|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pilnie szukam! Sprawdź może coś masz :)
Zapomniałam o nazwie miesiąca! Proszę o dodanie go do tematu!
![]() Witam! ![]() Nie posiadam aktualnego wątku wymiankowego, ale mam sporo rzeczy NOWYCH w większych rozmiarach od 3XL wzwyż damskich i męskich. Do oddania mam również prostownicę, materiały do szycia. Znajdą się również jakieś książki. Proszę napisz jeśli coś masz i co byś chciała w zamian, poszukam! -rajstopy imitujące pończochy, -zakolanówki, -sukienkę na sylwestra ![]() -przygarnę również gorsety, - staniki w rozmiarze 75D Edytowane przez think_about_you Czas edycji: 2012-12-22 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pilnie szukam! Sprawdź może coś masz :)
u mnie sukienka na sylwestra, oddam chętnie za nowe perfumy, kosmetyki...
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
u mnie sukienka na sylwestra rozm. 44
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli dobrze zrozumiałam, że potrzebujesz tzw. większego rozmiaru to u mnie znajdziesz trzy takie sukienki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnie nowa sukienka F&F 46 idealna na sylwestra
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
mam zakolanówki czarne z serduszkami po bokach (tzn tak wzdłuż nogi) z kokardką i jakby falbanką na samej górze. Nowe, ale bez metek (myślałam, ze będę nosić, ale jednak nie), raz przymierzone na rajstopy. raczej na szczupłe nogi
jakby cię interesowały to napisz mi, to je wystawię, bo zapomniałam to zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.