|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Chenice Beverly Hills
dziewczyny czy macie jakieś doświadczenia z kosmetykmi firmy Chenice Beverly Hills?? zastanawiam się nad kupieniem Kerabond Liposomowego kompleksu leczniczego antyłojotokowego i przeciwłupieżowego (w ampułkach). Mam problem ze skórą głowy, jest napięta, swędzi ( a do tego mocno się przetłuszcza!! ), używałąm Emolium na skorę głowy ale jakoś nie przypadł mi do gustu. Z chęcią posłucham Waszych opinii na temat tych kosmetyków
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chenice Beverly Hills
ja mam z tej firmy produkty do rekonstrukcji włosów; szampon, maska, olejek. Raż użyłam i jestem zadowolona
chociaż nie wiem czy po jednym razie można ocenić prawidłowo
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś powtarzam zabieg rekonstrukcji.
zastanawiam się czy tej maski nie zostawić żeby włosy wyschły i dopiero wtedy spłukać. |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
napisz koniecznie jak na dłuższą metę sprawdził się ten zabieg rekonstrukcji. Kosmetyki są nadal mało popularne w Polsce i ciężko o jakąś konkretną opinie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ja kupiłam całą serię do rekonstrukcji-moje wrażenia są pozytywne, ale bez szału. Niestety obciążają włosy. Dla mnie debeściakiem są kosmetyki Lanzy, ale niestety bardzo trudno dostępne w PL. Nawet na all ich nie ma. Do kerabond system mogę porównać l'oreal professionnel inoa, liss extreme, goldwell kerasilk itp. wygładzaczo-nawilżacze.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

chociaż nie wiem czy po jednym razie można ocenić prawidłowo