|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Z-N-O ! część 48 ! ;))))Witam w 48 części Naszego cudownego wątku ZNO! - ZNO - Związki Na Odległość Przed wejściem ankieta: 1. Twój wiek: 2. Wiek TŻ: 3. Odległość jaka Was dzieli (przybliżona, w km, albo np. Kraków-Warszawa) 4. Kiedy się ostatnio widzieliście? 5. Co najbardziej przeszkadza Ci w ZNO*? (*o ile coś takiego jest) 6. Jak długo jesteście razem? 7. Jak się poznaliście? (Opowiedz całą historie jesteśmy wścibskie i tak prędzej czy później byśmy to od Ciebie wyciągnęły i nie zaczynaj od: „to długa historia”) 8. Czy już TO robiliście? (Wieeemy, jesteśmy wścibskie!) 9. Co masz do jedzenia dla Nas? 10. Jak często się spotykacie? 11. Jakie macie plany na przyszłość? Jak długo ZNO? Ale jeśli masz tu przyjść, napisać kilka postów i zniknąć to sobie daruj tutaj:śpimy, jemy, pijemy, kłócimy sie, śmiejemy, opiekujemy się Tż-tami, mężami, bobasami, domami i 150 innych czynności na raz dziennie. ![]() Posiadamy prywatnego maila i zamknięty klub- nie proś się o niego Wyjątkowa PIĄTKA największych wątkowych gaduł ![]() 1.Asmena - 750 ![]() 2.Imperfecta - 704 3.Patrysiowa – 471 4.Hihihi – 386 5.SamaraMorganx – 301 i inne gaduły: Ozi – 291 Czarnula – 265 Babcia Jaga – 257 Kathinna – 257 Kociczka – 249 Karolca – 157 Gothka – 135 Madlen – 109 Magda – 106 Talkshit -82 Norka – 69 Turkus – 61 Tyna – 60 Aszin – 54 Stonka – 21 Dizzy – 19 Emocja - 11 Oto - 7 + Wątkowe bobaski! Najmłodsza jest Iselin - już ma miesiąc! Majeczka ma 4 miesiące Ewelina ma 9 miesięcy Kilka słów o nas 12 Stonka - Najważniejsza osoba na wątku! Bez niej, nie byłoby Nas tutaj. Nasza matka rodzicielka. Zbieramy się i jednoczymy już od dawna, to właśnie Nasza wątkowa Stonka-biedronka założyła ten wątek 29 lipca 2010 roku.A my znalazłyśmy dzięki Niej na tym wątku zrozumienie, wsparcie i położenie w tej samej sytuacji co inni. Wątkowa romantyczka która słynie z pięknych podpisów. Z małymi przebojami, ale nadal jest w ZNO i jest szczęśliwa. Asmena - Asmenka szuka swojego miejsca na ziemi grając w kalambury i silnie codziennie główkuje co by tu zrobić ciekawego. Słodka, skromna i zawsze tajemnicza. Babcia Jaga - Rudowłosa mamusia cudownej małej Majusi, czyli drugiego wątkowego dzidziusia! Mieszka ze swoim TŻtem i ma teraz na głowie pieluszki, smoczki i inne bobasowe zabawki tylko musi przy tym pamiętać by nie zaniedbywać swojego mężczyzny z którym mieszka uwielbia ścigacze ale na razie jak wiadomo jej głowa bardziej zaprzątnięta jest pojazdami na czterech kolkach (wózek) niż dwóch. Czarnulka - Szczęśliwa narzeczona swojego idealnego TŻ! Jest wątkową czarnulką-damulką, która ma idealny związek. Zaręczona po roku związku, mieszka ze swoim ukochanym, lubi być rozpieszczana. A zaraz po TŻ, ma swoją drugą miłość. Na cztery litery. B-u-t-y. hihihi - w ZNO. Niezła z niej aparatka... A na dodatek, dexter w spódnicy! Gdy chcesz jak Królik zapytać, co to znaczy jak mocz pachnie/śmierdzi amoniakiem, zapytaj jej! Często zalicza... egzaminy, więc jest co oblewać. Lubi robić różne rzeczy z kału oraz pobierać krew, albo jak jej pobierają, dziwny fetysz, ale o gustach się nie dyskutuje, może jest wampirem? Szczęśliwa Narzeczona. Imperfecta - wolny strzelec ostatnio nie wierzy w miłość, ale miejmy nadzieję, że jej to przejdzie i znajdzie idealnego Tżta. Ostro wizażuje, uczy się do matury, ćwiczy, intensywnie się odchudza i liczy spadające kilogramy. Miała rzucić palenie, ostatnio dobrze jej szło ale złamała się karolca - Żonka oczywiście. Wątkowa ciocia dobra rada. Masz problem z gotowaniem, jakieś pytanie, pytaj, ona zapewne będzie wiedziała co Ci odpowiedzieć. A Ewelinka jest razem z Nami! Jej ZNO polega na tym, że jej ukochany wyjeżdza w delegację, lecz zazwyczaj szybko wraca! Obydwoje z TŻ kochaną Syrenki, a Karolcia na dodatek - fotografię i storczyki. kathinna – Dzielnie przetrwała ZNO i ma TŻ już na co dzień obok siebie. Przeszła metamorfozę i wygląda ślicznie, lubi się bawić w decoupage, tworzy ładną biżuterię i wszystko co wymyśli wstawia na swoje blogi. Niesamowita z niej talenciara. Przez jej TŻta powstała nazwa MUł. Gdy podpatrzył, że na wizażu Kath nazywa go Towarzyszem Życia, on napisał, że chce by go nazywała – MÓJ UKOCHANY! Więc TŻci pozostali Mułami… kociczka - tutaj również ZNO dobiegło konca. Pewnego dnia TŻ sprawił jej niespodziankę i wrocil do Polski. Teraz zamiast tęsknoty pojawią się klotnie, wojny i wspolne gotowanie na zgodę. Mimo, że ciągle stresuje się studiami wcieliła w życie odwyk od czekolady. madlen – Od 6 lat w Związku Na Odległość. Dzielnie to znosi, chociaż TŻta jej ciągle brakuje, nie chce się poddać, bo wie, że warto. W międzyczasie sobie bloguje, Misz-masz o wszystkim, głównie na jej blogu zobaczymy kosmetyki które nam poleca. Malując oczy przystawia nos do lusterka, bo nosi okulary i nic nie widzi. Na szydełkowanie jednak nie starcza jej już czasu gdyż zajęta jest nauczaniem w szkole językowej i ciężką pracą nad magisterką. magda – Wątkowy ksiądz. Uważaj co piszesz bo jak zacznie Ci prawić kazanie to Ci w pięty pójdzie. Ma problemy z fizyką której szczerze nienawidzi a chodzi z nią na randki z przymusu. Ma łeb nie do przepicia, dobra z niej agentka. Ma zrytą kopułkę bo ex recytował jej Pana Tadeusza zamiast zaspokajać ją seksualnie. Teraz szczęśliwa ze swoim Ukochanym. Norka– nasza mamusia najmłodszego bobaska na wątku, 07.11.2012 jest bardzo ważną datą. Ponieważ w Polsce odłączają telewizję analogową? Nie! Urodziła jej się córeczka na którą długo czekałyśmy, bo męczyła mamuśkę długo! Więc przy Osobie Norki chcemy powitać na nowym wątku nie tylko ją ale Norkę i jej małą Iselin! Witamy obie piękne Panie oto_ja – kosmetykocholiczka pracująca w drogerii – uwaga uwaga, może się zakończyć bankructwem! Nasza kochana Oto_ja, to jedna z narzeczonych u nas na wątku. Jak na razie, ZNO, niewielkie, ale jednak zawsze dokucza w złych chwilach. Kiedyś nałogowo przesiadywała na wizażu, odkąd znalazła pracę to troche nas zaniedbuje ! patrysiowa – Kobieta zmienną jest i ona też lubi zmiany. Zmieniła środowisko i bardzo dużo się zmieniło na lepsze Kto nie ryzykuje ten nie zyska, a poza tym znalazła swojego Cudownego TŻ i jest mocno szczęśliwa ZNO never again, wie coś o tym.Samara – Ma zapominalskiego TŻta ale i tak go kocha. Jest studentką, czyli ZNO. Skąd Nick Samara? Czasem jak tęskni za TŻtem to jedzie do niego z suprisem i chowa się w telewizorze. Włącza, a Samara wyłazi z ekranu a on krzyczy… Ze szczęścia, to nie horror. tyna – Od września 2011 -już żonka. Czyli koniec ZNO i ma swojego ukochanego obok siebie. Byla recepcjonistka teraz ma wiecej czasu dla siebie i domu (gotuj dla meza, gotuj!). turkus – Studentka. Od prawie 4 lat w ZNO, które na szczęście dla niej już praktycznie nie jest ZNO. Rzadko bywa na wątku talkshit – razem z babcią jagą miłośniczka motorów. Kocha wszystkie motocykle, wszystkie motocykle kochają ją. Ponoc zaTŻtowana ale mało pisze! Na wizażu chodzą słuchy, że nas podgląda, ale nie chce pisać. Dlaczego? To odkryjemy dopiero w następnym odcinku. Jak ona się pojawi!ozi_ – poślubiona zwierzętom :D Jej malutkie dzieci - Jan i Janina hałasują całymi dniami bo chcą zrobić jeszcze mniejsze dzieciątka. Zrobiła się z niej niezła gadziara za sprawą Gucia studentka z pasją i wielką miłością do zwierząt ![]() Poprzednia część: 47! 3, 2, 1 START!
Wątek uważam za otwarty! ![]()
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2012-12-14 o 22:16 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z-N-O ! część 48 ! ;))))
Pierwsza!
bo reszta śpi Wow udało się założyć ![]() Zmień opis norki i mój ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
uf zmieniłam
resztę jutro jak coś, idę spać bo mega późno! dobranoc
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
co do norki to ja bym zmieniła na "mamusię najmłodszego bobasa na wątku" ale to już nie męczę Cię. ![]() Idź spać. dobrej nocy |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
O, nowa część
![]() W takim razie witam się i idę myśleć co w końcu ubrać
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
bry
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() nowa część ![]() i jak nam się grono okroiło w ogóle to Hihihi [Maja ma ponad 4 mc więc proszę o zmienienie :P
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale śliczne słoneczko mam za oknem ![]() Mam dziś dzień porządków świątecznych
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
i co tam babuniu
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
o to super!
![]() a zimno, wieje, chyba nie pada akurat
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Zwaliłam z parapetu mojego storczyka
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
hejoo
hihi wywal z mojego opisu wzmiankę o związku z Tż, a zamiast tego możesz napisać "poślubiona zwierzętom"
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
oto
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Babciu
Jak tam poranek mija? |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Storczyk reanimowany
zobaczymy czy przeżyje
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
a oglądam DDTVN ;D
robie pranie i zbieram motywacje żeby zacząć porządki jakieś aleee jeszcze tylle czasu, że mi się nie chce a u Ciebie jak ? ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- usta usta było ? |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
hej
i czesc nawróconej ciekawe jak tam Norka bo dawno sie nie odzywała. Babcia ja tez za porządki się zabieram bo wczoraj mało zrobiłam a potem jadę na małe zakupy
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie nijak |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry, brawo hi za nową część
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kocie,
cześć aszin |
|
|
|
#25 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taa Tż przeprowadzał reanimację Babciu a jak tam Majeczka? Cytat:
Taa nawrócona córka marnotrawna Weźcie przykład ze starszej koleżanki (czyt. ze mnie ) i do sprzątania
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
ja najpierw pocwicze i serial obejrze. nie wiem jak to przezyje bo dawno tego zestawu nie cwiczyłam
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Ja się muszę zabrać na porządne ćwiczenia, bo do lata, chcę mieć porządny kaloryfer na brzuchu i umięśnione ramiona!
Windows aktualizował mi się prawie 2h -.- ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Gucio niedługo zrzuci wylinkę I zrobił już trzecią kupę od niedzieli |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
kaloryfer to juz mega duzo pracy wymaga
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
To będę mega dużo nad nim pracować
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- kocik, a masz jakieś fajne i skuteczne ćwiczenia na brzuch? |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
dieta chyba najwazniejsza
![]() tak szczerze to nie...u mnie miesnie baaardzo delikatne sie pojawiaja przy dobrej diecie i cwiczeniach z cięzarkami. teraz niestety zarosłam tłuszczem duuzo jest tych cwiczen.a jezeli chodzi Ci o zestaw mi się podobał Six Pack Jillian Michaels |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

tutaj:

uwielbia ścigacze ale na razie jak wiadomo jej głowa bardziej zaprzątnięta jest pojazdami na czterech kolkach (wózek) niż dwóch.
Witamy obie piękne Panie