUID .kolor ivory 010 z Mavbelline Jest w nim więcej ,niż połowa. Poj.30ml Podkład Mavbelline Pudre liouid mineral . kolor 030 Sandi Została w nim połowa.brak zakrętki. Poj. 30ml. Pędzel z nautralnego włosia.Do podkładu. ECOTOOLS. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Czarnej torebki już nie ma a za sam portfel nie opłaca nam się wymiankia, więc raczej podziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.