|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nowy makijaż guerlaina :)![]() ![]() z góry dziękuję...sari ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Nowy makijaż guerlaina :)
na pewno można zastąpić. mniemam, że takiego efektu nie osiągnie się nawet przy pomocy kosmetyków Guerleina.. a przy udziale doskonałego stylisty i Photoshopa
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
noo ba wiadomo że zdjęcie wycezelowane cacy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cudowne kolory to fakt - tylko się zastanawiam czy nie są efektem pracy w Photoshopie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ah ten Guerlain...- nie tyle że sama mogę sobie na nie pozwolić
![]() ![]() ![]() Kosmetyki są b. dobre- szczególnie pudry i szminki - według mnie odbiegają niestety jakością od średnich półek (gdzie plasują się moje wybory ![]() ![]() Ale wiadomo - tu też trzeba utrafić z kolorem - wybrać odpowiedni, inaczej nawet najlepszy kosmetyk będzie leżał ![]() Mam wrażenie, że ten makijaż da się zrobić, szczególnie do oczu da się dobrać taki cienik, niekoniecznie Guerlaina ![]() ![]() A to najnowszy guerlain na wiosnę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jest to makijaż karnawałowy - nowego wiosenno-letniego jeszcze niestety nie ma, a też na pewno będzie piękny.
Co do cieni do oczu mi się lepiej pracuje na droższych markach - ponieważ mają bardzo fajną konsystencje kosmetyków, ale polecam serdecznie cienie Isa Dora i Art Deco. Jedak szczerze Ci powiem że nawet pracując na tych drogich markach efekt może sporo odbiegać od zdjęcia - jest to wynikiem światła studyjnego i czywiście komputerowej korekcji. Kolor cieni, który ma modelka przypomina mi raczej róż do policzków niz kolor cienia. Spory wybór róży znajdziesz w Inglot. Poza tym modelka ma na powieki nałożony specyfik, który imituje szron - dzieki temu makijaż jest taki bajkowy. Pozdrawiam Sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam niedawno cienie Inglota i widziałam coś podobnego w kolorze malinki, z opalizującymi drobinkami i drugie trochę ciemniejsze bordo. Nawet się zapytałam sprzedawczyni czy to na pewno są cienie, bo to mi raczej na róż wyglądało.
![]() Co prawda nie kupiłam, bo nie bardzo wyobrażałam sobie makijaż oczu w takim kolorze (no teraz już wiem, ze może być piękny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
jeden z podobnych odcieni to inglot ,bodajże 83,do tego jaśniejszy różowy + trochę srebrnego brokatu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.