|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Poszukuję zdjęcia konkretnej fryzury, pomocy! :)
Witajcie dziewczyny, szukam bardzo pilnie zdjęcia fryzury, którą wymyśliłam sobie na studniówkę i nie jest to zadanie proste, jak się okazało. Gdybyście pomogły, na pewno byłoby szybciej, a zależy mi na czasie, dlatego bardzo proszę o pomoc, może któraś ma gdzieś takie zdjęcie zapisane gdzieś, bądź wie jak je znaleźć
![]() Fryzura ma być na długich włosach, z jednej strony głowy włosy mają być podpięte, z drugiej rozpuszczone, luźno opadające na jedno ramię. Z tej strony gdzie są rozpuszczone mają być kręcone. U nasady dość mocno podniesione do góry. Bardzo by było dobrze, gdyby z tej strony był także wpięty kwiat (najchętniej czerwona róża). Bardzo chciałabym zobaczyć jak taka fryzura wygląda gotowa zanim się na nią zdecyduję, a ponadto łatwiej będzie mi wytłumaczyć fryzjerowi. Jeśli widziałyście gdzieś zdjęcie takiej fryzury, byłabym bardzo wdzięczna za waszą pomoc ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Meravigliosa creatura
|
Dot.: Poszukuję zdjęcia konkretnej fryzury, pomocy! :)
Może coś takiego? Jedna wprawdzie podpięta z obu stron, ale to można przecież zmienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo. A może jakieś jeszcze zdjęcia?
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Z tyłu jest warkocz taki od boku pociągnięty. Przepraszam za jakość, ale to oje stare zdjęcie więc. Coś mi się kojarzy, że ten warkocz nazywał się francuskim.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Wymarzyłam sobie wręcz prawie identyczną fryzurę na studniówkę
![]() Wprawdzie może nie takie dokładne, o jakie prosisz, ale może Ci pomogą ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
cudowny kolor włosów https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1355233011
jak można określić ten kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Proszę o pomoc w znalezieniu fotek fryzurki,
włosy stopniowane najdłuzsza warstwa do łopatek,góra za ucho,przód: grzywka i włosy przy twarzy wyprofilowane ścięte jakby naookoło przy uchu krócej,nie wiem czy zrozumiale opisałam, raz zobaczyłam u babki te ścięcie, żałuje że jej nie zaczepiłam żeby zapytac gdzie ścinała włosy,może ktoś ma pojęcie i mi pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Może któraś z tych? https://www.pinterest.com/pin/406238828864762544/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.