|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
NYE glam&rock
Sylwestrowa stylizacja, nie miałam w planach zakładać tych rajstop, ale gładkie podarłam, więc nie miałam szczególnie wyjścia. Mam nadzieję, że nie wyszło wulgarnie, nie taki był zamysł.
Więcej zdjęć na blogu ![]() sukienka: zara, rajstopy: gatta, bransolety i pierścień: allegro.pl, kolczyki h&m, buty: stradivarius ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2013-01-01 o 17:31 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NYE glam&rock
niestety uważam, że te rajstopy są 'fatalne,straszne,wulgarn e,tandetne'
ze w ogóle nie powinno się ich nosić publiczne ... w domu spędzjąc wieczór ze swoim tz-tem może i tak ![]() no nic takie moje zdanie
|
|
|
|
#3 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety zgadzam się... Przy normalnych pończochach ten pasek powinien być ukryty, w przeciwnym wypadku wygląda to dość wulgarnie. Sukienka ładna i śliczna fryzura
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
czy mogę uzyskać informację skąd ta sukienka??? Bardzo w moim stylu...
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
świetna stylizacja, lubię te rajstopy w trochę innym połączeniu (widziałam sporo na blogach szafiarek) ale jest to do zaakceptowania, jedyne co mi przeszkadza to wystający stanik z tyłu. Sukienka świetna!!!
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
bardzo dobra sukienka jeżeli chodzi o takie imprezy
Ale rajstopy mnie nie przekonały. Chyba nie pasują do takiej kiecki ale jak już wspomniałas musiałaś je wziąć więc tu nic więcej nie bede pisać
Edytowane przez teaLady Czas edycji: 2013-01-01 o 18:25 |
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładna stylizacja, bardzo ładnie wyglądasz
rajstopy jak sama wiesz lepiej cieliste
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szukałam tych krzyżaków po całym Krakowie i nie znalazłam, trafił mi się ten, ten pasek który widac można przepiąć na silikonowy, ale ten drugi wyglądał strasznie. A bez stanika nie pójdę bo czułabym się jakbym była naga ![]() Cytat:
Dziękuję za wszystkie opinie
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tej sukienki zalozylabym kryjace rajtki oraz czarny top na ramiaczkach, zeby nie przesadzac z nagoscia, taki wystajacy stanik to tylko plaza, ew. w wielki upal na niezobowiazujy spacer. |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
te rajstopy zostały stworzone do looku "lolity" mi się zakolanówki i taki efekt podoba. Tutaj w wydaniu Maff (mega przypomina tutaj Natalie Portman)
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/...06993536_n.jpg i tutaj też jest fajny efekt (inna blogerka) https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/...35386925_n.jpg w obu wydaniach nie widzę niczego wulgarnego.
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... Mam mieszane uczucia.
Przede wszystkim te rajstopy nieszczęsne bardzo popsuły efekt, ale to już sama wiesz . Sukienka ma przepiękny dekolt, w dyskretny, nie wulgarny sposób podkreśla to co trzeba. Ale tył już mi się zupełnie nie podoba...Makijaż ekstra, taki z pazurem, pasuje Ci |
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Super ;D
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Rajstopy mi się nie spodobały... reszta przyjemna.
You have to take the good with the bad, smile when your sad, love what you got and remember what you had. Always forgive, never forget. Learn from your mistakes & never regret. People change, things go wrong; just remember.. life goes on.x ![]() |
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Super!!
nawet z tymi rajstopami. Jestem ich fanką Chociaż faktycznie, do tej sukienki założyłabym kryjące czarne, ale nie wyszło to źle.
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Wyglądasz świetnie
ale również zmieniłabym rajstopy
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem rajstopy na Sylwestra pasują
Cały strój super!
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sukienka śliczna
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza foto, myślę WOW, ale ładnie. Przy drugiej wow nie było. Z czarnymi rajstopami, ale nie kryjącymi byłoby super.
BTW. Mi podobają się stylizacje z TYMI rajtkami w szortach jak nosiła Rihanna
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Skradłaś moje serce tym wieszakiem
- makijaz - rewelacja - sukienka - super, nie kazda, nawet szczupla sylwetka wygladalaby w niej dobrze, do Twojej pasuje idealnie i nie wyglada wulgarnie, szkoda tylko, ze pasek od stanika wystaje - rajstopy - mam takie same i podobaja mi sie szalenie, choc rzeczywiscie, ciagle jeszcze oczami wyobrazni widze je w innych zestawieniach, tutaj stawialabym na czarne, cienkie (15 den?) nawiazujace do dekoltu, cale kryjace moglyby byc zbyt ciezkie. A czy zle, ze paski od rajstop wystaja? Nie! Dziewczyny, to wlasnie taki model rajstop, ktory ma wystawac i w ktorych ma byc widac paski. Przy ponczochach zgadzam sie - wszystko powinno byc ukryte, ale w tych rajstopach to celowy zabieg
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetny wieszak
Sukienka rewelacyjna Przymierzałam taką w kolorze pudrowego różu. Ale czarna zdecydowanie ładniejsza.
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie spodziewałam się, że po kontrowersjach związanych z rajstopami stylizacja zostanie wieszakiem dnia
Tym bardziej serdecznie dziękuję za wszelkie komentarze
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak gwoli wyjaśnienia 'wieszak dnia' dostaje się od ilości dodanych komentarzy, od tego jakie wzbudził zaonteresowanie 'W Szafie' a nie czy był oceniany źle czy dobrze więc kontrowersje z rajstopami tylko temu pomogły
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Rajstopy są świetne i sama takie noszę. W zestawie z sukienką nie wyszły elegancko, ale i tak mi się podoba
![]() I wcale nie uważam, że te rajstopy są do chodzenia po domu... Wystarczy stonować górę i ubrać np spodenki do połowy uda. Efekt jest super. Rajstopy to rajstopy, zwłaszcza czarne - zakrywają to co trzeba. Przy sukience o długości Midi nie wyglądają wulgarnie.
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Stylizacja świetna, ale faktycznie, rajstopy do takiej "góry" jak dla mnie zbyt odważne
Ja bym założyła zwykłe, gładkie. Aczkolwiek wszystko ładnie do siebie pasuje, wyglądałaś pięknie |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
rajstopy rajstopami, ale -dla mnie- pasek od stanika wystający z takiego dekoltu to szczerze mówiąc katastrofa
podobnie jak stanik wystający z wyciętej bokserki albo stanik założony do bluzki bez pleców. Są świetne plastry podtrzymujące biust, można ich użyć zamiast stanika, i efekt byłby rewelacyjny ... bo sukienka świetna a ja uwielbiam głeboko wycięte plecy![]() ps. śliczny makeup ![]() ps2. w ogóle dziwią mnie komentarze typu "w takich rajstopach nie powinnaś wychylac się z domu" niby mlode pokolenie z nas, a takie, hmmm, pruderyjne
Silence, silence and fire They call me, they make me desire Everlasting desire in me ... !!! NAKARM PIESA !!! Edytowane przez agison Czas edycji: 2013-01-02 o 17:40 |
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Fajna sukienka, rajstopy jak najbardziej pasują, ładnie wyglądasz, ale na prawdę - ten stanik psuje efekt
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a próbowałaś w ogóle kiedyś takich plastrów?
Silence, silence and fire They call me, they make me desire Everlasting desire in me ... !!! NAKARM PIESA !!! Edytowane przez agison Czas edycji: 2013-01-02 o 18:16 |
|
|
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

spędzjąc wieczór ze swoim tz-tem może i tak

Ale rajstopy mnie nie przekonały. Chyba nie pasują do takiej kiecki ale jak już wspomniałas musiałaś je wziąć więc tu nic więcej nie bede pisać

a próbowałaś w ogóle kiedyś takich plastrów?