|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ciało
-
Edytowane przez sasha_91 Czas edycji: 2013-04-15 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciało
.....
Masz za☠☠☠istą figurę i możesz chodzić w czym chcesz. Obcisłe spodnie jak najbardziej wskazane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Figurę masz świetną,generalnie pozazdrościć,nie patrz na innych,tylko zaakceptuj siebie i podkreślaj walory. Lubisz sukienki bombki? to zakładaj jak przychodzi dobra pogoda,optycznie poszerzają biodra-jeśli to cię jakoś pocieszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuje
![]() ![]() Aktualnego zdjęcia całej figury w ubraniu (jakkolwiek to brzmi) nie mam.. Zazwyczaj unikam aparatu jak ognia. Edytowane przez sasha_91 Czas edycji: 2012-12-21 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Niestety ludzie bywają zazdrośni, bo ciężko mi sobie wyobrazić, żeby ktoś serio uważał że coś nie tak z Twoją figurą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kochana jestes mloda, zgrabna, wygladasz jak modelka. Nie niszcz tego. Docen to co masz i ciesz sie tym. Wiele kobiet chcialoby wygladac jak ty. TY mozesz nosic wiekszosc ciuchow i bedziesz wygladasz ekstra. Zainspiruj sie moda uliczna modelek bedziesz wygladac cudnie. Pozdrawiam.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nindżopesz
|
No coz, ja zazdroszcze
![]() Waskie biodra zatuszuja dluzsze bluzki, spodnice bombki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja jestem o wiele chudsza od Ciebie a jestem zdrowa. A Ty masz ekstra figure
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
baskinki, rozkloszowane sukienki, babydoll
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Proponuje odpowiedziec im, że masz jakąs straszna chorobe i ich zgasisz
![]() Noś co chcesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Musisz popracować na akcpetacją siebie. Wiem, że żyjemy w takich czasach, że kobiety z pięknymi szerokimi biodrami chcą schudnąć, szczupłe chcą przytyć albo zrobić sobie biust, brunetki chcą być blondynkami, a blondynki brunetkami...ale chyba nie warto się wpisywać w jakieś schematy jestem za gruba, jestem za chuda. Ważne zebyś jadła zdrowo, ćwiczyła i była szczęśliwa
![]() Nie wiem jak można komuś powiedzieć wyglądasz jak sosna ![]() Echh Możesz inspirować się np. Oliwią Palermo albo dziewczyną z bloga lovelypepa i znaleźć sobie normalne towarzystwo które nie będzie Ci mówiło w jaki schemat masz się wpasować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Jak mozna narzekać jak się tak wygląda?
![]() Nie przejmuj się komentarzami zazdrośników... Chyba, że bardzo Ci to przeszkadza, to zamień się ze mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Następnym razem pokaż im to:
http://www.joemonster.org/art/21881/..._odchudzaniem_ Też się spodziewałam zobaczyć nie wiadomo jakiego chudzielca ![]() ![]() ![]() Wymyśl sobie jakąś odzywkę i powtarzaj tym "życzliwym" dopóki się nie znudzą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Czytając Twój post pomyślałam że ujrzę jakąś prawie anorektyczkę.A zobaczyłam laskę z figurą idealną
![]() Nie wiem co za ludzi masz w swoim otoczeniu,ale jeżeli dla nich taka figura to 'za chuda' to nie chcę wiedzieć o jakiej powiedzą,że jest puszysta-chyba dopiero taką łatkę dostanie kobieta ważąca 150 kg w górę ![]() Jestem ciutkę chudsza niż Ty i w ogóle nie słyszę tego typu uwag,jeśli już to od sporo starszych osób.Ale też w moim otoczeniu nadwagę mają tylko 2 koleżanki,reszta wygląda jak Ty lub ma parę kg więcej.Więc to chyba kwestia zazdrości,bo innego powodu do takich tekstów tu nie widzę. I w ogóle sorry że wysuwam taką opcję,ale naprawdę patrząc na Twoje zdjęcie mam wrażenie że założyłaś ten wątek tylko by nasłuchać się komplementów.Słyszałam jak mówi się o kimś że jest chorobliwie chudy,ale Ty nawet ręce i nogi masz normalne,a nie chude.Ludzie Ci mówią że nigdy nie widzieli osoby chudszej od Ciebie?Gdzie oni mieszkają,w McDonaldzie?Jakoś naciągany trochę ten wątek jest ![]() Edytowane przez Carmela_ Czas edycji: 2012-12-21 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
świetna figura
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.